Szkoła Shinkei-Suijaku

Po dzisiejszej aktualizacji wyzerowała się moja pozycja w Szkole Shinkei-Suijaku. Przelogowanie i czyszczenie ciasteczek nie pomogło. Co mogę zrobić aby odzyskać swoją pozycję w szkole i otrzymać należne nagrody?
Tella @ pl 1
0
Komentarz
Zgłosiłam ten fakt do Zespołu gry. Najprawdopodobniej będzie odszkodowanie dla graczy,ale tylko dla tych którzy zakupili Fuku.
Niestety nie można przywrócić pozycji w rankingu.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Edit/ Forum zobowiązuję. Proszę się powstrzymać od zbędnych emocji. To nie pomoże. To co zbyteczne w Twojej wypowiedzi wykropkowałam.
Yalenka
Zgłosiłam ten fakt do Zespołu gry. Najprawdopodobniej będzie odszkodowanie dla graczy,ale tylko dla tych którzy zakupili Fuku.
Niestety nie można przywrócić pozycji w rankingu.
Pozdrawiam,
Yalenka
To poproszę o zwrot zmarnowanych monet Fuku w ilości 88 sztuk,
Pozdrawiam
Tella
Na zrzucie ekranu, który dołączam, widać ukończone kursy, zaznaczyłam je.
Pozdrawiam uczciwy gracz.
a tak wygląda to teraz po aktualce i wejściu do gry
https://zapodaj.net/45de2fc4e6a1e.png.html
Rekompensaty za ranking szkółki wyglądają zawsze tak samo, nie sadzę by coś się zmieniło.
Gracze otrzymują zwrot zakupionych żetonów. Nic ponadto.
Jak na razie Zespół został powiadomiony o zaistniałej sytuacji i odbyły się wstępne rozmowy na temat rekompensaty o którą prosiłam dla polskich graczy, ale jeszcze nie znamy ostatecznej decyzji w tej sprawie.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Tacy giganci intelektu pracują w GGS , a prostej rzeczy nie potrafią wprowadzić:
AKTUALIZACJE ROBI SIĘ MIĘDZY EVENTAMI!
Wtedy byłby czas na ich porządne zrobienie, chyba ze takie działania sa celowe a to już zupełnie inna para kaloszy... Nie spodziewałbym się jakichkolwiek szalonych rekompensat, przecież tendencja jest odwrotna. Nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi?
balans aktualizacji
Mam dla Was bardzo dobre wieści w sprawie rekompensaty
Zostanie ona udzielona dzisiaj i wszyscy gracze otrzymają zwrot swoich Fuku,czyli każdy odzyska żetony niezależnie od tego czy je zakupił czy nie
Pozdrawiam serdecznie,
Yalenka
Przydatne strony:
Jedyną rekompensatę jaką otrzymali gracze był zwrot żetonów Fuku. Innej nie będzie.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Jeśli oczekujesz indywidualnej rekompensaty to takie są rozpatrywane za pośrednictwem supportu gry, zespół zajmuje się jedynie rekompensatą ogólną. Więc napisz do supportu gry, opisz dokładnie swój problem, pracownicy supportu z całą pewnością udzielą Ci fachowej pomocy.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony: