Nowa aktualizacja 22/04/20 Wznieś swojego konia na wyższy poziom!

Cześć Farmerzy 
Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące aktualizacji .
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana

Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące aktualizacji .
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana

Przydatne strony:
0
Komentarz
co to jest?
Zapoznaj się z tym wpisem https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/204186/nowinki-ze-swiata-big-farm#latest
Możesz budować jeśli masz odblokowane jednorazowe pole konstrukcyjne.W innym wypadku budowa odbywa się tylko na jednej farmie.
Diana
Diana
S99.1154.0 iXML6107 lXML2820|8:51-22/4
Zmień ewentualnie przeglądarkę.
Diana
ale czy tak zawsze ma być? Nie wiem, ile razy czyściłam historię i ciasteczka...
a przy okazji - czy już coś wiadomo w sprawie kontraktów z homarami? Jak wiadomo, część osób z jakiegoś powodu ich nie ma... Wolałabym aby Zespół to naprawił, albo napisał nam, czym sobie zasłużyliśmy na to, że nie mamy homarów w kontraktach... a dopiero wtedy wprowadzał jakieś nowości
Pozdrawiam.
Diana
Miłego popołudnia.
Poziom jakości konia a raczej jego brak to błąd,który ma zostać naprawiony.
Diana
odechciewa się nie tylko grać ale i komentować
Jak dobierać, zestawiać ze sobą wyposażenie dla konia?
wyprodukowałam po jednym siodle i po jednej parze butów, dla sprawdzenia, zauważyłam że do wszystkich rodzajów siodeł mogę użyć tylko "cięzkich butów". Co zrobić, albo co musi mieć koń, żeby zastosować np. zręczne czy nieskazitelne buty?
W warsztacie rymarskim, wchodząc do produkcji, można zapoznać się z opisem butów, siodełek ... Mamy 3 dyscypliny (skoki, ujeżdżenie, wyścigi), w każdej dyscyplinie są 3 rodzaje przeszkód. Istnieją również trzy z każdego produktu (siodła, buty, kaski ...). Każda z nich ma wpływ na inną przeszkodę i poprawia efekt hodowlany konia. Lub potrzebuje wolnego miejsca na efekt hodowlany na koniu i dodaje mu pewien efekt.
Diana
mam za słabo coś rozbudowane czy to będzie później a może za złoto?
i żeby nie było rudy już wydobyłem, a sztabki nawet sprzedałem bo mi się do magazynu nie zmieściły
A czy możesz zrobić zrzuty ekranu i mi przesłać? Czy ktoś z Zespołu może zalogować się na Twoje konto i to sprawdzić?
Diana
Podkreślę że starałam się nie zniechęcać i mój koń ma 2 poziom rywalizacji, i cały czas przegrywam.
Mam zamiar odpuścić konia ale chcę wiedzieć dlaczego tak niesprawiedliwe traktowanie początkujących
Myślę,że nie tylko Ty tak masz.U mnie na koncie jest podobnie,nawet wyposażenie nie zawsze pomaga wygrać.
Diana
Diano jesteś najlepszym modem dziękuję bardzo
Pozdrawiam gorąco
Ja też przegrywam jak mam wyposażenie,a wygrywam z większymi poziomami bez wyposażenia.
Diana