Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Żetony podczas fajerwerków

Od wczoraj ilość żetonów zodiaku wypadająca podczas fajerwerków jest u mnie taka sama jak bez fajerwerków, a powinna być 3 razy większa. Zwykle po pierwszym zbiorze rano podczas fajerwerków miałam ukończone zadanie dzienne i otrzymywałam chorągiew danego znaku. Wczoraj doszłam tylko do 8 zadania, a dziś jeszcze lepiej bo do 6. Mam wrażenie , ze to się stało po wczorajszym hot-fixie.

Komentarz

• ja gram pol dnia i wcale nie moge przejsc calego....:_( :(
  • te znaki powinny byc na kazdej farmie

• Czy ktoś się zainteresował naszymi problemami , już wcześniej pisałem że żetony nie wypadają .Jutro koniec  a z wypadaniem żetonów nic się nie zmieniło ,siedzę na farmie całymi dniami i wychodzi na to że nie skończę koguta  bo zabraknie mi węży , które wcale nie lecą
  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    FarmerHubertt (PL1) powiedział(a):
    Czy ktoś się zainteresował naszymi problemami , już wcześniej pisałem że żetony nie wypadają .Jutro koniec  a z wypadaniem żetonów nic się nie zmieniło ,siedzę na farmie całymi dniami i wychodzi na to że nie skończę koguta  bo zabraknie mi węży , które wcale nie lecą
    Witam,
    Na czym polega dokładnie problem?
    Żadne żetony nie wypadają? Nie jesteś w stanie zdobyć dziennych nagród? Proszę opisać dokładniej co się dzieje.
    U siebie nie zaobserwowałem żadnych nieprawidłowości. Smok i wąż lecą gorzej od wszystkich innych żetonów, gdyż dają najwięcej profitów z zebrania. 

Pozdrawiam,
    Havao
  • Piotr Mazurek (PL1)Piotr Mazurek (PL1) PL1 Posty: 5,847
    nie zaliczało ich i w tym jest problem 
  • a co sie stanie jak nie zbiore wszystkich. 
    oliwiamasznicz (PL1) powiedział(a):
    a co sie stanie jak nie zbiore wszystkich. 
    Nic się nie stanie będziesz miała dekoracje o niższym zadowoleniu 

Magda
  • szkda ze nie ma mozliwosci cofniecia sie do wczesniejszych nagrod
    oliwiamasznicz (PL1) powiedział(a):
    szkda ze nie ma mozliwosci cofniecia sie do wczesniejszych nagrod
    Pewnie że szkoda , ale tak to jest 
  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 440
    edytowano 04.02.2017
    Ja też nie skończę całego ewentu bo brakuje mi nie tylko węży ale i smoków i to sporo bo mam węży 47% a smoków 67% królika mam nadzieję że dokończę bo został tylko jeden procent i to nie cały .gdyby przestały lecieć świnki i pieski a w zamian te brakujące to na pewno inaczej by to wyglądało. Sygnaturka piejącego koguta i to tak mocno nie pomogła ukończyć ewentu

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik