Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Ponowne otwarcie serwera testowego!

1611

Komentarz

  • Ja mam błąd nie związany z łowieniem. Na farmie kwiatowej w destylarni nie mogę produkować oliwy z oliwek, mam zablokowane i jest napisane, że dostępne od poziomu 51. Ja mam poziom 53 i przed wyłączeniem serwera mogłam produkować a teraz nie.
    Zuzana @ pl 1
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Kris zapewne o testowym skoro to wątek na ten temat. Chyba  że ktoś się zagubił :P
                      

    AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • Mówię o testowym. Mam 53 poziom, na normalnym mam 170,

    Zuzana @ pl 1
  • Ratunku Asiu , nie mogę wrócić z tej testowej strony , chyba namieszałam , bo hasło mam takie samo na jednej i drugiej , przeskakiwałam sobie aż wyłączyła mi się główna i zostałam na testowej  RATUNKU !!!!!
    A JAK SIĘ WYLOGUJĘ  TO PO ZALOGOWANIU WŁĄCZA MI SIĘ TESTOWA (((
    renapiszczandre 
  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    Renapiszczandre (PL1) powiedział(a):
    Ratunku Asiu , nie mogę wrócić z tej testowej strony , chyba namieszałam , bo hasło mam takie samo na jednej i drugiej , przeskakiwałam sobie aż wyłączyła mi się główna i zostałam na testowej  RATUNKU !!!!!
    A JAK SIĘ WYLOGUJĘ  TO PO ZALOGOWANIU WŁĄCZA MI SIĘ TESTOWA (((
    renapiszczandre 

    Witaj,
    Po wylogowaniu się z farmy testowej  powinna ukazać Ci się strona główna BigFarm.
    Na dole zmień serwer z test-server1 na Polska1 i wtedy spróbuj się zalogować.
    Powinno pomóc.

    Pozdrawiam, Havao
  • edytowano 16.10.2016
    nie pomaga ,((( loguję na polska1  a na górze wyskakuje mi test -serwer , tak jakby się zawiesiło ? i otwiera mi się ta testowa farma , może dlatego , że mam to samo hasło ???

    zrobiłam wszystko i po zalogowaniu na pl1 dalej mam testową , co mam zrobić ?????
    Post edited by Demona on
  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 503
    Renapiszczandre (PL1) powiedział(a):
    nie pomaga ,((( loguję na polska1  a na górze wyskakuje mi test -serwer , tak jakby się zawiesiło ? i otwiera mi się ta testowa farma , może dlatego , że mam to samo hasło ???

    zrobiłam wszystko i po zalogowaniu na pl1 dalej mam testową , co mam zrobić ?????
     Też tak miałem, ale zalogowałem się z innej przeglądarki i pomogło.



  • Kiedy będzie informacja o naprawie błedów
    magdasm27 @ pl 1
  • alemania4 (PL1)alemania4 (PL1) PL1 Posty: 89
    magdasm27 (PL1) powiedział(a):
    Kiedy będzie informacja o naprawie błedów
    Pytanie za 100 punktów !

    alemania4 @ pl 1
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    magdasm27 (PL1) powiedział(a):
    Kiedy będzie informacja o naprawie błedów
    Nigdy - błędy będą zawsze...
  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 503
    edytowano 17.10.2016
    Halo! Czy jest na forum osoba kompetentna, która nam odpowie na pytania?




  • chyba się jeszcze nie pojawiła weekend sobie przedłużyli ;-) sami widzicie że jak na razie to była tylko osoba na chwile i dala odp na problem z logowaniem na farme i jak widzimy problem z logowaniem dalej jest.

    To jest olanie nas graczy BF jeśli chcą żebyśmy cos testowali to powinien ktoś być z nami żeby weryfikować błędy a tu nie ma.

    I JAK TU TESTOWAĆ NOWOŚCI??????????????????

    magdasm27 @ pl 1
  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    Witajcie,
    Moi Drodzy, chcę tylko przypomnieć, że Moderatorzy - też ludzie i też mają inne rzeczy do zrobienia.
    Byliśmy do Waszej dyspozycji wczoraj przez cały wieczór mimo niedzieli i sukcesywnie odpowiadaliśmy na pytania.

    Z tego względu dziś jesteśmy trochę później, ale nie zmienia to faktu, że zawsze gdy się pojawimy, przeglądamy forum i staramy się odpowiedzieć na Wasze pytania.

    magdasm27 (PL1) powiedział(a):
    Kiedy będzie informacja o naprawie błedów

    Póki co Zespół nie wystosował żadnej oficjalnej noty na ten temat. Jeśli dostaniemy takie informacje, podzielimy się nimi z Wami w Oficjalnych Ogłoszeniach na forum.

    Renapiszczandre (PL1) powiedział(a):
    nie pomaga ,((( loguję na polska1  a na górze wyskakuje mi test -serwer , tak jakby się zawiesiło ? i otwiera mi się ta testowa farma , może dlatego , że mam to samo hasło ???

    zrobiłam wszystko i po zalogowaniu na pl1 dalej mam testową , co mam zrobić ?????

    Renapiszczandre, wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i zapisane hasła. Wtedy przeglądarka zapomni na jaki serwer się logowałaś i będziesz mogła wybrać pomiędzy test-serwerem a Polska 1, lub spróbuj zalogować się na drugiej przeglądarce.

    Pozdrawiam, Havao
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    martom (PL1) powiedział(a):

    W piątek ( 14.10.2016) na  forum niemieckim została podana informacja na temat "Wędkowania". U nas taka informacja nie pojawiła się. Podali tylko informację o otworzeniu serwera testowego. Wklejam link, aby usprawnić Wam odszukanie informacji na ten temat.

    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/de/discussion/135866/update-angeln-mit-oleg-testserver#latest

    Havao a czemu u nas na polskim forum nie pojawiło się to ogłoszenie???
    czy macie może tłumaczenie??? 

    <3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    zaczarowana28 (PL1) powiedział(a):
    martom (PL1) powiedział(a):

    W piątek ( 14.10.2016) na  forum niemieckim została podana informacja na temat "Wędkowania". U nas taka informacja nie pojawiła się. Podali tylko informację o otworzeniu serwera testowego. Wklejam link, aby usprawnić Wam odszukanie informacji na ten temat.

    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/de/discussion/135866/update-angeln-mit-oleg-testserver#latest

    Havao a czemu u nas na polskim forum nie pojawiło się to ogłoszenie???
    czy macie może tłumaczenie??? 

    Witaj zaczarowana28,
    Z tego co udało nam się dowiedzieć, tekst zamieszczony na niemieckim forum nie powinien jeszcze ujrzeć światła dziennego - dlatego też nie ma go na naszym forum. Ktoś umieścił go tam przez przypadek zbyt wcześnie. Jednak kontynuując sprawę, doszliśmy do wniosku, że skoro pojawił się już na forum niemieckim, to my też opublikujemy go dla Was mimo tego, że oficjalnej informacji na ten temat nie dostaliśmy. Tekst pojawi się w OO dziś późnym wieczorem, lub jutro przed południem - gdy tylko go dla Was przetłumaczymy.

    Pozdrawiam, Havao

  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 503
    edytowano 17.10.2016
    Strasznie to wszystko pokrętne. A gdzie odpowiedzi na nasze pytania dotyczące działania wędkarza i gdzie są te ryby już złowione? 
    Poza tym, dlaczego jabłek nie można sprzedać z magazynu, a tylko na targu?



  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    edytowano 17.10.2016
    makao (PL1) powiedział(a):
    Strasznie to wszystko pokrętne. A gdzie odpowiedzi na nasze pytania dotyczące działania wędkarza i gdzie są te ryby już złowione? 
    Witaj,
    Jeśli chodzi o pytania dotyczące nowości na serwerze testowym - zapytaliśmy o to i czekamy na odpowiedź.
    Pytania i sugestie związane z serwerem testowym najlepiej zadawać na forum serwera testowego.

    Myślę, że tekst który przygotowujemy dla Was jako zapowiedź związaną z wprowadzeniem do Gry nowej postaci i interakcji z nią związanych - może Wam rozjaśnić co nieco. Więcej oficjalnych informacji na ten temat już jutro.

    Należy pamiętać, że aktualizacje na serwerze testowym są wprowadzane w fazie beta, więc mogą być obarczone błędami i niedopracowane.


    Pozdrawiam, Havao
    Post edited by Havao on
  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 503
    edytowano 18.10.2016
    Witaj Havao! U mnie forum serwera testowego nie działa, pojawia się napis po angielsku" stwierdzono brak dyskusji". A w ogóle to, że cyt. " aktualizacje na serwerze testowym są wprowadzane w fazie beta " nie tłumaczy braku informacji na temat wędkowania. Wydałem mnóstwo kasy na łowienie a ryb nigdzie nie widać. Po co było włączać serwer testowy skoro nie dano nam żadnych informacji.
    Ponadto jedno z zadań brzmi: "kup złoto na farmę". To ma być dodatkowa nagroda za udział w teście - dopłacać do testu prawdziwymi pieniędzmi?
    Post edited by makao (PL1) on



  • Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 350
    Ja w ogóle nie mogę nie mogę ruszyć z 1- zadaniem ? :( , i jedno co przychodzi mi do głowy to to że
    oddali nam testową nie dopracowaną :P  , bo to jest jakiś ogólny błąd skoro nikt nie może wykonać zadania ?.



  • Piotr Mazurek (PL1)Piotr Mazurek (PL1) PL1 Posty: 5,847
    Basia777 (PL1) powiedział(a):
    Ja w ogóle nie mogę nie mogę ruszyć z 1- zadaniem ? :( , i jedno co przychodzi mi do głowy to to że
    oddali nam testową nie dopracowaną :P  , bo to jest jakiś ogólny błąd skoro nikt nie może wykonać zadania ?.
    Dokładnie tak nic nie można zrobić niestety  :s

    Nie sztuką jest wie­dziec, a zrozumiec.
  • sklejka (PL1)sklejka (PL1) PL1 Posty: 34
    Jaki sens ma testowanie wędkowania, jak nie można łowić ryb? Po co szukać błędów, jeżeli ich się nie naprawia?
    sklejka @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik