19.04.2016 | Szkółka dla Farmerów babci Matyldy

Drodzy Farmerzy i urocze Farmerki!
Już jutro nowa aktualizacja w świecie Big Farm a wraz z nią kolejna porcja zmian. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami Oficjalnych Ogłoszeń i dzielenia się opiniami na temat zmian w tym wątku.
Powodzenia na farmie
Już jutro nowa aktualizacja w świecie Big Farm a wraz z nią kolejna porcja zmian. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami Oficjalnych Ogłoszeń i dzielenia się opiniami na temat zmian w tym wątku.
Powodzenia na farmie

0
Komentarz
Jakby dodawali wszystkie budynki za złoto, to wtedy byłoby to bez sensu.
A tak, nawet te 200 milionów można uzbierać
Kliknij w sygnaturę aby przejść do poradnika!
Czy rozbudowa szkolki bedzie mozliwa za dolary az do ostatniego 100ego poziomu? Czy od ktoregos moze poziomu jej rozbudowa bedzie mozliwa wylacznie za zloto? Pewnikiem jestem monotematyczna, ale moze dzieki temu doczekam sie w koncu odpowiedzi
przekażę Twoje pytanie naszej CM i również mam nadzieję, że jednak rozbudowa laboratorium jak i szkółki babci Matyldy będzie możliwa do ostatniego poziomu zarówno za dolary jak i za złoto. Zobaczymy co nam odpowie Asia.
Pozdrawiam serdecznie,
Demona
Wezwana do odpowiedzi, chętnie się stawiam
Pozdrawiam serdecznie i życzę pogodnego dnia!
Więcej informacji o SOJUSZU SPRYCIARZE znajdziesz TUTAJ
MUZYKA ŁĄCZY POKOLENIA... czyli STARE VS. NOWE
Asia.
Potwierdzam, lepiej było gdy ten separator jednak istniał. Teraz trzeba się chwilę napatrzeć żeby doliczyć się czy mamy do czynienia z milionami czy setkami tysięcy
Punktów doświadczenia musisz zdobyć dokładnie tyle samo ile wcześniej. Za każdą akcję dającą punkty doświadczenia na farmie dostajesz teraz 100x więce PD.
Przykładowo, jak wcześniej do wbicia poziomu potrzebowałaś 15 000 PD, to teraz potrzebujesz 1 500 000 PD.
Tak samo jest ze zdobywaniem pkt. Przykładowo jak za wyprodukowanie karmy dla kur dostawałaś 20 PD, to teraz dostajesz 2 000 PD. Suma summarum wychodzi na jedno.
A budynek faktycznie chyba dla wyższych poziomów, bo ceny rozbudowy za dolary są bardzo wysokie, ale w końcu im wyższy poziom tym więcej PD potrzeba, aby wbić kolejny.
EDIT: A ja chciałem jeszcze dodać, że po dzisiejszej aktualizacji nie działa pasek postępu czasu.
Więcej informacji o SOJUSZU SPRYCIARZE znajdziesz TUTAJ
MUZYKA ŁĄCZY POKOLENIA... czyli STARE VS. NOWE
Ilości punktów przed i po aktualizacji nie pamiętam, należy wierzyć, że umieli dopisać 2 zera bez kombinowania z resztą liczb
Pozdrawiam
Asia.