Masz rację Diano , strzałka jest na łące, problem w tym że kiedy ją naciskam pokazuje się błąd , cała gra się zawiesza i muszę się przelogować . To trwa już 3 dzień:(
Mam również problem z wysłaniem konia na łąkę. Po naciśnięciu zielonej strzałki aby wysłać go na łąkę następuje blokada całej gry i konieczne jest zamknięcie przeglądarki. Pracuję na przeglądarce OPERA. Wszystko było czyszczone i nic to nie pomaga. Konie nie chcą przejść na łąkę.
U mnie oprócz błędu z wysyłaniem konia na łąkę jest także błąd z rozbudową. Wczoraj zakończyła się rozbudowa manufaktury mineralno-metalowej a u mnie trwa ona nadal, czyli generalnie jest błąd w wiosce sojuszu.
U mnie oprócz błędu z wysyłaniem konia na łąkę jest także błąd z rozbudową. Wczoraj zakończyła się rozbudowa manufaktury mineralno-metalowej a u mnie trwa ona nadal, czyli generalnie jest błąd w wiosce sojuszu.
Witaj, też tak mam.. odśwież stronę, spróbuj na innej przeglądarce.. albo wyczyść historię przeglądarki ...
Komentarz
Ta zielona strzałka jest nie w stadninie tylko na końskiej łące sojuszowej.
Diana
Problem z wysłaniem konia na końska łąkę sojuszową już zgłosiłam.Na odpowiedź musimy poczekać do jutra.
Diana
Już zgłosiłam.
Diana
Nie jeszcze nie wiadomo, kiedy błąd zostanie naprawiony.
Diana
Wczoraj zakończyła się rozbudowa manufaktury mineralno-metalowej a u mnie trwa ona nadal, czyli generalnie jest błąd w wiosce sojuszu.