"Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következo évedet! "
Farmertársak vigadjatok,bulizzatok este Ne menjen el ezidőbe senkinek a kedve Durrantsatok pezsgőt éjfélkor egy párat S ezután nyugodtan kívánjatok 3-at Teljesüljön mindenkinek eme szíve-vágya Ezt kívánom nektek a mai éjszakára
B.U.É.K mindenkinek Pusza
Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
Boldog új évet kívánok Mindenkinek! Kívánom, hogy sok örömet szerezzen ez a játék, ne kelljen semmi miatt bosszankodni, a supportnak ne legyen semmi munkája. A farmok szépüljenek, épüljenek! Jó játékot Mindenkinek!!
"Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következo évedet! "
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
Hozzon nektek az eljövendő év boldogságot, egészséget, erőt, gazdagságot és minden jót, amit megálmodtatok magatoknak és családotoknak!
Boldog Új Évet Kívánok!
Márti
Ne menjen el ezidőbe senkinek a kedve
Durrantsatok pezsgőt éjfélkor egy párat
S ezután nyugodtan kívánjatok 3-at
Teljesüljön mindenkinek eme szíve-vágya
Ezt kívánom nektek a mai éjszakára
B.U.É.K mindenkinek
Pusza
Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.