gizus66

Sziasztok! Tagokat keresünk , kicsi , ámde barátságos szövetkezetünkbe ! Ha úgy gondolod hogy szívesen csatlakoznál szeretettel várunk .
Nem vagyunk már fiatalok, de nagyon szeretünk játszani!
Szövetkezet: gizus66
0
Sign In to comment.
ezt pontosan 7x irtad le és 3 alkalommal új topicot nyitottál ugyanennek a szövegnek
kérlek, nem kell ennyi topikot nyitni, egy is elég és a szövikeresés dumát is elég egyszer leirni, külonben igy ez a sok topik már a fórum szemetelésének minősül...
sajnos már nincs moderátorunk, igy nincs aki rendet tegyen itt. igy is elég sok a felesleges topik és ez gáz , ha még tőbb új topikot nyitotok ugyanannak a dumának még nagyobb gáz lesz.
tessék fórum szabályzat
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/138846/forum-iranyelvek-forum-szabalyzat
am nem arról van szó h nem lehet semmi kiirni, hanem arról, h nem 100x nyitni ugyanannak a beszélgetésnek új topikot és ezek után még jó pár másik topikba is ugyanazt kommentelni..
Leírom ismet mert létom vannak szövegértési nehézségeid
Majd , ha lesz moderátor és neki nem tetszik, majd Ö ír nekem
Jó bosszankodást
UI: Sziasztok! Tagokat keresünk , kicsi , ámde barátságos szövetkezetünkbe ! Ha úgy gondolod hogy szívesen csatlakoznál szeretettel várunk .
Igen én is mondtam mert valamennyire ismerem a fórum szabályzatot.
Be is linkeltem neked, de gondolom egy sort nem olvastál el belőle, ebből következik, h még mindig nem látod be, h tévedtél.
A fórum szabályzat nem az én fejemből pattant ki és még csak nem is a korábbi moderátorok fejéből, hanem a GGS alkotta. És minden moderátor ez alapján kell(ene) eljárjon.
Tessék, akkor idézem az általad (ja nem, vannak még rajtad kívül páran
UI "szemetelj" csak tovább nyugodtan, úgysincs hivatalos moderátor aki figyelmeztessen vagy adjon egy kis büntit, szerencsés vagy.
És ja ezzel a vitát befejeztem, a továbbiakban nem óhajtok részt venni benne.
Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.