Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Hajójavító műhely probléma

Az Angyalkert tulajdonosa vagyok, szerettem volna fejleszteni a hajó javító műhelyt, mivel ott lehet saját hajót építeni, ha jól tudom, ám a művelet kiválasztási menü hiányzik. Csak a kék mezőben lévő info jel található meg az épületen. Semmi más egyéb. Így számomra nincs lehetővé téve a művelet elkezdése. Bármilyen segítség jól jönne, köszönettel elfogadom.

Hozzászólások

 • Zabumapu (HU1)Zabumapu (HU1) Bejegyzések: 2HU1
  Ugyanez a problémám nekem is. Csak az infot hozza fel, de sem a műhelyt fejleszteni, sem hajót vásárolni nem lehet. Valaki tudna segíteni, hogy orvosolható a dolog? Zabumapu vagyok.
 • Szentjánosbogár (HU1)Szentjánosbogár (HU1) Bejegyzések: 25HU1
  Úgy gondolom, h ezeket a bejegyzéseket illetékesek nem is olvassák. Azért köszi, ha bárki is tud használható ötlettel előállni.
 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) Bejegyzések: 357HU1
  Illetékes (elvtárs) NINCS! A magyaroknak nincs moderátoruk, de a supporton sincs, aki értene magyarul. Ezért nincs aki elolvasná amit ide ír bárki, kivéve minket játékosokat, de intézkedni játékosnak nincs joga és lehetősége. 
  .
  Amíg Oleg faladatsora nincs meg, addig nem lehet a nyílt tengeren halászni. Ha azzal végzett valaki, csak akkor tud hajójavító/hajóépítő műhelyt építeni, fejleszteni. A fejlesztés egyébként szintfüggő is. De az első Oleg faladatsora.
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
 • Szentjánosbogár (HU1)Szentjánosbogár (HU1) Bejegyzések: 25HU1
  Köszönöm a segítőkészségedet, megértettem, csak akkor ott a játék térben is meg kellene jeleníteni valamiképpen, h a játékos ne nézzen ki a fejéből, mint a hülye gyerek. Még egyszer köszönöm az értékes hozzászólásodat.
 • Zabumapu (HU1)Zabumapu (HU1) Bejegyzések: 2HU1
  És hol jelenik meg Oleg feladatsora? Mert a farmon bal kézre ugyan jönnek feladatok, de az egyik sem az Olegé, hanem a farmeré. Már elértem a 20. horgász szintet is,amúgy az 53. szinten vagyok. Csinálom, a feladatokat, de semmi jele, hogy haladnék előre, továbbra sem működik a műhely. 
 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) Bejegyzések: 357HU1
  - FÓRUM
  - A JÁTÉK
  - GYIK (Gyakrabban idézett kérdések)
  - HORGÁSZAT LEÍRÁSA (Felülről a harmadik.)

  EZT tessék elolvasni! Ha EZ sem elég, akkor több segítséget én nem tudok adni.

  Egy másik farmon most lettem 52-s szintű. (Május végén vagy június elején indítottam. Horgászati szintem itt 51.) Van három motoros hajóm, négy keskeny ladikom és a többi meg kétüléses csónak. Szóval lehet haladni rendesen. A dollárom itt 270 millió felett van, köszönhető annak, hogy a mélytengeri halászatot siettettem fejleszteni. Oleget mindig kiküldöm horgászni a halászat mellett. Oleg sok pénzt hoz rendszeresen. Általában óránként lehet kiküldeni, néha másfél-két óránként. De a lényeg a mélytengeri halászat. De ahhoz el KELL végezni Oleg feladatsorát.

  Sok sikert a feladatsor elvégzéséhez!

  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
Sign In to comment.