Podpisuję się pod przedmówcami, gra spowalnia a na koniach wszystko po angielsku i nie ma opisu jakiejkolwiek nowinki. Oczywiście sprawdziłem na kilku przeglądarkach, wyczyściłem wszystko co się da.
Niektórzy gracze po aktualizacji nie mogą grać... Mają lagi, zacięcia gry itp, itd... Czy to zostanie naprawione w ciągu kilku godzin??? Przez te aktualizacje, czasami odechciewa się grać...
Podpisuję się pod przedmówcami, gra spowalnia a na koniach wszystko po angielsku i nie ma opisu jakiejkolwiek nowinki. Oczywiście sprawdziłem na kilku przeglądarkach, wyczyściłem wszystko co się da.
Witam Spowolnienie gry zgłosiłam.Co do języka angielskiego to sprawdź,czy masz aktualną wersję przeglądarki. Powinna być taka: Diana
Wersja gry jest po polsku i wersja przeglądarki jest najnowsza. Chodzi o to co zdobywamy, co budujemy. Posiadaj poziom 1 ale co ??, zdobywamy za to co ??, nie jest zdefiniowane:
To koński medal, a może "no translation", budynki też nie są nazwane, nie ma objaśnień, budynki widmo. Totalna porażka z szybkością gry, zebranie i wstawienie produkcji graniczy z cudem, gdyby koś miał wątpliwości co do powodu tej sytuacji, to kolejna przerwa i totalne dno. Kraina Marzeń chodzi normalnie.
Wersja gry jest po polsku i wersja przeglądarki jest najnowsza. Chodzi o to co zdobywamy, co budujemy. Posiadaj poziom 1 ale co ??, zdobywamy za to co ??, nie jest zdefiniowane:
To koński medal, a może "no translation", budynki też nie są nazwane, nie ma objaśnień, budynki widmo.
Witam Przekazałam do Zespołu.Czy możesz wysłać mi zrzut ekranu z wersją przeglądarki? Diana
Wersja 80.0.3987.163 (Oficjalna wersja) (64-bitowa)
Poproszę kogoś z Zespołu żeby wszedł do Ciebie na farmę i to sprawdził,jeśli zostaniesz wylogowany to odczekaj 5 minut i ponownie się zaloguj ok? Diana
Witam Została przeprowadzona szybka poprawka ,aby naprawić problem z wydajnością gry,Jeżeli w dalszym ciągu gra nie będzie działała poprawnie, to proszę abyście mi o tym fakcie napisali. Diana
Kolejny rodzynek w grze, zbieramy baloniki i chcemy zobaczyć jakiej wartości jest ozdoba i mamy:
Informacja jest poza ekranem gry, nawet jak zamkniemy okno informacja jest poza ekranem i nie można jej zamknąć i dalej grać konieczne jest przelogowanie.
U mnie na stadninie drzewa nie są podpisane nawet po angielsku, pisze tylko "produkuje: 100 " Jak najadę na budynek "produkuje: 100" albo "poziom 1" nie wiem nic, ani co to za budynki ani drzewa i co produkują ani jakie drzewa do jakich budynków są potrzebne....nic tylko grać
Kolejny rodzynek w grze, zbieramy baloniki i chcemy zobaczyć jakiej wartości jest ozdoba i mamy:
Informacja jest poza ekranem gry, nawet jak zamkniemy okno informacja jest poza ekranem i nie można jej zamknąć i dalej grać konieczne jest przelogowanie.
U mnie na stadninie drzewa nie są podpisane nawet po angielsku, pisze tylko "produkuje: 100 " Jak najadę na budynek "produkuje: 100" albo "poziom 1" nie wiem nic, ani co to za budynki ani drzewa i co produkują ani jakie drzewa do jakich budynków są potrzebne....nic tylko grać
Dobry wieczór Też tak miałam,wyczyściłam historię przeglądania i wszystko wróciło do normy. Diana
Po każdej aktualizacji gra u mnie się nie wczytuje nie wiem dlaczego napisałam już do działu wsparcia ale nic nikt z tym nie robi !!!!!teraz jest silos do tego sojuszniczy a ja nie mogę wejść do gry !!!! fajna gra no nie lepszej z takimi babolami się nie znajdzie
Po każdej aktualizacji gra u mnie się nie wczytuje nie wiem dlaczego napisałam już do działu wsparcia ale nic nikt z tym nie robi !!!!!teraz jest silos do tego sojuszniczy a ja nie mogę wejść do gry !!!! fajna gra no nie lepszej z takimi babolami się nie znajdzie
na koniach większość nadal nie jest po polsku, zniknęły mi dekoracje z magazynów lokalnych i piwnicy od kiedy zdobyłem zajączka, a właściwie deco-bushBunny
konie cd nie wiem dlaczego, mimo że mam trzy konie różne do trzech dyscyplin zaznaczone, to co jakiś czas gra wystawia mi do walki najsłabszego w stajni ????
na koniach większość nadal nie jest po polsku, zniknęły mi dekoracje z magazynów lokalnych i piwnicy od kiedy zdobyłem zajączka, a właściwie deco-bushBunny
konie cd nie wiem dlaczego, mimo że mam trzy konie różne do trzech dyscyplin zaznaczone, to co jakiś czas gra wystawia mi do walki najsłabszego w stajni ????
Witam Wyczyść historie przeglądania ,dekorację powrócą i menu też powinno być po polsku. Z tego co zaobserwowałam to ustawienia się nie zapisują i trzeba przez wyzwaniem ponownie wybierać konika. Diana
Znowu jest jakaś nowość wgrana bo ja od wczoraj nie mogę wejść na grę bo się nie wczytują elementy gra się tylko kręci .... od pewnego czasu mam wciąż ten sam problem pisałam do działu wsparcia i ciągle to samo
Mam problem ze Stadniną- wchodzę na przegląd sezonu i pasek z punktami jest ciągle pusty, nie ruszył ani troche, a rozgrywam gonitwy itp. Problem wystąpił po przejściu do srebrnej ligi...
Mam problem ze Stadniną- wchodzę na przegląd sezonu i pasek z punktami jest ciągle pusty, nie ruszył ani troche, a rozgrywam gonitwy itp. Problem wystąpił po przejściu do srebrnej ligi...
Chciałam zwrócić uwagę na błąd dotyczący Wieży ciśnień w Krainie marzeń. Wyświetla się, że I poziom Wieży ciśnień daje -20% na karmę i nawóz, w rzeczywistości po wybudowaniu daje -10%. Nie wiem która wartość jest poprawna, ale wprowadza w błąd.
Komentarz
Oczywiście sprawdziłem na kilku przeglądarkach, wyczyściłem wszystko co się da.
ManagerWaldi @ pl 1
Spowolnienie gry zgłosiłam.Co do języka angielskiego to sprawdź,czy masz aktualną wersję przeglądarki.
Powinna być taka:
Diana
Posiadaj poziom 1 ale co ??, zdobywamy za to co ??, nie jest zdefiniowane:
To koński medal, a może "no translation", budynki też nie są nazwane, nie ma objaśnień, budynki widmo.
Totalna porażka z szybkością gry, zebranie i wstawienie produkcji graniczy z cudem, gdyby koś miał wątpliwości co do powodu tej sytuacji, to kolejna przerwa i totalne dno. Kraina Marzeń chodzi normalnie.
ManagerWaldi @ pl 1
Przekazałam do Zespołu.Czy możesz wysłać mi zrzut ekranu z wersją przeglądarki?
Diana
ManagerWaldi @ pl 1
Diana
Została przeprowadzona szybka poprawka ,aby naprawić problem z wydajnością gry,Jeżeli w dalszym ciągu gra nie będzie działała poprawnie, to proszę abyście mi o tym fakcie napisali.
Diana
ManagerWaldi @ pl 1
Też tak miałam,wyczyściłam historię przeglądania i wszystko wróciło do normy.
Diana
Mam problem na farmie końskiej przy budowie siodeł nie mam nenu w języku Polskim
Spróbuj zmienić przeglądarkę.
Diana
nie wiem dlaczego, mimo że mam trzy konie różne do trzech dyscyplin zaznaczone, to co jakiś czas gra wystawia mi do walki najsłabszego w stajni ????
Wyczyść historie przeglądania ,dekorację powrócą i menu też powinno być po polsku.
Z tego co zaobserwowałam to ustawienia się nie zapisują i trzeba przez wyzwaniem ponownie wybierać konika.
Diana
Jutro to zgłoszę.
Diana
Zjedź strzałkami na sam dół.
Diana