Kotkodácsolás!

Szia - Sziasztok!
Jelenleg új vagyok nagyon szuper a
játék de ettől a frissítéstől teljesen elment a kedvem a játéktól, azért
mert a kotkodácsolás és egyéb állathangok miatt nem hallok semmit és ez
nagyon idegesítő.
Kérdezem, kérem arra a választ, hogy
mit nyomjak meg, hogy a túlzottan hangos kotkodácsolást és állathangokat
ne lehessen hallani viszont minden mást például az éhes kutya hangját
vagyis ugatását azt pedig szeretném meghallani ha 8 óra lejártával
elkezd ugatni.
Azt a választ nem kérem, hogy a hangot
kapcsoljam ki, mert ha kikapcsolom a hangot akkor a fontos hangokat és a
kutya ugatását sem hallom.
0
Sign In to comment.
Válaszok
hang kikapcsolása és kész, ilyen egyszerű
legfeljebb kapcsold ki a hangot, de a zenét hagyd ha azt alkarod hallgatni, abban nincsenek idegesitő állathangok
Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
1/ jelenleg erre nem létezik megoldás (ezt egyértelműen az első mondatban le is irtam de valszeg átsiklottál felette), ezért fevázoltam előtted egy másik lehetséges megoldást
2/ számomra maga az ötlet se valami nagy durranás. A jelenlegi hang gombbal ki-be lehet kapcsolgatni az idegesitő hangokat, az idegesitő hang kategóriába beletartozik minden állat, igy a kutya és a tyúkok hangja is. mivel mindkettőnek hangja van, milyen alapon várod el, hogy szétválasszák őket, ne vegyék egy kalap alá őket? jó hogy nem kértél külön-külön minden állat hangjához ki-ill. bekapcsológombot csak mert egyik idegesit, a másik meg nem. Am meg mi olyan nagy szám abban a kutyában, hiszen 8 óránként egyszer kell megetetni, nem kell ott ülnöd folyamatosan és lesned h mit csinál, semmi extrát nem ad.
a fülhallgatók és a headsetek szerinted mire vannak? ha ilyet használsz garantáltan nem zavarod a körülötted levőket, mert a gépi hangokat igy csak te hallhatod.