Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Złoto od Tanuki

Wczoraj miałam szczęście i po kliknięciu na Tanuki trafiłam na 400 sztuk złota. Ale zamiast radości - rozczarowanie, po sekundzie złoto zostało odjęte z mojego konta. Napisałam do supportu i dostałam odpowiedź, że oni nie odnotowali ubytku złota na moim koncie. Czyli ja mam omamy wzrokowo-słuchowe, bo wyraźnie widziałam i słyszałam że złoto znika.
Miałam podobną sytuację  20.11.18. wtedy dodało mi i po sekundzie odjęło 30 sztuk złota za codzienne logowanie. Również pisałam do supportu i również nie odnotowali ubytku złota.
Czy ktoś jeszcze miał podobne problemy?

Komentarz

• SłodkaMałaKicia (PL1)SłodkaMałaKicia (PL1) PL1 Posty: 2,168
    edytowano 04.12.2018
    Miałam podobną sytuację,tylko nie z Tanuki a ze skrzynki...powinnam mieć 300 złotka więcej. U mnie nawet go nie dopisało do konta.myślałam że chwilowy błąd i dopisze złoto po przelogowaniu... zobaczyłam 300 złotka i na tym temat się skończył... stan konta się nie zmienił... nawet przelogowanie nie pomogło i wyczyszczenie ciasteczek.... 
  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 156
    Czyli jest jakiś błąd w grze ale oczywiście BF go nie widzi :(
  • u mnie to było jak wprowadzili tanukę i był ten problem z oktoberfest... nie wiem czy jest sens pisania do supportu skoro oni nie widzą problemu... tylko nerwów więcej niż czego ;/ irytuje mnie już ta gra..non stop coś ginie... jak nie karma to specjalne nasionka,jak nie nasionka to złoto... jeszcze trochę i wszystko zabiorą...
  • Wcześniej nie zwracałem na to uwagi ale po waszych wpisach postanowiłem być czujniejszy. Mogę potwierdzić że złoto z Tanuki nie wpłynęło na konto. Miałem już szczęście trzykrotnie "dostać" w tym wydarzeniu złoto więc dwa poprzednie pewnie również przepadły bez wieści.
  • Właśnie kolejny raz z Tanuki wypadło złoto ale nie zostało dodane do konta. Może warto to naprawić albo niech wypada coś innego.
    A u mnie już jest w porządku ( nie wiem czy ktoś coś naprawiał czy samo się naprawiło) i jak wybrałam garnek ze złotem u Tanuki to się dopisało prawidłowo:)
  • a zgłaszałaś problem do Wsparcia czy samo się naprawiło? 

Zgłaszałam, ale dostałam odpowiedź, że oni nie odnotowali ubytku złota na moim koncie i nic nie mogą z tym zrobić.
  • @Tella

Radzę zwrócić uwagę na doliczanie złota. Wczoraj również myślałem że się naprawiło bo doliczyło mi i to 750 sztuk. Niestety dzisiaj już 260 przepadło. Nic nie zostało naprawione.
    Dzięki za dobrą radę, zwracam uwagę na doliczanie złota, na razie jest w porządku.:)

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik