Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Problem z zalogowaniem!

28

Komentarz

• Już jest :)
  • jjjjjj (PL1)jjjjjj (PL1) PL1 Posty: 973
    edytowano 19.08.2017
    u mnie nie ma :(
    edit, juz jest
  • Big 7 (PL1)Big 7 (PL1) PL1 Posty: 20
    XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    Jesteś pewna że logujesz się a nie tworzysz konta, jeśli wybierasz rejestracja to wiadome że nick zajęty skoro już jest w grze.

Sprawdź też na jaki serwer się logujesz może tu problem leży.
    Jeśli nie pamiętasz hasła, kliknij w napis, na e-mail przyjdzie Ci wiadomość, rób wszystkie czynności jak pokierują.

poprawnie wpisujesz swoją nazwę i hasło.
    próbowałem kilkukrotnie  zresetować hasło , nie ma żadnych  e-mail  ):

Big7 @ pl 1
  • Big7 (PL1) powiedział(a):
    od kilku dni, , nie mogę się zalogować , jest komunikat  "NAZWA GRACZA "BIG7" JEST JUST ZAJĘTA."
    moja przeglądarka internetowa też jest ok, sprawdziłam też na innych i bez zmian...
    p.s
    "Nie pamiętam hasła?" - nie działają mi

Jeżeli pisze Ci, że nazwa jest zajęta, prawdopodobnie wpisujesz złe hasło. Sprawdź, czy CapsLock nie jest włączony, ja tak czasem mam, że z capsem wywala mi taki komunikat.
  • Od wczoraj nie mogę się zalogować wszystko sprawdzone zawsze logowałam się przez  mejla  a teraz przez gracza nie mogę hasło na pewno poprawne bo nie zmieniałam od początku i nie chcę go zmieniać .widzę że nie jestem sama pozdrawiam
  • wszystko robię tak jak wyżej a nie mogę się zalogować hasło na pewno piszę dobrze bo sprawdzałam i nie zmieniałam serwera dajcie z boku logowanie przez mejla

• czy ktoś to czyta.............
  • ludzie nie moge sie zalogowac i nie dziala tez poczta nie dochodzi do mnie zmiana chasla na poczte
    Nikt nie pomoże ? :/
    Big7 @ pl 1
    błąd będzie poganiał błędem?
    Big7 @ pl 1
  • Gaja68 (PL1)Gaja68 (PL1) PL1 Posty: 299
    Od ponad godziny nie mogę zalogować się do gry >:)
    Nie było informacji o pracach technicznych !!! 
  • Nie mogę się zalogować  >:)
    moniakara @ pl 1
  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 87
    również brak dostępu do gry
    petra @ pl 1
  • Czyżby znowu serwery padły podczas konserwacji :D
    Anielica @ pl 1
  • U mnie wróciło wszystko do normy wystarczy odświeżyć stronę o:)
    Anielica @ pl 1
  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 87
    jest teraz ok.

petra @ pl 1
  • też jest ok.

moniakara @ pl 1
  • dana44 (PL1)dana44 (PL1) PL1 Posty: 190
    Odświeżałam stronę, zmieniałam przeglądarkę, czysciłam wszystko co można i nie mogłam sie zalogować, przed samym końcem rozgrywek końskich. Oczywiście nie mogłam startować z konikiem i znowu zonk. Teraz w nagrodę, przy pustym magazynie nie mogę zebrać kapusty. Coś nie halo. Chyba sobie zostawię tę grę, bo ilosć błędów mnie przerasta, a ankiety służą nie wiadomo czemu. Sorry, ale mam dość Jestem w trakcie budowy kurnika a za złoto, którego nie kupuję nie bedę kończyć.
    dana44 @ pl 1
  • Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 375
    ....Tym razem to już przesada .. :(:(:persevere: wogule nie mogę wejśc na farmę ..po zalogowaniu pokazuje mi się 
    zielona plansza ..zamiast farmy ...błędy gonią kolejne błędy ..czy tak mamy grać dalej ..????  :persevere::persevere:

• Witam po ostatniej aktualizacji która była niedawno gracze zgłaszają mi błędy gry takie jak ( po napisaniu na czacie gry w sojuszu nie widać co osoba napisała a pisała wiadomość i jej nie ma znikła, druga sprawa odnośnie silosu mieliśmy na kilka godzin zbiory na różnych poziomie mierniki i okazuje się że tamto znikło a mamy robić nowe jak możliwe jest to że miałem czas zbieraniu jabłek na 6 godzin i miernik miałem na 5 a po aktualizacji mam kapuste hmm), od pewnego czasu po aktualizacjach różne rzeczy się na farmie dzieją proszę o zrobienie z tym coś i nie oszukiwanie ludzi, pozdrawiam Krzysztof
  • Laluna2 (PL1)Laluna2 (PL1) PL1 Posty: 26
    Końca błędów nie widać, ale kasę ktoś za to dostanie.
    U mnie co chwilę gra nie działa. Ciągle się zawiesza. Powoli mam tego dość.
  • Dobry wieczor.
    nie wiem dlaczego po uruchoieniu po dluzszej przerwie gry nie mam swojego konta, tzn wszystko zaczelo sie od poczatku, achyba bylam na poziomie ok 80, dlugo nie nie wchodzilam w gre ( ok 3 m-cy chyba).
    Teraz gdy prubowalam grac od poczatku nie moge odebrac zadnych nagrod, bo trzeba wpisac adres e-mail, a gdy go wpisuje wyskakuje ze juz jest gracz pod tym adresem, oczywiscie wolalbym odzyskac gre w momencie jej pozostawienia czyli na poziomie ok 80, nie pamietam, bo od poczatku zaczynac raczej mi sie nie chce.
    Bardzo prosze o pomoc w jaki sposob moge wrocic po dlugiej nieobecnosci do swojej gry.
    Dziekuje i pozdrawiam:
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Witaj, sprawdź czy dobrze wybierasz serwer, także zobacz czy login i hasło wpisujesz w opcję logowania a nie rejestracji. Nie chcę wprowadzać w błąd ale po 3 miesiącach nie użytkowania farmy po prostu ją usuwają.

AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,174
    nie prawda, mam w sojuszu osobę, której nie było duuużo dlużej i dalej znowu jest. Pytanie jak wyzej czy napewno dobry serwer, czy dobry login i hasło? Ale pewność ma chyba tylko suport, a z tym to nie mam doczynienia.
    jola62 @ pl 1
  • Jestem 4andy427, a otwiera mi się jakaś farma jako Andy 427. Czy ta nie moja farma mogłaby mi się przestać pojawiać?
  • co sie dzieje z serverem testowym bo przez jakis miesiac gralem na serverze testowym i mialem konto pare dni temu chcialem zagrac to pokazalo mi sie bledna nazwa gracza to uruchomilem nowe konto na serverze testowym pogralem pare dni i dzisiaj chcialem wejsc to znowu poazalo mi sie ze bledna nazwa gracza to mam 3 raz nowe konto uruchamiac na serwerze testowym
  • kierownik (PL1)kierownik (PL1) PL1 Posty: 15
    Dlaczego znowu nie moge wejśc do gry?
  • Piotr Mazurek (PL1)Piotr Mazurek (PL1) PL1 Posty: 5,847
    kierownik (PL1) powiedział(a):
    Dlaczego znowu nie moge wejśc do gry?
    Witaj ::))

uruchom wtyczkę adobe player Prawym przyciskiem myszy przeloguje i zaloguje  ja też miałam dzisiaj kłopot 

Magda

Nie sztuką jest wie­dziec, a zrozumiec.
  • Witam mam problem zalogowaiem sie do gry od rana jak wpisałem swój nik i hasło gra zaczeła sie od poczatku. ale wczesniej wpisalem zeby wyslali mi nowe haslo do gry bo jest taka opcja i nic na poczte nie doszlo??!!! spr. nawet w spamie i nic.to co mam od zera budowac farme???  
  • kierownik (PL1)kierownik (PL1) PL1 Posty: 15
    Nie moge wejśc na grę.Po zalogowaniu pojawia sie komunikat że połązenie z grą zostało przerwane i spróbuj ponownie.Tak jest juz od wczoraj

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik