Sziasztok! valaki segítsen légyszíves, mi a csúda az a Tanácsadó szakértő!
Köszönöm szépen!
További eső mentes szép napot mindenkinek!
Szia!
A virágfarm épületeinek a körmenüjében az "i" gombra kell kattintani. A kerítés és a kapu szintén ebbe a csoportba tartoznak! Viszont a munkás házakat és a dekorokat nem számítja bele, azokat hagyd ki.
sziasztok a matricás könyvben vagyis másképp (eredmények) hol találom a tanácsadó szakértőt ? hogyan lehet gyűjteni vagy mi adja?
szia
menj a virágfarmra és ott katt mindenre egyesével. a megjelenő körmenűben a kék "i"-re kell kattintani. a munkások házát és a dísztárgyakat hagyd ki, de a kerítésre és kapura is katt
persze ha több földed, méhészeted vagy kerted van, akkor elég csak az egyikre kattintani
A farmod jobb felső sarkában, a fórum gomb alatt van az Opciók. Van egy kis nyilacska, amit ha megnyomsz, lenyílik. A kérődjel ikon, a Súgó. Arra kattints rá, és ezáltal teljesítetted a feladatot.
2. Oda-vissza - Látogass meg 50 farmot
50-szer kell átlépni más farmokra. Az mindegy, hány embernél, de a lényeg, hogy összesen 50-szer kell ide-oda átlépkedni.
3. Kutya súgó - Tanítsd kutyádnak az 5. trükköt
A kutyaházat 5. szintre kell fejleszteni.
4. Logisztikai szakértő - Megtaláltad és használtad az átviteli gombokat a játékban
4-féleképpen kell átszállítani termékeket az ínyenc farmodra a Pékségbe.
1. A fő farmodon a termékek begyűjtésekor, amikor többleted van valamiből (pl. tojás), akkor átszállítani a Pékségbe
2. A Farmkezelő megnyitása után az ablakon belül átszállítani a Pékségbe
3. Működő Pékség alatt átszállítani: Rákattintasz a Pékségre, felnyílik a körmenü és kiválasztod a kicsi teherautót. Arra is kattintás, majd előugrik a "Készlet áttekintés" feliratú ablak, és azon keresztül viszel át dolgokat.
4. Álló Pékség esetén: Rákattintasz a Pékségre, körmenü és most pedig az edényre kattintasz, mintha "sütni" szeretnél. Ekkor a felnyíló ablak tetején van az átszállítási ikon, amin keresztül a szállításnak történni kell.
Üdv.: Zsuzsi
Sziasztok!
A "Tanácsadó szakértő" megoldásában tudsz segíteni?
szia! Ttib! ha visszaolvasol a fórumon, és/vagy akár a szövi cheten sok kérdésre választ kapsz:) hidd el nekem nagyon érdemes,:)pl. ha locsolok a szöviben, nem csak klikk, körbe nézek, mert rengeteg ötletet kapok,( fejlesztés, építés, vagy dísz elrendezés terén:)ha nem sértelek meg javaslom, hogy mindíg olvass vissza, a szövi cseten, és a fórumon , tapasztalatból tudom, hogy nagyon nagy segítség a probléma megoldásában:) jó játékot Ides
Reggel kezdtem egy küldetést (Egyszer volt, hol nem volt), most pedig azt írja, hogy befejeztem, pedig nem. Ez most miért van így? Köszi a választ. Üdv Zsuzsa
Reggel kezdtem egy küldetést (Egyszer volt, hol nem volt), most pedig azt írja, hogy befejeztem, pedig nem. Ez most miért van így? Köszi a választ. Üdv Zsuzsa
szia
biztosan észrevetted, volt egy kisebb karbantartás. valszeg az miatt tűnt el. próba egy frissítést és akkor visszajön
Sziasztok! Nekem a nyitóüzenetnél csak képek jelenítik meg, milyen újdonságok várhatóak, alattuk egysoros angol hivatkozás...Valaki esetleg tudja, mire számíthatunk a közeljövőben?
Sziasztok
A piacon miért nem ad bónuszt?Mióta van a piac azóta minden nullás,pedig másoknál van érték vagy csak nekem nem jár ?
Szia
Ha már 6 db szerződésed lesz egyszerre,akkor jönnek a plusszok a számoknál.Bár a 0-ás szerződésre is kapsz 5% bónuszt.
Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
Sziasztok! Nekem a nyitóüzenetnél csak képek jelenítik meg, milyen újdonságok várhatóak, alattuk egysoros angol hivatkozás...Valaki esetleg tudja, mire számíthatunk a közeljövőben?
Szia! Erre gondoltál, a Száguldó gazda híreire? Más újdonságról most nem tudok. A piaccal küszködnek.
Sziasztok!
Miért van az, hogy szövetkezeti képviselő vagyok és nem tudok pénzzel hozzájárulni a szövetkezeti kutatásokhoz, csak arannyal! Rajtam kívül mindenki képes rá!
Sziasztok!
Miért van az, hogy szövetkezeti képviselő vagyok és nem tudok pénzzel hozzájárulni a szövetkezeti kutatásokhoz, csak arannyal! Rajtam kívül mindenki képes rá!
Szia Edina!
1. Nézd végig a kutatásokat, mert lehet, hogy valahol már hozzájárultál egy kutatáshoz és nem kutattátok azt a témát. Innen ki tudsz lépni és máshol tudsz hozzájárulni.
2. Nincs annyi pénzed, amennyi a kutatáshoz kell.
Kaptam pár karmapontot a piacon.
Keresem, hogy mennyi van már, de egyik dobozkában sem találom!
Hol tudom megnézni???
Szia Köles
A gyűjtődobozban az 6 dik fülnél,a csínyeknél van bal felül,hogy hány karmapontod van
Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
Sziasztok!
Segítsetek nekem megérteni/elfogadni, hog miért nem tudok a játékokban nehézségi fokozatotválasztani. 67. szinten mérgelődöm.
A szövitársaim -nálam alacsonyabb szinten s!!! - választhatnak.
Most a Hawait csinálom. A III.nehézségi fokozatot esélyem sincs elvégezni, a munkám miatt.
Mit kéne tennem az ügy érdekében?????
Sziasztok!
Segítsetek nekem megérteni/elfogadni, hog miért nem tudok a játékokban nehézségi fokozatotválasztani. 67. szinten mérgelődöm.
Most a Hawait csinálom. A III.nehézségi fokozatot esélyem sincs elvégezni, a munkám miatt.
szia
sajnos csak akkor van lehetőséged nehézségi szintet választani, ha az adott eventből a 3-dik fokozatott elvégezted. tehát minden eventből meg kell lennie a 74 pontos dísznek. amelyiknél ezt tudod teljesíteni, ott már tudsz választani.
Sziasztok
Én azt szeretném tudni hogy van ez a "legyen egy 1 szintű nemesitési minősitési lovad" feladat,de már csomó lovat nemesitettem előtte is utána is mindnek meg volt az 1-es szintje de a feladat továbbra sincs megoldva..akkor ez hogy van mi a megoldás rá? nagyon unom ezeket a lovas feladat nyaggatásokat..
Timea505 @ hu 1
A NagycenkiBirtok Szövetkezet tagokat szívesen lát-felvesz.
Feltétel: Széchenyi István kellő ismerete és tisztelete.
További eső mentes szép napot mindenkinek!
Szia!
A virágfarm épületeinek a körmenüjében az "i" gombra kell kattintani. A kerítés és a kapu szintén ebbe a csoportba tartoznak! Viszont a munkás házakat és a dekorokat nem számítja bele, azokat hagyd ki.
Zsuzsi
szia
menj a virágfarmra és ott katt mindenre egyesével. a megjelenő körmenűben a kék "i"-re kell kattintani. a munkások házát és a dísztárgyakat hagyd ki, de a kerítésre és kapura is katt
persze ha több földed, méhészeted vagy kerted van, akkor elég csak az egyikre kattintani
szívesen
remélem sikerült
Sziasztok!
A "Tanácsadó szakértő" megoldásában tudsz segíteni?
Köszönettel:
Ttib
Szia!
Ha hárommal följebb mész ott a válasz!
szia
menj a virágfarmra és ott katt mindennek a körmenüjében a kék "i"-re, kivéve a házakat és dísztárgyakat. a kaput és kerítést se hagyd ki
szia
biztosan észrevetted, volt egy kisebb karbantartás. valszeg az miatt tűnt el. próba egy frissítést és akkor visszajön
A piacon miért nem ad bónuszt?Mióta van a piac azóta minden nullás,pedig másoknál van érték
Szia
Ha már 6 db szerződésed lesz egyszerre,akkor jönnek a plusszok a számoknál.Bár a 0-ás szerződésre is kapsz 5% bónuszt.
Szia! Erre gondoltál, a Száguldó gazda híreire? Más újdonságról most nem tudok. A piaccal küszködnek.
Szia Edina!
1. Nézd végig a kutatásokat, mert lehet, hogy valahol már hozzájárultál egy kutatáshoz és nem kutattátok azt a témát. Innen ki tudsz lépni és máshol tudsz hozzájárulni.
2. Nincs annyi pénzed, amennyi a kutatáshoz kell.
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
Kaptam pár karmapontot a piacon.
Keresem, hogy mennyi van már, de egyik dobozkában sem találom!
Hol tudom megnézni???
Szia Köles
A gyűjtődobozban az 6 dik fülnél,a csínyeknél van bal felül,hogy hány karmapontod van
Segítsetek nekem megérteni/elfogadni, hog miért nem tudok a játékokban nehézségi fokozatot választani. 67. szinten mérgelődöm.
szia
sajnos csak akkor van lehetőséged nehézségi szintet választani, ha az adott eventből a 3-dik fokozatott elvégezted. tehát minden eventből meg kell lennie a 74 pontos dísznek. amelyiknél ezt tudod teljesíteni, ott már tudsz választani.
Én azt szeretném tudni hogy van ez a "legyen egy 1 szintű nemesitési minősitési lovad" feladat,de már csomó lovat nemesitettem előtte is utána is mindnek meg volt az 1-es szintje de a feladat továbbra sincs megoldva..akkor ez hogy van mi a megoldás rá? nagyon unom ezeket a lovas feladat nyaggatásokat..
A NagycenkiBirtok Szövetkezet tagokat szívesen lát-felvesz.
Feltétel: Széchenyi István kellő ismerete és tisztelete.
A hirdetőtáblára katt és ott a nyereményeknél vannak,ha ott se akkor írj a supportnak.
A németen írták (hivatalosan), hogy ez egy kijelzési hiba, mára ígértek egy hotfixet, ami javítja.