Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Peremnövények

Üdvözlet!
A problémám a következő:
Ha  a termőföldön ültetek egy növény, majd utána rá peremnövényt,
és ezt hínár humusszal azonnal befejezem amikor ráteszem a kurzort megmutatja, 
hogy +120%-ot fogok leszedni, és konkrétan a mennyiségeket is.
Valójában azonban a peremnövényekből nem adja meg a 120%-ot, csak az eredeti mennyiséget,
hiába mutat mást.
Emiatt használtam most fel több hínár humuszt, de későn láttam meg a hibát.
Legyenek szívesek orvosolni ezt a hibát.
Más játékokban jóvá szokás írni ezt a sérelmet ért játékos számára.
Ebben a játékban persze ez nem szokott így történni.

Várom a hiba javítását!
Szép napot!
Beus

Hozzászólások

 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) Bejegyzések: 329HU1
  Tisztelt nagyméltóságú Lady Beus!
  Sajnálattal tudatom Önnel, hogy itt nincs senki aki ezeket a hibákat kijavítaná és kompenzációt adna. Itt csak egyszerű - pór, nem főméltóságú - játékosok vannak zömében, akiknek nincs beleszólásuk semmibe. Pláne nem kárpótlásba!
  Komolyra fordítva a szót. Sajnos a hiba nem is biztos, hogy hiba, mert nem isten bizony, hogy a humusznak van hatása a peremnövényekre. Én nem szoktam humuszt használni ilyenkor, máskor viszont rendszeresen, ott jól működik. Ami a kárpótlást illeti, azzal kénytelen vagy a Supporthoz fordulni személyesen, de javaslom az angol, német, francia, lengyel, orosz stb. nyelvű írást, mert ott magyarul sajnos nem tudnak, Illetve akkor tudnak, ha épp akarnak tőlünk valamit kapni, de ha adni kéne akkor sajnos "Nem érteni matyar, mi nem beszélni matyar."  Ez van, ezen nem tudunk változtatni. Pedig nekünk is jó lenne. 
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
 • Lady Beus (HU1)Lady Beus (HU1) Bejegyzések: 8
  Biztosan hiba. Vagy a kiírás rossz, vagy amit ad, mert kiírni a megemelt peremnövény számot írja, adni viszont nem azt adja. Kérdés: ha itt nincs kompetens személy, minek ez a beszélgetési téma?
 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  Biztosan hiba. Vagy a kiírás rossz, vagy amit ad, mert kiírni a megemelt peremnövény számot írja, adni viszont nem azt adja. Kérdés: ha itt nincs kompetens személy, minek ez a beszélgetési téma?
  Szia :-)

  Sajnos valóban nincs hatással a peremnövényekre a humusz, a német fórumon már volt erről szó, de nem derült ki, hogy ez csak egy megjelenítési hiba, -mármint az, hogy a megemelt mennyiséget írja ki, de mégsem azt kapod- vagy egyáltalán nincs hatással, és nem is kell hatással lennie a humuszoknak a peremnövényekre. Mindenesetre az általad jelzett hiba továbbítva van a fejlesztők felé, szerintem nagyon sokan úgy jártunk, ahogyan te, igaz én hínárt soha nem használok peremnövényre, de pld. prémium humuszom nekem is rengeteg elment erre. Attól, hogy egyelőre itt a fórumon nincs kompetens személy, még a fórum él, és amiben tudunk segíteni egymásnak mi játékosok, azt meg is tesszük. Ha gondolod írj a problémád miatt az ügyfélszolgálatnak, mert ezekben az ügyekben egyébként is ők tudnak intézkedni, hiába lenne itt moderátor, attól még ezek a problémák nem oldódnának meg sajnos.
   
  Alapjába véve nagyon jó ember vagyok.
  Ha valakit elküldök a fenébe, egész nap azon aggódom, vajon odaért-e? :-))

 • Lady Beus (HU1)Lady Beus (HU1) Bejegyzések: 8
  Köszönöm a választ!
  Akkor ezek szerint egyik termésnövelő sincsen hatással a peremnövényekre.
  Legalább tudom.
Sign In to comment.