Mam pytanie dla kogo został wprowadzony ten nowy ewent na kwiatowej ..? :P i kto wymyślił ..ilości które są do zebrania ..? ..Nie wiem dla kogo ..jest ten ewent .. ? ..jedno co mi przychodzi do głowy ..to dla kogoś kto ma dużooo złota ..i będzie tym złotem przyspieszał wszystko ..?:) Przyznam że ewent wydawał się bardzo fajny na początku ...ale ..? na początku !., bo w miarę jak robiłam zadania ..zaczeły się schodki ...ilości ..? . Dobre dwa dni zbierałam perełki ..., teraz jestem na 5- zadaniu ..a do konca ewentu został 1- dzień ..niech mi ktoś powie jak mam go skończyć ..?????? , gdzie ostatnie zadanie ..wymaga znowu sporo czasu zbierania ..to są gołębie ..., chyba nieliczni skończą ten ewent na czas ..? ..chyba że ktoś będzie siedział całymi dniami i nocami by skończyć ten ewent .., bo inaczej nie wiem jak go skończyć ..?:( albo złotem poganiał ..?. Ludzie z większymi poziomami mają problem zebrać to wszystko ..a co ja mam powiedzieć..? ... Może niech to ktoś przemyśli i zrobi coś z tym ewentem ..? , bo następnym razem nikt go nie zacznie nawet .
ja mam 8 łąk, 6 sadów, 5 pasiek, własnie zbliżam się do połowy gołąbków, ale szanse na skończenie maleją, bo jutro do pracy, a tylko krótkie siewy dają szansę... np jaśmin za 2 godziny daje 6, a aloes na 6 godzin daje 10, czyli przy 3x jaśminach wyjdzie 18, i chyba jeszcze w nocy wstawać trzeba?? Zwyczajnie podcinają gałaź, na której siedzą, nie dając radości z nowych wyzwań, a stare niszcząc, chyba jednak chcą nas zniechęcić? Gdzieś napisano, ze zaczna grzebać w balansie starych farm i całkiem się posypie ((
Ślubu nie będzie. Twórcy gry zapomnieli dodać , że event wymaga wsparcia złotem , by go ukończyć, inaczej się nie da. Mam poziom gry 312 a nie mogę zrobić eventu z poziomem 3. Nie rozumiem co jest grane? nie
..Nawet mając lewel 700...nie da się ukończyć tego wydarzenia ..bez użycia złota .. Ja nie mam zamiaru złotko tracić na to wydarzenie , choć ja nie mam takiego nawet lewelu ..czyli mogę zapomnieć o nagrodzie ..
Już odpuściłem event, do 5 zadania jakoś bez złota szło, ale gołębi e nie do zrobienia, no niech autor eventu sam go sobie za mnie skończy, życzę mu powodzenia. To UFO na glownej raz bez złota na 7 poziomie zrobiłem a tu się nie da,
Ślubu nie będzie. Twórcy gry zapomnieli dodać , że event wymaga wsparcia złotem , by go ukończyć, inaczej się nie da. Mam poziom gry 312 a nie mogę zrobić eventu z poziomem 3. Nie rozumiem co jest grane? nie
..Może zamiast ślubu ...będzie od razu rozwód ..haha....bo te wydarzenie nie idzie ukończyć ..czyli ślubu nie będzie ..
ja ukończyłem, ale nie obyło się bez pogonienia fioletem na łakach. Raz można było sprawdzić, ale to 3 lvl, następnych nie zaczynam, chyba że pozmieniają ilosci,w co wątpię !!
Zakończenie ślubu dla samego zakończenia zbyt drogie, gdy trzeba użyć wodorostów...musiałabym zmarnować około 100 sztuk...nie ma takiej opcji to był tylko test, czy branie ślubu się opłaca czy nie...przy tych kosztach NIE !...Poza tym Pies na horyzoncie...dobra wszelkie trzeba trzymać, bo nie wiemy co tam w środku ulubionego zwierzaka zmieniono ?
Zakończenie ślubu dla samego zakończenia zbyt drogie, gdy trzeba użyć wodorostów...musiałabym zmarnować około 100 sztuk...nie ma takiej opcji to był tylko test, czy branie ślubu się opłaca czy nie...przy tych kosztach NIE !...Poza tym Pies na horyzoncie...dobra wszelkie trzeba trzymać, bo nie wiemy co tam w środku ulubionego zwierzaka zmieniono ?
Komentarz
Nie mogę się doszukać na forum informacji:-(
..Nie wiem dla kogo ..jest ten ewent .. ?
tym złotem przyspieszał wszystko ..?:) Przyznam że ewent wydawał się bardzo fajny na początku ...ale ..? na początku !.,
bo w miarę jak robiłam zadania ..zaczeły się schodki ...ilości ..?
5- zadaniu ..a do konca ewentu został 1- dzień ..niech mi ktoś powie jak mam go skończyć ..?????? , gdzie ostatnie
zadanie ..wymaga znowu sporo czasu zbierania ..to są gołębie
..chyba że ktoś będzie siedział całymi dniami i nocami by skończyć ten ewent .., bo inaczej nie wiem jak go skończyć ..?:(
albo złotem poganiał ..?. Ludzie z większymi poziomami mają problem zebrać to wszystko ..a co ja mam powiedzieć..?
nie
Ja nie mam zamiaru złotko tracić na to wydarzenie , choć ja nie mam takiego nawet lewelu ..czyli
mogę zapomnieć o nagrodzie ..
To UFO na glownej raz bez złota na 7 poziomie zrobiłem a tu się nie da,
Przekazaliśmy Wasze opinie na temat trudności wydarzenia do Zespołu.
Jeśli będziemy mieć jakieś informacje zwrotne - z pewnością umieścimy je na forum.
Miłego wieczoru,
Jiper
Zakończenie ślubu dla samego zakończenia zbyt drogie, gdy trzeba użyć wodorostów...musiałabym zmarnować około 100 sztuk...nie ma takiej opcji
to był tylko test, czy branie ślubu
się opłaca czy nie...przy tych kosztach NIE !...Poza tym Pies na horyzoncie...dobra wszelkie trzeba trzymać, bo nie wiemy co tam w środku ulubionego zwierzaka zmieniono ?
Chiński nowy rok wystartuje w następnym miesiącu. Dokładnej daty rozpoczęcia tego wydarzenia nie znamy.
~Yalenka
Proszę mi powiedzieć jak mam zebrać świerk skoro nie jestem w żadnym sojuszu?
Brawo za pomysł