Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Apró verseny - Találjátok meg a művészeket

gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
szerkesztette ezt: 23.03.2015 itt: Kérdések a játékkal kapcsolatban (a)
Hello Big Farmerek! :)


Észrevettétek már valaha is azt a néhány titokzatos karaktert, amik mind a Viking, mind az Északi fény farm hátterében vannak? Néhányan közületek már említettétek őket, mások pedig túl elfoglaltak a farmjukkal ahhoz, hogy észrevegyék őket, de a Big Farm Művészeink elrejtettek néhány komikus változatot magukról a téli farm környezetben (egyéb „nem várt meglepetés” között).

Abban az esetben, ha kíváncsiak volnátok, hogyan is néznek ki és viselkednek Művészeink, itt bepillanthatást nyerhettek, hogyan ábrázolta egyikük a csapatot:


m_v_szek_csapata_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Nagyon aranyosak, ugye? ;)

Miközben bemutatunk nektek néhány kulisszák mögötti anyagot, ennél több is posztolásra kerül most. Egy kihívásunk van számotokra!A kihívás13 Művészt rejtettünk el a Viking és az Északi-fény farmok hátterében. Azt szeretnénk, hogy találjátok meg mind a 13-at!

Mivel az egyiküket elég nehéz megtalálni és a másik nem látható a fenti képen, megmutatjuk Nektek, hová rejtettük el azt a kettőt:Tehát 11-et kell még megtalálnotok!


A versenyben való részvételhez az alábbiakat kell tennetek:

 1. Találjátok meg a 11 hiányzó Művészt
 2. Számítsátok ki, melyik szakaszokban rejtettük el őket.
 3. Itt posztoljátok a megoldásotokat. LINKEgyszerűnek tűnik? Nos, néhány Művészt nagyon jól elrejtettünk! Szükségetek lesz a farmotok nagyítására a játékban, hogy megtaláljátok őket! ;)


Szabályok


Mint minden versenyben, itt is van néhány szabály:

 • Légy biztos abban, hogy a válaszod ITT posztolod. Tehát megjelölhetitek a művészek helyét a térképünkön is vagy posztolhatják a megoldásokat betű/szám kombinációval is, pl.: 1-es Művész az A1-en, a kettes Művész a D5-ön van.
 • Minden általános fórum szabály vonatkozik erre a versenyre is.
 • Minden játékos csak egy megoldást posztolhat. Ha többet is posztol, kizárólag az elsőt vesszük figyelembe.


Kérjük, ne feledjétek, hogy minden posztolást ebben a témában elrejtünk a nyilvánosság szeme elől. Kapni fogtok egy üzenetet posztoláskor, hogy először jóvá kell hagynia egy adminisztrátornak. Ez teljesen normális, jóvá kell hagynunk ezeket a posztolásokat a verseny végeztével annak érdekében, hogy azok mindenki számára láthatóvá váljanak.


Díjak és határidő


5 nyertest fogunk random kisorsolni. Minden nyertes 2.000 aranyat fog kapni.
Ha legalább 50 résztvevő lesz a versenyben, választani fogunk másik 5 nyertest minden további 50 versenyző után. Szóval, győződjetek meg róla, hogy a barátaitok is tudnak a versenyről és részt kellene venniük benne.


A verseny vége 2015. március 22-e vasárnap, 11 óra 59 perc, úgyhogy időben küldjétek be a megoldásaitokat!


Jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel:
Big Farm Csapat
Post edited by gyurisne.zsuzsi (HU1) on

Hozzászólások

 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  szerkesztette ezt: 22.03.2015
  Sziasztok! :)


  Először is szeretnék gratulálni minden egyes részt vevőnek. :) Nagyon ügyesek voltatok, sok megoldás érkezett, pedig némelyik művész igazán fantasztikus rejtőzködőművész is egyben. :)


  A felhívás azonban úgy szólt, 11 művészt keresünk. Tehát aki ennél kevesebbet küldött be, sajnos nem tudjuk a sorsolásnál figyelembe venni, hiába voltak a beküldött koordináták helyesek. :(


  Az alábbi képen megnézhetitek Ti magatok is, melyik koordináták voltak a helyesek, vagyis 1-1 művész hol rejtőzködött, így magatok is ellenőrizhetitek a megoldásaitokat.
  Nektek bőven elég volt felsorolni a megtalálás helyét, nem kellett ennyire pontosan meghatározni, melyik művész, hová bújt. :)  m_v_szek_csapata_-_megfejt_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  Sorsolás holnap lesz a helyes megfejtők között, valamint a fejenkénti 2.000 aranyat is utána kapják meg a szerencsések. :)


  Üdv.: Zsuzsi
 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  szerkesztette ezt: 23.03.2015
  Sziasztok! :)

  Elérkezett hát az eredményhirdetés ideje. :) Mivel úgy szólt a verseny kiírása, hogy minden 50 fő után lehet újabb 5 nyertest kisorsolni, és sajnos nem lett meg a 100 fő (de a közelében jártunk), ezért csak 5 ember nyerhetett volna. Viszont a CM-ünk most az egyszer kivételt tett és még 3 főt kisorsolhattunk. :)

  Akik fejenként a 2.000 aranyat nyerték, a következő játékosok:

  bourges
  hollocs
  horvtomi2008
  Kató4
  kiscsibe5
  marty sebesi
  solo_2
  Zsini


  Gratulálok a nyerteseknek! :)

  Üdv.: Zsuzsi
Ez a beszélgetés lezárult..