Big Farm na gry.pl

Czy ktoś z Was gra w farmę na gry.pl. Od wczoraj jest problem z grą. Na jednych kontach działa na drugich nie. Ktoś może wie co tam się dzieje, bo administracja chyba nie panuje nad sytuacją. Event leci a nie można uruchomić gry aby robić zadania. Co niektórym graczom już puszczają nerwy.

Post edited by Piotr7511 (PL1) on
0
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
Właśnie zasięgnęłam opinii osoby z sojuszu, która gra przez gry.pl.I nie ma ona żadnych problemów z grą.Wszystko działa poprawnie.
Można sie załamać:(
p.s. też jest szefem sojuszu
Pozdrawiam
Raczej nie ma takiej możliwości.
Spróbuj napisać do supportu, ale wydaje mi się, że jeśli chcesz grać na głównym serwerze to musisz po prostu założyć tu nowe konto i zacząć je rozwijać.
Kliknij w sygnaturę aby przejść do poradnika!
NIE MA takiej możliwości. Support to samo Ci odpowie.
Szkoda mi było 56 lvl na gry.pl no ale cóż zaczęło się wszystko od początku.
Jednakże komfort gry na serwerach producenta w porównaniu z gry.pl jest o wiele lepszy.
Pozdrawiam
Taaa bo to jest spisek światowy przeciwko sojuszom... a może, co zresztą bardziej prawdopodobne, zwykły przypadek? Z tą stroną są problemy od dawien dawna, czego można się domyślić po pojawiających się raz po raz doniesieniach na forum. A dlaczego są to doniesienia od szefów sojuszu? Ano bo to oni najczęściej (choć nie zawsze) wchodzą na forum i to oni są najbardziej zaniepokojeni jeśli się czują odpowiedzialni za swój sojusz.
Już ci radzono, żebyś się zwrócił do administratora strony, z której korzystasz. I powiedz... czego się spodziewasz po CM Asi? że sama napisze do tegoż administratora? To przecież ty tak sobie wybrałeś i to ty powinieneś to zrobić. Tak sobie myślę, że wyjścia są dwa: primo użerać się z administracją gry.pl lub secundo przenieść się na serwer główny, co się niestety wiąże z rozpoczęciem gry od początku.
Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
i nie piszcie mi, że to problem Gry.pl bo chyba ktoś im pozwolił traktować graczy jak swoją własność. wiem, że to moja sprawa gdzie sobie zalożyłem konto (gdybym wiedział, żeby absolutnie nie robić tego poprzez Gry.pl...) ale tekst, że nie ma możliwości przenosin mnie rozwala... co za problem utworzyć identycznie konto na serwerze GG i skasowac je na Gry.pl? może trochę pracy by to kosztowało ale czego się nie robi dla zadowolenia klientów? przeciez mi nie powiecie, że Gry.pl nie współpracują z GG... to dlaczego chwilowo zniknęły wszystkie klasyfikacje i dopiero sukcesywnie wszystko wraca do sytuacji sprzed blokady graczy na Gry.pl? pisanie do administracji Gry.pl to porażka... odpisują gotowcami czasami bez sensu...
W przypadku problemów związanych z gry.pl, niezbędny jest kontakt z działem wsparcia technicznego tego serwisu (znajdziecie go pod tym linkiem). Z racji tego, że jest to nasz serwis partnerski, ani my, ani nasz support, nie możemy Wam pomóc z problemami, które tam napotkacie.
Rozjaśniając również kwestię z kontem: nie ma możliwości przeniesienia go z Gry.pl na Polska 1, przykro mi.
W związku z tym, że temat przerodził się w niepotrzebną dyskusję, zamykam go. W przypadku dodatkowych problemów lub wątpliwości, zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną.
Pozdrawiam,
Filip