PORADNIK EVENTOWY

Witajcie!
Na pewno część z Was przy wybieraniu poziomu trudności eventu zastanawia się czy podoła wyzwaniu i pomyślnie ukończy wydarzenie.
Właśnie dlatego postanowiłem stworzyć dla Was poradnik, dzięki któremu będziecie mogli przejrzeć zadania i nagrody i zdecydować, który poziom trudności wybrać przy starcie wydarzenia.
Poniżej znajduje się menu w którym możecie wybrać poszczególny poziom trudności eventu (klikając na obrazek) i przejść do podsumowania kroków i nagród jakie czekają na Was podczas wykonywania zadań.

POZIOM 7 (NOWOŚĆ)

_________________________________________ZMIANY:___________________________________________
****** ****** AKTUALIZACJA 15/07/2016 ******
Dodałem event Incydent UFO - Poziom 7
Post edited by Diana on
15
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
cieszę się, że są w naszej społeczności ludzie, którzy znajdują czas na realizację projektów pomocnych w grze wielu osobom. Bardzo fajna koncepcja i wykonanie.
Pozdrawiam serdecznie,
Demona
Incydent Ufo - Poziom 1:
Bliżej Natury - Poziom 1:
Tajemnicza Azja - Poziom 5:
KLIKNIJ NA OBRAZEK, ABY POWIĘKSZYĆ
KLIKNIJ NA OBRAZEK, ABY POWIĘKSZYĆ
zaglądam od czasu do czasu do Twojego poradnika i jestem pod wrażeniem jego pomysłowości i przejrzystości. Podsumowanie eventów jest bardzo fajnym uwieńczeniem poradnika i na pewno wielu Graczy będzie z niego korzystać.
Pozdrawiam serdecznie,
Demona
Cieszę się, że Gracze doceniają ten poradnik, dostaję dużo wiadomości na forum, a także i w grze, dzięki czemu będę rozbudowywał wątek z jeszcze większą przyjemnością, co by mógł służyć jak najszerszej Społeczności
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
Fav