Szövibajnokság jutalmak érdekében!!!

sziasztok
úgy gondolom, h ideje lenne kiállnunk magunkért, nem mintha a Modik nem tennék ezt meg, de talán ha mi játékosok nyomatékosítanánk egyenként vagy szövetkezetenként a nem tetszésünket, akkor igazolnánk őket is, h nem a saját elképzelésük
írtam egy Peticiót a GGS felé, melynek a lényege az, h nem kérjük a szövibajnokság jutalmának a megváltoztatását, kérjük vissza az aranyvirág magot és az AB-t
nagyon 1xű lenne a dolog
egyéni játékostól csak annyi, írjon egy hsz-t: agree ( egyetértek )
ha valaki a szövi nevében írna, akkor:

( a Modikat kérem, ha kell, javítsák az angolom. thx
)
persze a fentebb írt magyarázatot nem kell a GGS-nek elküldeni
fontos lenne, h minél többen írjatok be, az se baj, ha már szövi nevében írt valaki. minél több a beírás, annál jobb
a Moderátorok pedig továbbítják a megfelelő helyre
úgy gondolom, h ideje lenne kiállnunk magunkért, nem mintha a Modik nem tennék ezt meg, de talán ha mi játékosok nyomatékosítanánk egyenként vagy szövetkezetenként a nem tetszésünket, akkor igazolnánk őket is, h nem a saját elképzelésük
írtam egy Peticiót a GGS felé, melynek a lényege az, h nem kérjük a szövibajnokság jutalmának a megváltoztatását, kérjük vissza az aranyvirág magot és az AB-t
nagyon 1xű lenne a dolog
egyéni játékostól csak annyi, írjon egy hsz-t: agree ( egyetértek )
ha valaki a szövi nevében írna, akkor:

( a Modikat kérem, ha kell, javítsák az angolom. thx

persze a fentebb írt magyarázatot nem kell a GGS-nek elküldeni
fontos lenne, h minél többen írjatok be, az se baj, ha már szövi nevében írt valaki. minél több a beírás, annál jobb

a Moderátorok pedig továbbítják a megfelelő helyre
Post edited by gyurisne.zsuzsi (HU1) on

3
Ez a beszélgetés lezárult..
In the name of Rainbow coop
Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
zsuzsanagyi @ (HU1)
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
AGREE!!!
IN THE NAME OF TURBO SNAIL, 18. MEMBERS!