Drodzy forumowicze najwyższy czas abyśmy się bliżej poznali. Dołączyłam do zacnego grona moderatorów i od dzisiaj jestem Waszą nową moderatorką 😉 Chciałam się z Wami przywitać i opowiedzieć pokrótce kilka słów o sobie. Z natury jestem optymistką, ale od razu Wam powiem, że głównie jestem realistką, która lubi dobrze i spokojnie żyć. Kocham życie, podróżowanie, planowanie nowych wyzwań i ich realizowanie. Jestem kobietą pracującą z głową pełną marzeń, planów, ambitną i kreatywną, podchodzącą do życia z pasją jak również jestem mamą przeuroczej dwójki. i. Lubię mieć uporządkowaną przestrzeń, ale nie jestem pedantką. I najważniejsze jestem fanem Big Farm, gram już od dłuższego czasu.
Poza grą oczywiście mam swoje inne pasje, jakie? Codziennie wypijam kilka kaw, głównie latte, czasami espresso 😉 i kocham koty.
Moja natura też jest ciekawa, jestem niezależna, prę do przodu, nie lubię stagnacji, zawsze muszę coś robić, staram się rozwijać w każdej możliwej chwili.
Postaram się, w ramach swoich możliwości, być źródłem pomocy dla wszystkich forumowiczów i liczę z Waszej strony na miłą współpracę. Kolej na Was. Oczywiście nie zmuszam, ale byłoby mi szalenie miło, gdybyś zechciała lub zechciał przywitać się ze mną i zostawiła lub zostawił komentarz i kilka słów o sobie TUTAJ.
Jak wszyscy tutaj jestem wielkim fanem BF. Od 4 lat niemal codziennie spędzam choć kilka minut w grze dzięki czemu nabyłem sporo doświadczenia które mam nadzieję pomoże mi w pełnieniu roli moderatora i pomocy Wam drodzy gracze
Moje pasje to sport, (nie tylko w tv ) podróże.oraz oczywiście życie farmerskie które jest dla mnie odpoczynkiem od miejskiego zgiełku.
Mam nadzieję że nasza współpraca będzie układała się wzorowo i będziecie zadowoleni zarówno z mojej pomocy jaki i Diany.
Nazywam się CM_Mystletainn i jestem nowym Community Manager dla pięknej gry Big Farm. Niedawno zacząłem pracę w GGS .Wróciłem do Niemiec w sierpniu ubiegłego roku, po kilku latach pobytu w Anglii i Irlandii.
Przemysł gier komputerowych był kiedyś moim światem, więc jestem bardzo podekscytowany, że znów pracuje w świecie gier wideo, o takiej pracy marzyłem od jakiegoś czasu. W przeszłości zajmowałem się dziennikarstwem pisząc recenzje i tłumacząc wiadomości dla różnych stron internetowych, a także przeprowadzałem kontrole jakości.W wolnym czasie lubię oglądać filmy i programy telewizyjne ,słuchać muzyki ,chodzić na koncerty.Jestem ciekawy świata i często podróżuje.
Jako CM chętnie Was wysłucham i pomogę.Jeśli macie jakieś pytania / prośby / opinie, moje ucho jest zawsze otwarte,śmiało piszcie do mnie. Niech żyje Rock 'n Roll,
Dziś mija mój pierwszy dzień w GGS, gdzie zaczęłam pracę jako Community Manager w Big Farm.
Ciekawostka: Nienawidzę się przedstawiać! D ALE myślę, że powinniście wiedzieć, z kim macie teraz do czynienia. [wstaw straszną muzykę]
Wcześniej pracowałam jako CM, na przykład w Wielkiej Brytanii i Francji. Ale dwa lata temu przeprowadziłam się z powrotem do Niemiec (Nadrenia!). Cóż, po prostu za bardzo tęskniłam za niemieckim chlebem. Przez całe życie jestem maniakiem; trochę się przebieram, uwielbiam fantastykę naukową i oczywiście lubię gry wideo. Troszeczkę.
Nie, naprawdę: absolutnie uwielbiam gry fabularne, strzelanki i symulacje relaksacyjne. Dlatego właśnie wiele lat temu związałam się z branżą gier. Najpierw jako scenarzysta i redaktor, a później jako Community Manager. To niesamowite pracować w branży, którą się kocha.
W przeciwieństwie do mojego hobby, uprawiam kickboxing, lubię podróżować po świecie.
Więc oto jestem! Cieszę się, że mogę dołączyć do tej społeczności rolników! Postaram się być Waszym głosem i wysłuchiwać Waszych opinii i problemów tak często, jak tylko pozwoli mi na to mój grafik.
"Jeśli macie jakieś pytania, nie wahajcie się do mnie odezwać", jak mawiają menedżerowie społeczności. I zazwyczaj mówimy serio!
Niech Schwartz będzie z Wami,
CM Kara
PS: Kto zgadnie, kto był inspiracją dla mojego pseudonimu, dostanie wirtualne ciasteczko!
Komentarz
Kolej na Was. Oczywiście nie zmuszam, ale byłoby mi szalenie miło, gdybyś zechciała lub zechciał przywitać się ze mną i zostawiła lub zostawił komentarz i kilka słów o sobie TUTAJ.
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
Aktualny skład Naszego Zespołu :
CM Soren (Community Manager)
Moderator Diana
Była Załoga Forum
@Demona
@Yattmur
@Adalruna
@Havao
@Jiper
@Vincent
@Yalenka
@ Tom
Dziękujemy byłym moderatorom za trud jaki włożyli w pracę na forum.
Nazywam się CM_Mystletainn i jestem nowym Community Manager dla pięknej gry Big Farm. Niedawno zacząłem pracę w GGS .Wróciłem do Niemiec w sierpniu ubiegłego roku, po kilku latach pobytu w Anglii i Irlandii.
Przemysł gier komputerowych był kiedyś moim światem, więc jestem bardzo podekscytowany, że znów pracuje w świecie gier wideo, o takiej pracy marzyłem od jakiegoś czasu. W przeszłości zajmowałem się dziennikarstwem pisząc recenzje i tłumacząc wiadomości dla różnych stron internetowych, a także przeprowadzałem kontrole jakości.W wolnym czasie lubię oglądać filmy i programy telewizyjne ,słuchać muzyki ,chodzić na koncerty.Jestem ciekawy świata i często podróżuje.
Jako CM chętnie Was wysłucham i pomogę.Jeśli macie jakieś pytania / prośby / opinie, moje ucho jest zawsze otwarte,śmiało piszcie do mnie.
Niech żyje Rock 'n Roll,
Pozdrawiam,
CM_Mystletainn
Dziś mija mój pierwszy dzień w GGS, gdzie zaczęłam pracę jako Community Manager w Big Farm.
Ciekawostka: Nienawidzę się przedstawiać! D ALE myślę, że powinniście wiedzieć, z kim macie teraz do czynienia. [wstaw straszną muzykę]
Wcześniej pracowałam jako CM, na przykład w Wielkiej Brytanii i Francji. Ale dwa lata temu przeprowadziłam się z powrotem do Niemiec (Nadrenia!). Cóż, po prostu za bardzo tęskniłam za niemieckim chlebem. Przez całe życie jestem maniakiem; trochę się przebieram, uwielbiam fantastykę naukową i oczywiście lubię gry wideo. Troszeczkę.
Nie, naprawdę: absolutnie uwielbiam gry fabularne, strzelanki i symulacje relaksacyjne. Dlatego właśnie wiele lat temu związałam się z branżą gier. Najpierw jako scenarzysta i redaktor, a później jako Community Manager. To niesamowite pracować w branży, którą się kocha.
W przeciwieństwie do mojego hobby, uprawiam kickboxing, lubię podróżować po świecie.
Więc oto jestem! Cieszę się, że mogę dołączyć do tej społeczności rolników! Postaram się być Waszym głosem i wysłuchiwać Waszych opinii i problemów tak często, jak tylko pozwoli mi na to mój grafik. "Jeśli macie jakieś pytania, nie wahajcie się do mnie odezwać", jak mawiają menedżerowie społeczności. I zazwyczaj mówimy serio!
Niech Schwartz będzie z Wami,
CM Kara
PS: Kto zgadnie, kto był inspiracją dla mojego pseudonimu, dostanie wirtualne ciasteczko!