Wioska Sojuszu powinna pojawić się na pasku z prawej strony, tak jak wszystkie pozostałe farmy, żeby było widać że skończyła się produkcja w manufakturach, albo możliwa jest wymiana dolarów w banku.
Wioska Sojuszu powinna pojawić się na pasku z prawej strony, tak jak wszystkie pozostałe farmy, żeby było widać że skończyła się produkcja w manufakturach, albo możliwa jest wymiana dolarów w banku.
Dobra uwaga, mnie też to czasami denerwuje, że muszę wchodzić na mapę świata i dopiero klikać na wioskę. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie to dodadzą.
heh jakby dodać paski do wioski i rybaka, a dojdzie niedługo 4 farma to cała prawa strona od góry do dołu będzie zajęta haha na cóż skutek uboczny
zawsze rybaka mogliby połączyć ze statkiem, statek co 5 godzin zmienia swój stan z wypłynie/przypłynie, a rybak częściej, więc raczej nie będzie to kolidowało ze sobą
Oczywiście popieram i na takim pasku powinien znajdować się każdy obiekt z wioski w którym mamy odliczany czas.
to od razu niech dadzą pasek z rybakiem kiedy skończył łowić PD lub ryby
Trochę nie w temacie, ale co tam
nie no też w temacie bo o pasku mówimy
heh jakby dodać paski do wioski i rybaka, a dojdzie niedługo 4 farma to cała prawa strona od góry do dołu będzie zajęta haha na cóż skutek uboczny
Ja tam już jestem tak przyzwyczajony do tych bocznych pasków, ze nie ważne ile ich będzie to o wiele lepsze takie rozwiązanie, niż przeskakiwać i sprawdzać czy już jest gotowe.
zawsze rybaka mogliby połączyć ze statkiem, statek co 5 godzin zmienia swój stan z wypłynie/przypłynie, a rybak częściej, więc raczej nie będzie to kolidowało ze sobą
Nie ważne do czego by go podpięli, na pewno by z niczym nie kolidował .
Również czekam aż w końcu pojawi się na pasku wyspy tymczasowej bank, bo już od dawna jest irytujące wchodzenie i sprawdzanie za ile można wymienić dolary.
Obsługa POSZUKIWACZA PRZYGÓD - bez sensu. Pochłania olbrzymie środki (te ciągłe remonty) a dostaje się nędzne fanty. Zupełnie nieopłacalna inwestycja i można go sobie spokojnie darować
Biorąc pod uwagę że te przedmioty z manufaktur służą tylko i wyłącznie naprawie łodzi oraz rozbudowie Molo oraz Końskiej Łączki, to raczej w ogóle można sobie darować tą całą wioskę :v Ot, dociągnąć do poziomu 20tego, za pomocą głównie produkcji, a JAK NAJMNIEJSZĄ rozbudową (bo obniża zadowolenie wioskowe, zaś ozdób z nim jest jak na lekarstwo) - i potem produkować już jedynie gwoździe, żywicę, oraz liny (żeby naprawiać łódź). No i ewentualnie na końską łąkę, choć z tego co wiem to też mało kto zawraca sobie nią głowę, bo informacji kompletny brak, korzyści też niezbyt widać, zaś upierdliwe strasznie i zasoby zżera.
A jak się nie chce korzystać z końskiej łączki to jeszcze lepiej - byle do 10 poziomu, manufaktury tylko takie żeby można było robić przedmioty do naprawy łodzi, i broń boże nic więcej Co najwyżej bank trochę... Bo póki co dalsza rozbudowa jest raczej nie warta świeczki i jest sztuką dla sztuki.
Komentarz
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie to dodadzą.
Trochę nie w temacie, ale co tam
Ja tam już jestem tak przyzwyczajony do tych bocznych pasków, ze nie ważne ile ich będzie to o wiele lepsze takie rozwiązanie, niż przeskakiwać i sprawdzać czy już jest gotowe.
Nie ważne do czego by go podpięli, na pewno by z niczym nie kolidował
Również czekam aż w końcu pojawi się na pasku wyspy tymczasowej bank, bo już od dawna jest irytujące wchodzenie i sprawdzanie za ile można wymienić dolary.
A jak się nie chce korzystać z końskiej łączki to jeszcze lepiej - byle do 10 poziomu, manufaktury tylko takie żeby można było robić przedmioty do naprawy łodzi, i broń boże nic więcej