Főoldal Goodgame Big farm - A játék Kérdések a játékkal kapcsolatban

Kotkodácsolás!

Szia - Sziasztok!
Jelenleg új vagyok nagyon szuper a játék de ettől a frissítéstől teljesen elment a kedvem a játéktól, azért mert a kotkodácsolás és egyéb állathangok miatt nem hallok semmit és ez nagyon idegesítő.
Kérdezem, kérem arra a választ, hogy mit nyomjak meg, hogy a túlzottan hangos kotkodácsolást és állathangokat ne lehessen hallani viszont minden mást például az éhes kutya hangját vagyis ugatását azt pedig szeretném meghallani ha 8 óra lejártával elkezd ugatni.
Azt a választ nem kérem, hogy a hangot kapcsoljam ki, mert ha kikapcsolom a hangot akkor a fontos hangokat és a kutya ugatását sem hallom.

Válaszok

 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  nincs rá más mód
  hang kikapcsolása és kész, ilyen egyszerű

  legfeljebb kapcsold ki a hangot, de a zenét hagyd ha azt alkarod hallgatni, abban nincsenek idegesitő állathangok
  SestriPlayer @ hu 1
   

 • ALMA500 (HU1)ALMA500 (HU1) HU1 Bejegyzések: 3
  Te se tudsz olvasni és választ adni a kérdésre olyan megoldást keresek amit ha beállítok akkor a kotkodácsolást ne lehessen hallani de az éhes kutya ugatását és a fontosabb jelzőhangokat lehessen hallani.
  Például egy harmadik hangszórógomb ami csak a kotkodácsolásos hanganyag lejátszását nem engedélyezi.
 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) HU1 Bejegyzések: 414
  Vagy minden hang - kivéve a zene - ki van kapcsolva vagy minden hang hallalatszik. Ezen kívül még egy megoldás lehetséges. Elmész személyesen a GGS központjába, ott elzavarod a fejlesztőket/programozókat és Te átprogramozod a hang vezérlését, irányítását. Akkor majd minden úgy lesz, ahogy Te akarod. De addig nincs más megoldás. Régi mondás de igaz. Magad uram, ha szolgád nincs!
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
 • ALMA500 (HU1)ALMA500 (HU1) HU1 Bejegyzések: 3
  Szia Kiskapa lehet hogy igazad van oda kellene menni személyesen és kidobálni a programozókat akik tudják hogy mit és hogyan kellene csinálni hogy megvalósuljon az elképzelés és ha jómagam kezdenék bele a programozásba amihez semmit nem értek akkor még az se lenne ami most van.
  Vegyük nagy nyomozással sikerülne kideríteni hol a központ.
  Aztán nagy nehezen sikerülne is túljutnom a portán semmi esélyem se lenne egy hadsereggel se.
  Van egy olyan érzésem mintha ezt a kotkodácsolást direkt programozták a játéknak.
  Ha a játék vagyis a játékfejlesztők lassan mindenért már pénzt kér - kérnek akkor én még abba is beleegyeznék hogy a harmadik kotkodácsolást némító nyomógomb például fizetős lenne például havonta vagy kéthavonta vagy véglegesen egy x mennyiségű arany és akkor lehetne kikapcsolni a kotkodácsolást.
  Azt az aranymennyiséget a dús gazdagok gond nélkül kifizetik.
  Kevésbé gazdagok is kis gondolkodás után még ki tudják fizetni vagy meggondolják hogy inkább kikapcsolják a hangot vagy elviselik inkább a kotkodácsolást ami inkább főként a család többi tagját zavarja komolyabban.
  Valahol esténként már nem lehet bekapcsolni mert alszik az x és y személy és nem tudnak a kotkodácsolástól aludni.
  A legkisebbek is kijönnek az ágyból alvás helyett mert felébrednek legyen az kora reggel vagy késő éjszaka.
  Aki meg nem tud vagy nincs rá pénze hogy kifizesse a harmadik hangszóró kapcsolót hogy el némítsa a kotkodácsolást annak a személynek is legyen lehetősége kikapcsolni kemény munkával amit szenvedve kénytelen megcsinálni és megszerezni az aranybányászati engedélyeket a bányában aranyat szerezni velük és úgy kikapcsolni a kotkodácsolást a harmadik hangszóró gomb segítségével.
 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) HU1 Bejegyzések: 414
  Szia!

  Az ötleted jó, de magyar moderátor évek óta meglévő hiánya miatt csak akkor jut el a "címzetthez", ha a SUPPORT-nak megírod személyesen. De ne magyarul, mert ott ezen a nyelven senki sem ért. Lehet angolul, németül, spanyolul, franciául, meg még pár olyan nyelven, amilyent felajánl, mint szervert, amikor valaki bejelentkezik. Szükség esetén lehet használni fordító programokat. Szerencsére azok is fejlődnek, de biz még most is tudnak fura dolgokat "összehordani".
  Ami a programozókat illeti: A programozó tudja, hogy mit csinál, de CSAK azt csinálja, amit megrendelnek tőle. Tudom, mert a fiam is ebből él, sok éve ír programokat német cégeknek. Ha a fejlesztő - aki nem programozó általában - kitalál valamit, azt a programozónak kell(ene) megoldania. Az általában sikerül, néha csak kisebb-nagyobb gondok mellett. Olyankor jövünk mi a bosszankodással. Meg vérmékséklet szerint csúnya és még csúnyább szavak, összefüggések emlegetése is ilyenkor következik be.
  A család tagjait idegesítheti, a kisebbeket pedig géphez csalhatja a megjelenő háttérzaj, az állatok hangja és egyebek. Tapasztalatból tudom, hogy a kicsiket nagyon, de nagyon el tudja téríteni az alvástól. Hiába az - Aludj már, mert késő van, holnap álmosan fogsz ébredni óvoda/iskola indulása előtt! - szülői intelmek. Falra hányt borsó az, amikor hallani és persze látni is a teheneket, malacokat, tyúkokat, szamarakat stb. Olyankor aludni? Áááá! Az nem megy. ... Sajnos én már csak a kisebbik unokámmal tudom mindezt "élvezni", azt is ritkán, mert egymástól messze élünk. Nincs más, mint vagy lehallkítani vagy kikapcsolni. Tetszik, nem teszik EZ van, ehhez kell alkalmazkodnubk, míg ezen nem változtatnak.
  Ami az aranyak költését illetve az aranyakhoz szükséges valós pénz játékostól való "kicsalogatását" illeti, ez is a játék velejárója. Ez bár egy ingyenes játék, de pontosabb lenne úgy fogalmazni, hogy ingyen IS lehet játszani. Ez egy vállalkozás, ami szeretne jövedelmező lenni és maradni minél tovább. Nem szeretetszolgálat, nem jótékonysági intézmény. Ezért tolják az orrunkhoz folyamatosan a sokféle, de mindenképpen valós pénz költésére szolgáló "jobbnál jobb" ajánlatokat. Az is igaz, egyre erőszakosabban teszik mindezt.

  További - lehetőleg minél kevesebb bosszúsággal járó - játékot kívánok!

  (Egy hatvankilencedik évében járó játékos kedvű nagypapa.)
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  szerkesztette ezt: 01.06.2020
  Te se tudsz olvasni és választ adni a kérdésre olyan megoldást keresek amit ha beállítok akkor a kotkodácsolást ne lehessen hallani de az éhes kutya ugatását és a fontosabb jelzőhangokat lehessen hallani.
  Például egy harmadik hangszórógomb ami csak a kotkodácsolásos hanganyag lejátszását nem engedélyezi.
  hali
  :D Értettem én, hogy neked mi a problémád, de
   1/ jelenleg erre nem létezik megoldás (ezt egyértelműen az első mondatban le is irtam de valszeg átsiklottál felette), ezért fevázoltam előtted egy másik lehetséges megoldást
   2/ számomra maga az ötlet se valami nagy durranás. A jelenlegi hang gombbal ki-be lehet kapcsolgatni az idegesitő hangokat, az idegesitő hang kategóriába beletartozik minden állat, igy a kutya és a tyúkok hangja is. mivel mindkettőnek hangja van, milyen alapon várod el, hogy szétválasszák őket, ne vegyék egy kalap alá őket? jó hogy nem kértél külön-külön minden állat hangjához ki-ill. bekapcsológombot csak mert egyik idegesit, a másik meg nem. Am meg mi olyan nagy szám abban a kutyában, hiszen 8 óránként egyszer kell megetetni, nem kell ott ülnöd folyamatosan és lesned h mit csinál, semmi extrát nem ad.
  inkább kikapcsolják a hangot vagy elviselik inkább a kotkodácsolást ami inkább főként a család többi tagját zavarja komolyabban.
  Valahol esténként már nem lehet bekapcsolni mert alszik az x és y személy és nem tudnak a kotkodácsolástól aludni.
  A legkisebbek is kijönnek az ágyból alvás helyett mert felébrednek legyen az kora reggel vagy késő éjszaka.
  a fülhallgatók és a headsetek szerinted mire vannak? ha ilyet használsz garantáltan nem zavarod a körülötted levőket, mert a gépi hangokat igy csak te hallhatod.
  Post edited by SestriPlayer (HU1) on
  SestriPlayer @ hu 1
   

Sign In to comment.