Főoldal Olívia21003 Hozzászólások

Olívia21003

Bejelentkezési név:
Olívia21003
Látogatások
0
Szerepek
Nincsenek szerepek
Csatlakozott
Utolsó látogatás
Plecsnik
0
Bejegyzések
5

Hozzászólások

  • Köszönöm! Megpróbálom akkor üzenetet írni! Nagyon köszönöm igen segítőkészek vagytok! Jól írom? Liz652 mert visszadobja az üzenetet nincs ilyen játékos !
  • Köszönöm de az indamail autómatikusan ide kapcsol! Sajnos nem igazán értek hozzá de még olyan képet se találok! Délután még egyszer meg próbálom ha nem megy akkor elköszönök! Jó játékot sok sikert kívánok! A segítséget köszönöm!
  • Köszönöm,hogy segíteni próbáltál de nem találok ilyen zászlót csak egy szürkét! A régi farmra ugyan ezt az ideglenes jelszót kaptam. Tegnap jött egy e mail várnak a farmon az állataim a gazdaság de nem tudok sehogy vissza menni! Az ajándékok is ott kerülnek gondolom jóváírásra mert itt nem. Elnézésed amiért ilyen értetelen…
  • Köszönöm a segítséged de nem tudom elérni a régi farmot! Egy gép tisztítás futtatása után írta állandóan helytelen vagy a név az e mail cím a jelszó. Ma 10 nap hiába való próbálkozás után újra regisztáltam ugyan azzal a névvel e mail címmel az ideglenes jelszó is ugyan az és kaptam egy új farmot de a régiről úgy látom le…
  • Szia! Szeretném vissza menni az első farmomra de több mint 10 napja nem tudok belépni. Hol a felhásznóló nevet hol az e mail címet nem fogadja el. Kértem új jelszót azzel se enged! Az ajándékokat megkapom begyűjtöm csak éppen játszani nem tudok Most itt csak azért regisztáltam,hogy segítséget kérjek!