Főoldal Hungarian Goodgame Big Farm - Újdonságok Bejelentés és hírek megbeszélése

[Megbeszélés] [2017. 08.16.] Mélytengeri halászat változások

«1324

• Krisz11 (HU1)Krisz11 (HU1) Bejegyzések: 77
    Igen vegyék el a dollár keresetet... Én a farmomat rengeteg arannyal alakitottam át fejleszgettem, diszek helyére... Most amiket arannyak felhuztam bontsam le, hogy ujra diszeket rakjak ki???? Ez a kárt ki fizeti meg nekem???? Nem hiszem el, hogy ennyi idióta ember dolgozik egy helyen! Nem volt annyi eszük, hogy kiszámolják mennyit hoz mielőtt berakják? Elhiszem, hogy nem mert retaldált szellemifogyatékosok! Na de hogy egy számoló gépet se tudjanak a kezükbe emelni ez már a legek legje!
    Gratulálok GGS! 

• kiskertész71 (HU1)kiskertész71 (HU1) Bejegyzések: 70
    Osztoznom kell az előttem irt bejegyzésekkel, mélyen egyet értek velük. Én kis szintű vagyok (80-as), tudom vannak tőlem kisebbek. Viszont haladni tudtam, mert megfogadtam egy nagyon kedves , segítőkész játékos tanácsát és aszerint kezdtem el csinálni a dolgokat fejlesztésekkel kezdve és utána mit, miből és hogyan, amikor elindult a mélytengeri. Hálásan köszönöm neki! Nagyon jó volt, mert a kis farmom területeit nem aranyból vettem, nem abból fejlesztettem és a további fejlesztéseket sem abból tettem, hanem a játék élményét meghagyva dollárból.
    Ami most kerül viszont bevezetésre azt kicseszésnek , nagyon durva, ocsmány dolog tartom. Kinek lesz jó ez? Mondjuk valakiknek, nem okoz bánatot, vagy nem száll el kedvük a játéktól. Viszont  nagyon sok játékosnak velem együtt, akik dollárból haladtak számukra igen. Amikor bevezették  mélytengeri-t akkor kellett volna átgondolni mindent,és nem ilyen alattomos nevetséges indokra hivatkozással keresztbe húzni sok játékos számításait a további fejlődést el lehetetlenítve ezzel!! 
    Bevallom őszintén a mélytengeri-s rész bevezetése előtt megfordult nagyon sokszor a fejemben, hogy abba hagyom a játékot , mert képtelenség már ahogy haladtam területeket megvenni nem beszélve a fejlesztésekről. De jött az, és maradtam és haladtam, nem vette el a játéktól a kedvem. De most teljesen kiakadtam elveszik a jót és helyette vajon mi lesz nem tudni, de ha már eladni nem lehet, túl jóra nem hiszem , hogy számítani lehessen, hogy lehessen boldogulni, haladni. Vagy abba fogják sokan hagyni vagy olykor- olykor csinál valamit. Tényleg undorító, de azzal is tisztában vagyok, minden joguk meg van ahhoz, hogy változtassanak. De így, ilyen drasztikusan? Felmerül még bennem egy kérdés , hogy arra  fognak gondolni,hogy a  halászathoz a hajók felszereléséhez szükséges kellékek árait akkor Ők is nullára viszik???
  • dianna1954 (HU1)dianna1954 (HU1) Bejegyzések: 10
    sajnos nem érdekli őket hogy a játékos mit mond vagy mit szeretne én ezt tapasztaltam 
    dianna1954 @ hu 1
  • Moncsi1004 (HU1)Moncsi1004 (HU1) Bejegyzések: 1
    ez nagy szemétség átverés volt elhuzták  az orrunk előtt a mézesmadzagot és most meg vissza veszik nem rég óta játszom de már azon gondolkodom hogy abbahagyom én még sosem irtam ide de ez már felháboritó
  • Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) HU1 Bejegyzések: 3,139
    A moderátoroktól kérdezném, arról mijen információ van, hogy a hajók felszereléséhez szükséges tárgyak árát mennyivel csökkentik. Mert, ha nem lesz bevétel, fel szerelni se tudjuk  a hajókat. Valamint az építési költségek is íreálisan magasak, azt is le viszik? Ha nem, akkor pedig ki is lőtték a halászat lehetőségét, jó nagy mértékben.
    Ha nincs információ, erről, rá kérdeznétek?
    Szia!
    Nem valószínű, hogy azt csökkentenék. Mivel még nem látom hogy lesznek a juttatások, így nem tudom, pontosan hogy valósul meg ez a piac. Ha pénz plusz valami kiegészítés, akkor részben megmarad a bevétel, de ha ez nem így történik, akkor valóban nagy érvágás lesz a játékosok számára. 
    Sajnos mi sem tudtuk a döntést befolyásolni, így veletek együtt engem is érint ez a változtatás. Van pozitív változás is benne, hiszen ráállva egy adott halászmezőre kiválasztunk egy hajót, ott egyből felszerelhetővé válik, de növelik a halászat idejét, nem lehet eladni a halakat, tehát sok negatívuma is lesz. Várjuk meg a frissítést, hogy alakul a piacon beadandó termékek jutalmazása, minden szerződés ad-e majd pénzt, vagy sem.  Hiszen a jelenlegi piacokon elsősorban pénzt kapunk, s másodsorban egyéb dolgokat. Ha itt is hasonlóan alakulna talán nem lesz akkora érvágás. Én még reménykedek.

• Köles (HU1)Köles (HU1) HU1 Bejegyzések: 234
    szerkesztette ezt: 16.08.2017
    Sziasztok!

Még egy galádságra jöttem rá!
    A világbajnokság után a halas dobozolósnak kellett volna jönni sorban. Csodálkoztam is, hogy a régi jelent meg.
    Hát ezért!!!
    Már tudták, hogy nehezítenek. Nehogy páran szerezzenek még aranybányászatit.
    Ha ebben előre tudtak gondolkodni, akkor másban miért nem? 

Sokat megértünk már a GGS-től, de ilyen fokú ..................... még nem.

Ui. A pontok helyére mindenki olyan jelzőt gondol, ami szerinte legjobban minősíti az eljárást. :)
    Köles @ hu 1
  • JPali (HU1)JPali (HU1) Bejegyzések: 16
    Lehetséges nem népszerű amit mondok, de azt a vélekedést én nem tartom helytállónak, mikor azt írják sokan: "Ezzel a mélytengeri profitálással a kisebb farmok is tudtak haladni". Én magam is a kezdetek  eleje óta játszom és bizony töménytelen termeléssel és legfeljebb kiküzdött "arannyal"  bírt az ember haladni illetve szinteket lépni. Most akik "ma és tegnap kezdtek" - miért volna az korrekt, hogy negyedannyi idő alatt, máris  több százasok legyenek?  De hát ez nem erről szól, ha "én küzdöttem akkor küzdjön más is".  Tudni lehetett, hogy irreálisan magas a kiszedhető pénzek mértéke és ezt valahogy meg fogják faragni. Illetve ezek a pénzek természetesen  a  nagyoknál is jól jöttek, de valóban  "túl könnyű menet" volt a megszokott küzdelmekhez képest. Persze az is tisztán látszik, hogy  álságos  a GG minden  "normalizálást  magyarázó indoklása, inkább arról van szó, hogy észbe kaptak - így nem pörög annyira a  "Cahs checking  számlálójuk".   Egyébként meg hozzá kell tenni mindehhez azt, akik előre gondolkodtak - azoknak "hagytak elég időt"  nagy fejlesztésekre. Hát az életben sem úgy megy, hogy mindig szalad a szekér.
    JPali @ hu 1
  • pindurka (HU1)pindurka (HU1) Bejegyzések: 201
    Kedves JPali!
    Nem egészen értek Veled egyet! Ismerek olyat, aki nemrég kezdte, arany nélkül próbál fejlődni és játszani, a feladatokat teljesíteni! Még a mélytengerivel se tudott csillagsebességgel fejlődni, ugyanis egyszerre csk 1 építést csinálhat mindenki! Vagyis hiába van pénzed, csk lassan tudsz haladni, és ha még kicsi is vagy, akkor először a farmodat próbálod fejleszteni, és utána jön a többi! Vagyis a halakból nem tudnak horribilis pénzeket szedni, mert egyszerűen nincs mivel!
    Ami az irreálisan beszedett pénzeket illeti: megoldás lehetett volna, ha csökkentik a halak értékét, de a magokra cserélés biztos nem megoldás! Ezek után a kicsik végképp nem tudnak, csk arannyal fejlődni! 
    Az előre gondolkodásról csk annyit, h a többi hozzászólásból nem tudok arra következtetni, h bárki előre tudta volna, h a halakat fölösleges dolgokra lehet majd becserélni, de lehet, h Te tudsz vmit, amit mi nem? (semmivel se akarlak gyanusítani, de kissé furcsa volt a megfogalmazásod)
  • pindurka (HU1)pindurka (HU1) Bejegyzések: 201
    Kedves MizuBige!
    Jól írtad, a lényeg most is az aranyvásárlás! Aki meg nem akar aranyat venni, az v abbahagyja (mert nem tud haladni, csk áll egyhelyben), v csk teng-leng.
    Én a kihívást szeretem, de az nem kihívás, h v veszek aranyat, v nem tudom megcsinálni a feladatokat, és állok egyhelyben (bár azért talán 1-2 hónap alatt össze is tudnám szedni tejből, stb-ből a fejlesztéshez szükséges dollárt). Dollármilliárdokról írsz, csk elfelejted, h bizony nincs mindenkinek fullos vonóhálós flottája, tehát nem is tudott milliárdokat összeszedni. Nem az a gonodm, h nem érek rá, hiszen mindegy, h mikor megyek szintet. Az indok szerint sokan túl gyorsan haladtak, ezért stagnált a játék: na ez a gondom! Nem miattunk stagnált a játék, hanem az aranyvásárlók miatt, mert ők fejlődtek túl gyorsan. (újra csk elismerem, h bárki vehet/vehetett aranyat). A többiek csk alig érezhetően, hiszen a felszerelések és fejlesztések nagyon drágák.

• Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) HU1 Bejegyzések: 3,139
    Megtudtam, hogy a halászati költségek, fejlesztési árak nem fognak változni. Sajnálom.

• Margit54 (HU1)Margit54 (HU1) HU1 Bejegyzések: 652
    Megtudtam, hogy a halászati költségek, fejlesztési árak nem fognak változni. Sajnálom.
    Hát nem tudom hogyan lesz ezután, már csak abba lehet bízni, hogy a piac hoz egy kis pénzt.
  • JPali (HU1)JPali (HU1) Bejegyzések: 16
    Kedves JPali!
    Nem egészen értek Veled egyet! Ismerek olyat, aki nemrég kezdte, arany nélkül próbál fejlődni és játszani, a feladatokat teljesíteni! Még a mélytengerivel se tudott csillagsebességgel fejlődni, ugyanis egyszerre csk 1 építést csinálhat mindenki! Vagyis hiába van pénzed, csk lassan tudsz haladni, és ha még kicsi is vagy, akkor először a farmodat próbálod fejleszteni, és utána jön a többi! Vagyis a halakból nem tudnak horribilis pénzeket szedni, mert egyszerűen nincs mivel!
    Ami az irreálisan beszedett pénzeket illeti: megoldás lehetett volna, ha csökkentik a halak értékét, de a magokra cserélés biztos nem megoldás! Ezek után a kicsik végképp nem tudnak, csk arannyal fejlődni! 
    Az előre gondolkodásról csk annyit, h a többi hozzászólásból nem tudok arra következtetni, h bárki előre tudta volna, h a halakat fölösleges dolgokra lehet majd becserélni, de lehet, h Te tudsz vmit, amit mi nem? (semmivel se akarlak gyanusítani, de kissé furcsa volt a megfogalmazásod)
    Tisztelt Pindurka! Mint fentebb írtam  a kezdetektől játszom én is. Ezért egy ma kezdő játékost ebben a vonatkozásban nem lehet ide  felhozni. De egy haladó (mondjuk 100 körüli szintűt igen)  Régebben a 100-as szint evidens hogy nagynak számított de oda is hónapok alatt tartó munkával lehetett csak feljutni.  Egy mostani ne akarjon már  azonnal  "nagy farm" lenni. Igenis küzdje végig a szinteket, ahogy mi is tettük annak idején., ahol a legnagyobb érés pénzben maximum a Mézkrém volt.. :)  Ha valakinek van lehetősége az tolja arannyal is ha bírja.  (de elmondom  az igazi pénzzel tolni egy farmot) nos az az igazán inkorrektség a szegényesebb DE SZORGALMAS ÉS DOLGOS farmerekhez képest. De hát ez a világ. Annak örülni lehet ha olykor bejön egy ilyen  jól fizető menet.  És igazságos is volt, mert mindenki élhetett vele. Lehetett volna gonoszabb is a mélytengeri opció. Építs halászfalut..legyenek rajta házaid, hogy legyenek embereid..stb..stb..) De még milyen jó, hogy nem így volt.
    Én csak az ellen kontráztam ilyen "nem szeretem módon", hogy sok kicsi azonnal nagy akar lenni. Nem! Dolgozzon meg érte!  Van farm AMIN LÁTSZIK A SOK ARANY! és van amelyiken nem..pedig mégis nagy. 
    Ez az igazi munka. Ne akarják holmi  giga lehetőséggel  ezt átlépni.  És csak egy példa... ha megnézed a farmjaimat  JPali és bela1950.   Nem igen látsz aranyat.. :) [ igaz egy évig nem játszottam velük] És a dobozolást tegnap mégis mindkettővel  elsőként értem el.  Mert meló volt benne..arany nem igazán.  Szokják csak meg, hogy  első a TERMELÉS! Az így meg úgy jött plusszok pedig extrák, aminek örülni kell és nem reklamálni ha már nincs.
    JPali @ hu 1
  • bjoe68 (HU1)bjoe68 (HU1) Bejegyzések: 57
    szerkesztette ezt: 16.08.2017
    Sziasztok!
    Gratulálok, így lehet végleg elcseszni egy játékot. A rossz fejlesztések után végre valami jó, erre azt elveszik. Minden 80-100 milliókba kerül, ezeket az összegeket végre össze tudtuk halászni és haladtunk. Így sem gyorsan, mivel az épület fejlesztések ideje is néha már akár több nap! pl több mint 1 HÉT! egyes épület utolsó szintje és alig ad többet a gyártott termékből, ráadásul horror milliókért. Ezt ezután miből teremtsük elő? Alma meg tojás eladásból? Idióták! Ócska vackokat pedig nem érdemes cserélni a halakért, amiket mostmár alig tudunk majd fogni. A távolabbi helyekre így is 12-14 óra volt az út, oda naponta egyszer tudtunk hajót küldeni. Ezt sajnálják? Ja, hogy így majd esetleg több aranyat veszünk? Azt várhatják! Én voltam a barom, hogy eddig is vettem.- Ha ez életbe lép, akkor én is lépek, el innen a játékból!
    Remélem olyan is olvassa ezeket a bejegyzéseket aki illetékes a döntésben. Játszottam másik GGS játékkal is azt is elcseszték, ott már nem vagyok fent. Felesleges időt pazarolni erre is ha nem haladhatunk. Mit akarnak ezzel? Gyűjtögessünk hónapokig azon görcsölve, hogy egy-egy dologra összekaparjuk az irreálisan magas milliókat? Meg egy nagy xxxt, bocs. Letilthatnak, ha akarnak, így is nehéz volt bejelentkeznem már...

bjoe68 @ hu 1
Sign In to comment.