Főoldal Goodgame Big farm - A játék Kérdések a játékkal kapcsolatban
Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Hibák

Sziasztok! Előszór is most nem tudom miért érdemeltem ki a plecsnit!Most fogok írni! 
Másodszor én nem vagyok hajlandó az álom farmon játszani;mert nekem van farmom ,úgy ,hogy aki el érte a legmagasabb szintet az ne az enyémen  akarjon játszani kezdjen új játékot,Természetesen akinek nem inge ne vegye magára.
Harmadszor azt nem értem ha valaki küldetést teljesít miért kell szelemet tenni .
Negyedik én most a cseresznyés szövetkezeti projektet teljesítem ,a duplázonnál  csak az aranyam  vitte el de terméket nem kaptam meg,és ma a belépési aranyam sem kaptam meg .
Miért írja ki mindig ,hogy az objektum foglat?
EZ MOST HÁNY PLECSNIT ÉRT!!!!!!

Hozzászólások

 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,063
  helló
  1. ne foglalkozz a plecsnikkel, a plecsniket a fórumos tevékenységeidért kapod, a játékhoz SEMMI  közük.
  2. senki se kért/kényszeritett, h játssz az álomfarmmal, a játékos saját belátása szerint dönt h részt vesz-e  x-eventen vagy sem.
  3. a csinyeknek is van létjogosultsága a játékban
  4. előfordul, h a belépésedkor már auto hozzáadja az aranyat a számládhoz, mielőtt te az ide vele gombra kattintanál. igy úgy tűnhet h nem kaptál aranyat pedig igen. ennek megelőzése érdekében ird fel h mennyi aranyad van, és amikor azon a napon belépsz amikor aranyat kell kapnod ellenőrizd h változott e a mennyiség. ha több van, nyilván megkaptad, de mint mondtam nem feltétlenül abban a pillanatban adja hozzá a számládhoz amikor te rákattintasz az ide vele gombra, hanem már a belépésedkor bármiféke figyelmeztetés nékül megkapod.
  5. amig itt szaporitod a hozzászólásaidat és itt tevékenykedsz a fórumon addig a fórum továbbra is plecsnikkel fog jutalmazni téged.

  SestriPlayer @ hu 1
   

 • piroska5954 (HU1)piroska5954 (HU1) HU1 Bejegyzések: 157
  Szia!Én nem a plecsnikkel foglalkozom.kimondom az igazságot ,Az aranyat nem kaptam meg ,mer könnyen kiszámítottam azt ,hogy nem kaptam meg ,a 9 aranyam nem változott.Az lehet,hogy a szelemnek jelentősége van ,de miért pont épen küldetés teljesítése közben teszi rá at illető.A szövetkezeti projektnél a duplázónál is elvette az aranyam és mennyiséget nem kaptam meg .Te nem lennél dühős?Én nem a plecsnire hajtok!!!!
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,063
  szia
  hát én nem tom, a kommentjeid 80%-ában a plecsnik miatt IS háborogsz :D
  ha tényleg nem kaptad meg az aranyad akkor jöhet a sütik, előzmények törlése, gyorsitótár üritése, ki-belépés esetleg kiprbálhatsz egy másik böngészőt is. ha mindezek után sincs meg az arany akkor a supporthoz kell fordulni.

  ha jól emlékszem a szellem 24 órás kárt okoz, de ha tudod hogyan szabadulj meg tőle csak pár percedbe fog telni, h hatástalanitsd a károkat sőt még élvezni is fogod az egészet :D amikor rádrak vki 1 ilyet vmelyik felső sarokban megjelenik egy számláló, abban fogod látni, hogy hány szellemet kell elkapnod. a szellemek random járkálnak a melósok között olyan fehér köpenyben, neked csak annyi a dolgod h rájuk kattints. abban a pillanatban ahogy a számláló által kért mennyiségű szellemet begyűjtötted a 24 órás kár meg fog szűnni, szóval jó szórakozást. amúgy meg ezt a szellemesdit lehet poénként is felfogni, de sztem nem erre lett kitalálva, hanem arra, h felhasználd küldik alatt. én is sokszor használtam már csinyt küldik alatt direkt, a csinyek arra jók h kicsit megfékezzük az ellenfelünk haladását és a mi álljunk nyerésre.

  milyen duplázóról beszélsz, konkrétan mit vettél?, esetleg nyomj be róla egy printscreent, h lássuk is.  SestriPlayer @ hu 1
   

Sign In to comment.