Ja niestety też mam problem z wejściem na forum z gry. I inni podejrzewam, że również.
Mam nadzieję, że naprawienie tego błędu jest teraz nr. 1 na liście BF
ja dalej nie mogę normalnie na forum wchodzić,prosiłabym o odpowiedż naszych moderatorów czy to jest błąd w trakcie naprawy czy należy się przyzwyczajać do okrężnego wchodzenia na forum
Jako pierwsze sprawdź, czy masz zainstalowaną najnowszą wersję Adobe Flash Player'a. Jeśli nie, znajdziesz najnowszą wersję pod adresem: http://get.adobe.com/pl/flashplayer/.
Następnie sprawdź czy na Twoim komputerze zainstalowana jest najnowsza wersja przeglądarki internetowej.
Włącz przeglądarkę oraz usuń pamięć podręczną. Zazwyczaj da się to zrobić przechodząc do opcji Twojej przeglądarki i wybierając historię.
Na koniec zresetuj historię Flash. Można to uczynić korzystając ze strony pomocy programu Flash Player: http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html, klikając na „Usuń wszystkie”. Po wszystkim należy zrestartować przeglądarkę.
Mam to samo od czasu pojawienia sie cukrowej farmy. Pisanie do supportu skutkuje odpowiedzią j/w, zreszta zawsze jest tak samo gdy zgłaszam jakis problem. Odpowiedzi te same. Działania o których piszą, nie pomagaja, a więc to nie wina mojego komputera
To sie staje już nudne. Wygląda tak , jakby te odpowiedzi szły z automatu a nie od realnego człowieka
problem przekierowania z gry na angielskie forum jest znany Załodze BIG FARM i nie dotyczy wszystkich Graczy. U mnie akurat nie występuje. Musimy się uzbroić w trochę cierpliwości, a na pewno niedługo wszystko wróci do normy
U mnie rano jeszcze nie działało, ale teraz już jest dobrze. Mogę wreszcie wygodnie przechodzić z gry do forum i szybko sprawdzać, czy support ma zamiar zrobić cokolwiek z kosztami produkcji na cukrowej farmie...
problem jest znany naszemu Zespołowi, zdarza się faktycznie, że Gracze są przekierowywani na anglojęzyczne fora. Usterka ma zostać wyeliminowana wraz z najbliższą aktualizacją. Osoby, które spotykają się z problemem proszone są o kontakt ze mną poprzez wiadomość prywatną. Będziemy usuwać przypadkowo utworzone konta na anglojęzycznych forach, by nie było pozostałości po usterce i by logowanie do forum nie stanowiło problemu w przyszłości.
ten błąd ma być naprawiany przy najbliższej aktualizacji jak dobrze zrozumiałam:)he więc tym u których problem występuje nie pozostało nic innego jak wchodzić drogą okrężną i uzbroić się w cierpliwość;)
U mnie już dodatkowe konta skasowane, ale i tak i tak forum jest angielskie...
W ogóle.. Czemu nie można by wprowadzić możliwości zmiany serwera na forum?
Technicznie niemożliwe przez budowę obecnego forum. Jeszcze troszkę musimy się pomęczyć, ale wkrótce będą nowe fora i miejmy nadzieję, że podobne problemy nie będą ich dotyczyć.
Komentarz
Mam nadzieję, że naprawienie tego błędu jest teraz nr. 1 na liście BF
Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
Następnie sprawdź czy na Twoim komputerze zainstalowana jest najnowsza wersja przeglądarki internetowej.
Włącz przeglądarkę oraz usuń pamięć podręczną. Zazwyczaj da się to zrobić przechodząc do opcji Twojej przeglądarki i wybierając historię.
Na koniec zresetuj historię Flash. Można to uczynić korzystając ze strony pomocy programu Flash Player: http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html, klikając na „Usuń wszystkie”. Po wszystkim należy zrestartować przeglądarkę.
Mam to samo od czasu pojawienia sie cukrowej farmy. Pisanie do supportu skutkuje odpowiedzią j/w, zreszta zawsze jest tak samo gdy zgłaszam jakis problem. Odpowiedzi te same. Działania o których piszą, nie pomagaja, a więc to nie wina mojego komputera
To sie staje już nudne. Wygląda tak , jakby te odpowiedzi szły z automatu a nie od realnego człowieka
problem przekierowania z gry na angielskie forum jest znany Załodze BIG FARM i nie dotyczy wszystkich Graczy. U mnie akurat nie występuje. Musimy się uzbroić w trochę cierpliwości, a na pewno niedługo wszystko wróci do normy
Pozdrawiam serdecznie,
Demona
mnie również przekierowuje na anglojęzyczne forum BF. Troszkę to denerwujące...
u mnie dzisiaj wszystko w porządku - przekierowanie działa prawidłowo.
Prawdopodobnie to było chwilowe-przejściowe.
Pozdrawiam
club
Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"
problem jest znany Zespołowi Big Farm i będzie naprawiony wraz z najbliższą aktualizacją. Poniżej zamieszczam wypowiedź CM Asi w tym zakresie:
Pozdrawiam serdecznie,
Demona
Technicznie niemożliwe przez budowę obecnego forum. Jeszcze troszkę musimy się pomęczyć, ale wkrótce będą nowe fora i miejmy nadzieję, że podobne problemy nie będą ich dotyczyć.
Pozdrawiam