Strona główna Problemy techniczne i błędy

Kapitan

MargotPlayer (PL1)MargotPlayer (PL1) PL1 Posty: 145
edytowano 24.06.2015 w Problemy techniczne i błędy
Witam,
Nie wiem,czy tylko u mnie,ale po aktualizacji,kapitan ma zablokowane dwa dolne pola ładunku ( te z owocami z cukrowej) .Oczywiście mam cukrowa farme,i do tej pory kapitan normalnie żadał owoców z niej.Drugi bład,to: nie dopisało tego 1mln. cukrowych dolarów..
Pozd.M

Dodam tylko,ze przelogowanie,czyszczenie ciastek itp. nie pomogło
Post edited by MargotPlayer (PL1) on
«1

Komentarz

  • braenn (PL1)braenn (PL1) Posty: 7
    edytowano 23.06.2015
    też mam ten problem
    braenn @ pl 1
  • angie151 (PL1)angie151 (PL1) Posty: 56
    edytowano 23.06.2015
    MargotPlayer napisał użytkownik: »
    Witam,
    Nie wiem,czy tylko u mnie,ale po aktualizacji,kapitan ma zablokowane dwa dolne pola ładunku ( te z owocami z cukrowej) .Oczywiście mam cukrowa farme,i do tej pory kapitan normalnie żadał owoców z niej.Drugi bład,to: nie dopisało tego 1mln. cukrowych dolarów..
    Pozd.M

    Dodam tylko,ze przelogowanie,czyszczenie ciastek itp. nie pomogło

    Nie tylko u Ciebie :)
    Ciacha wyczyszczone, przelogowałam się... bez skutku.
    angie151 @ pl 1
  • bobikanapabobikanapa Posty: 2
    edytowano 23.06.2015
    mam zablokowany dostep do przekazania produktow z farmy cukrowej:cool:
    bobikanapa @ pl 1
  • AleksandraGam66 (PL1)AleksandraGam66 (PL1) PL1 Posty: 81
    edytowano 23.06.2015
    u mnie to samo:(
    [SIGPIC][/SIGPIC]AleksandraGam66 @ pl 1
  • LBarbara (PL1)LBarbara (PL1) PL1 Posty: 65
    edytowano 23.06.2015
    Witam ! Mam ten sam problem - zablokowane 2 dolne okienka z owocami na statku,/mam 125 poziom gry i rozbudowaną cukrową farmę / , :(
    LBarbara @ pl 1
  • MariuszFox2MariuszFox2 Posty: 22
    edytowano 23.06.2015
    u mnie tez
    MariuszFox @ pl 1
  • MariuszFox2MariuszFox2 Posty: 22
    edytowano 23.06.2015
    ja też mam niestety
    MariuszFox @ pl 1
  • Madzia6310 (PL1)Madzia6310 (PL1) PL1 Posty: 8
    edytowano 23.06.2015
    Ma to samo :( 2 kłódki wiszą i ani je rusz!
    Madzia6310 @ pl 1
  • Lusssy2Lusssy2 Posty: 52
    edytowano 23.06.2015
    I ja mam ten problem.
    Lusssy @ pl 1
  • RasPutin4RasPutin4 Posty: 1
    edytowano 23.06.2015
    To się stało po aktualizacji. Prócz tego dzieje się pare innych ciekawostek, ale to nie w tym wątku.
    Jest to zdecydowanie błąd, który należy usunąć.
    (Chociaż z drugiej strony łatwiej odesłać statek, he, he...)
    RasPutin @ pl 1
  • edytowano 23.06.2015
    Mam to samo i wiele innych błędów...
    Willy531Gamer @ pl 1
  • gilowianka2gilowianka2 Posty: 62
    edytowano 23.06.2015
    Ten sam problem mam, blokada na statku i wiele innych .....
    gilowianka @ pl 1
  • Ulag (PL1)Ulag (PL1) Posty: 12
    edytowano 23.06.2015
    Też mi zablokowało
    Ulag @ pl 1
  • gandalf662gandalf662 Posty: 2
    edytowano 23.06.2015
    nie moge załadować na statek nowych nasion masakra:(to chyba kpina jedno poprawią a drugie zepsują:(
    gandalf66 @ pl 1
  • Natalie (PL1)Natalie (PL1) Posty: 1
    edytowano 23.06.2015
    Mam to samo. No dobra, niby można wysłać statek łatwo, ale co z tego, jak mi zależy na podkowach, których nie dostane jak nie wyślę pełnego statku.... Jak zawsze aktualizacja wprowadza mnóstwo nowych błędów... :(
    Tali @ pl 1
  • edytowano 23.06.2015
    u mnie to samo
    marzenka12374 @ pl 1
  • Psotna Farmerka (PL1)Psotna Farmerka (PL1) PL1 Posty: 2,602
    edytowano 23.06.2015
    kris258 napisał użytkownik: »
    Każdy tak ma. I trudno stwierdzić czy to błąd, czy tak chcieli zrobić. Jest napisane "Rozpocznij wydarzenie wyspiarskiej farmy aby odblokować to pudełko". Jeśli tak chcieli zrobić to bardzo głupie..... Ale być może to błąd.

    Ech... Kris, ręce opadają :p
    Znasz to:
    "Mowa jest srebrem, ale milczenie złotem..."
    Jak masz pisać takie brednie, to lepiej trzymaj język za zębami i idź policz se trochę do 10, 100 lub ewentualnie do miliona... Jak Ci zdrowy rozsądek wróci, wtedy dopiero pisz ;)

  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 23.06.2015
    kris258 napisał użytkownik: »
    Każdy tak ma. I trudno stwierdzić czy to błąd, czy tak chcieli zrobić. Jest napisane "Rozpocznij wydarzenie wyspiarskiej farmy aby odblokować to pudełko". Jeśli tak chcieli zrobić to bardzo głupie..... Ale być może to błąd.

    nie każdy tak ma, ładowałam przed chwilą statek i jest po staremu - czyli 2 pola na owocki z cukierkowej wyspy ... ale na mojej farmie ciągle nie widać efektów aktualizacji :confused:

    <3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

  • Tamara29Tamara29 Posty: 4
    edytowano 23.06.2015
    nie wiem dlaczego mam uaktywnic lodowa farme kiedy jest cukrowa nie moge zaladowac statek prosze o naprawe
    Tamara29 @ pl 1
  • ManagerElżbiet7 (PL1)ManagerElżbiet7 (PL1) PL1 Posty: 7
    edytowano 23.06.2015
    ja niestety też nie mogę. Chyba więcej osób ma ten problem. Może ktoś coś z tym zrobi?
    ManagerElżbiet7 @ pl 1
  • edytowano 23.06.2015
    Naprawią to dzisiaj. Pisze Asia o tym w OO


  • Olago (PL1)Olago (PL1) Posty: 3
    edytowano 23.06.2015
    Co to jest OO

    ?
    Olago @ pl 1
  • basia10051 (PL1)basia10051 (PL1) Posty: 380
    edytowano 23.06.2015
    Olago napisał użytkownik: »
    Co to jest OO

    ?

    Oficjalne ogłoszenia :)
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • Wiki20123 (PL1)Wiki20123 (PL1) Posty: 14
    edytowano 23.06.2015
    Ja też mam problem mam 103 poziom a pokazuje mi , że mam zablokowane przekazywanie owoców z farmy cukrowej bo nie zdobyłam 30 poziomu. O co chodzi?
    Wiki20123 @ pl 1
  • OLIWIA20052 (PL1)OLIWIA20052 (PL1) Posty: 110
    edytowano 23.06.2015
    Ja mam taki sam problem mam 35 poziom i pokazuje mi że muszę rozpocząć wydarzenie wyspiarskiej farmy.
  • sikirek (PL1)sikirek (PL1) Posty: 20
    edytowano 23.06.2015
    też niestety to mam
    piękna aktualizacja!
    pl.
  • Halina88 (PL1)Halina88 (PL1) PL1 Posty: 37
    edytowano 23.06.2015
    Po to tylko wydałam tyle kasy na wyspe żeby mieć nasiona i podkowy, a teraz mam owoce z wyspy zablokowane
    mimo że farma cukrowa rozbudowana. Co się znowu dzieje ?
    Halina88 @ pl 1
  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 23.06.2015
    Witam,
    wyjaśnienie tego "błędu" znajdziecie -> tutaj

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik