Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Mam nieaktywne łąki na kwiatowej

Do wczoraj działały, dzisiaj nie mogę nic zebrać z nich, klikam i nic się nie dzieje. Wszystko inne działa. Wyczyściłam ciasteczka, przelogowałam się kilka razy i nic. Po prostu łąki są a jakby ich nie było... W czym może być problem??

Komentarz

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,037
    gladia (PL1) powiedział(a):
    Do wczoraj działały, dzisiaj nie mogę nic zebrać z nich, klikam i nic się nie dzieje. Wszystko inne działa. Wyczyściłam ciasteczka, przelogowałam się kilka razy i nic. Po prostu łąki są a jakby ich nie było... W czym może być problem??
    Witam :)
    Czy korzystasz z turbożniwiarki?
    Diana
  • gladia (PL1)gladia (PL1) PL1 Posty: 53
    Tak, korzystam. Problem jednak już się rozwiązał. Po aktualizacji łąki działają - mogłam zebrać z nich towar. 
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,037
    gladia (PL1) powiedział(a):
    Tak, korzystam. Problem jednak już się rozwiązał. Po aktualizacji łąki działają - mogłam zebrać z nich towar. 
    ok czasami turbożniwiarka się zacina jest to błąd ,ale nie może Zespół go odtworzyć. Rozwiązaniem jest zebrać wszystko zwinnym siewnikiem. Jak masz subskrypcje to jest to opcja darmowa, w innym przypadku za złoto.
    Diana

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik