SestriPlayer (HU1)

Bejelentkezési név:
SestriPlayer (HU1)
Látogatások
2,160
Szerepek
HU1
Csatlakozott
Utolsó látogatás
pontok
576
Bejegyzések
1,040
Plecsnik
21

Tevékenység

 • piroska5954 (HU1)
  Szia !Te nem nem látsz a szavaim mögé ,nem érted a lényeget ! Engem nem a plecsnik érdekelnek ,az ,hogy a hibákat evvel intézik el,.Az ,hogy szó szerint nem veszik komolyan .Ma sem kaptam meg azt a ami belépéssel jár.TE most viccelsz töltsek rá  a gépemre minden vackot ! Én most szar 67 kg cseresznye véget nem kaptam meg a szövetkezeti pontot ,mert a duplázó csak elvette az aranyam.MÁR TEGNAP REGGELRE TUDTAM VOLNA TELJESÍTENI .A gazda ligánál is nagy gubanc van ,mert én sohasem kapom meg normálisan ami jár.Van egy 4, szintű lakóparkom ,még nem tudtam belehúzni egy házat sem,és stb .Lehet,hogy az van kihasználva,hogy még most sem tudok mindent.Nincs a magyaroknak Modulátorjuk,de valaki szó szerint Krőzusnak érzi magát,Itt rá van szállva egy pár emberre,akik még nem ugy tud mindent .és el van intézve plecsnivel..

  10.01.2020
  • SestriPlayer (HU1)
   SestriPlayer (HU1)
   hali
   kiváncsiságból ránéztem a farmodra és amit látok az megdöbbentő. egyedül vagy egy szövetkezetben, igy ne csodálkozz, h nem tudod /vagy csak riktkán/ teljesiteni a projekteket. ráadásul a projekteknek vannak ún. képességi szintjei, vagyis minél többször teljesitesz sikeresen 1 projektet annál nehezebb lesz és többet fog kérni., ezt a projekteknél ha ráviszed a kurzort a trófeákra te is látni fogod, h hányszor kell sikeresen teljesiteni 1 projektet, h az nehézségi szintet lépjen. szal 1 ideig csinálhatod egyedül, de nem sokáig, mert később 1 szeménynek egyedül lehetetlen küldetés lesz teljesiteni akár 1 projektet is.
   itt hiába beszélsz nekem ilyen-olyan duplázóról, de tudtommal olyan cucc nem létezik ami a te betakaritott cseresznye mennyiségedet duplázná, de olyan igen ami a prémum trágya használatáért járó tapasztalati pontokat duplázza. amig nem értem h te konkrétan mit vettél addig segiteni se tudok, mert ebből amit itt leirtál nem igazán derül ki semmi. simán össze lehet téveszteni kül. serkentőket, tp duplázókat, szal ezért irtam h csinálj printscreen amikor legközelebb ilyesmit vásárolsz, h legalább lássuk miről van szó, hátha csak egy egyszerű félreértésről van szó, mert nem ismered h melyik serkentő, duplázó v mittom én h ki konkrétan mire vagy mire nem hat. igen való igaz h a játékban van 1 halom hiba, el kell fogadni ez van, hibák mindig is voltak vannak és sajnos lesznek is. a fejlesztő csapat több-kevesebb sikerrel javitgatja bár a javitás sosem volt az erősségük.és nem a plecsnik nem azért vannak , h te ne háborogj a hibák miatt/ értem én mire céloztál/ ha igy lenne, akkor nem a fórumon, hanem egyenesen a játékban kellene "etetniük" a játékosokat a plecsnikkel.
  • andi2 (HU1)
   andi2 (HU1)
   igazad van!
 • SestriPlayer (HU1) kiérdemelted a 1000 Komment plecsnit.
  You’re practically family.
  29.12.2019