Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

A lótanya - Ízelítő

ToothFairyToothFairy Bejegyzések: 11
szerkesztette ezt: 20.03.2017 itt: Hivatalos Hírek

- Rose és a lótanya -

Ahogy már valószínűleg tudjátok, a kis lóterep a farmotok mellett, elhagyatott volt egy ideig - de végre Rose McLundy, a helyi vörös hajú lovas oktató szenzációnak sikerült a megnyert versenyei által annyit összegyűjteni, hogy megvegye a telepet és visszahozza régi fényébe a régi tanyát!
Sajnos, még sok a dolog, annyira, hogy még ez a szorgalmas lány sem bírja egyedül, de szerencsére hallott egy közeli farmról, kinek a gazdája nagyon segítőkésznek tűnik.

Bemutatjuk Rose McLundy-t, a legújabb szereplőnket, aki bevezet majd Titeket az új lótanya rejtelmeibe. Segíts neki a régi terepet újra formába hozni, és a lovait átképezni, aminek nagy megterhelésen kellett átesnie. Rose ugyan még csak a 20-as évei elején jár, de már pontosan tudja, hogy mit akar. Imádja a lovakat, és minden energiájával azon van, hogy az elhagyatott lótanyát újraépítse. Annak ellenére, hogy tudása kimeríthetetlen a lovak világában, mégis szüksége lenne segítségre, pláne amikor a lótanya vezetéséről van szó, segíts Rose-nak kihozni a a régi lótanyából a legjobbat.

A lótanya maga is egy teljesen új élmény a játékosoknak is egyaránt. Kizárólag új lehetőségeket ajánl az új játékosoknak, újrajátszási lehetőséget ad a magas szintű farmozóknak, amikor elkészült.
Ahogy mint mindig, új alapvető funkciókkal kezdjük a ló terepet és később érkeznek a haladóbb funkciók.

A lótanyával egyetemben a lovaid gondját is kell viselned. Nevet adhatsz neki, és oktatásra küldheted, fejleszd a lovad tudását, csatlakozz a versenyekhez a Big Farm karaktereivel szemben és végül még izgalmasabb, magasabb szintű versenyek során mérettesd meg lovadat más játékosok lovaival, amire a későbbiekben lesz lehetőséged. Nyerj díjakat és hírnevet, szórakozz jól a lovad nevelése és fejlesztése közben, - a jövőben - szerezz még több lovat, pároztasd legjobb lovaidat, hogy egy új és jobb tulajdonságokkal megáldott példányt hozhass létre, ám sajnos ez után a szülők továbblépnek.

Még sok mást terveztünk a lótanyára, ezen információk csak egy része az egésznek!


- A lovad -

A főépületed a lótanyán az istállód lesz. Itt tarthatod a lovadat, leellenőrizheted az értékes információkat a lovadról és használhatsz még több hasznos funkciót, mint például a lovad átnevezése. A későbbiekben majd többféle lovat is tarthatsz itt, különböző fajtákból, pároztathatod a lovaidat, megnézheted a többi játékos lovait és sok más mindent.
jMLBTS270l3Njpng

- Oktatás -

A lovadnak 3 különböző jellemzője van: Ügyesség, állóképesség és erősség. Ezen tulajdonságok határozzák meg, hogy hogy szerepel majd a versenyekben. A lovad tulajdonságainak fejlesztéséhez tanítanod kell, - minél gyakorlottabb, annál több versenyt fog megnyerni.
Hogyan oktasd a lovad? Mi sem egyszerűbb! Hogy az összes képességüket fejleszteni tudd, az új területen rengeteg helyed lesz, hogy kividd őket lovagolni és ugratni, és még versenyzéshez is biztosít helyet, hogy fejleszthesd a lovad állóképességét.

Légy óvatos és soha ne becsüld alá Tessa, George és Lester lovainak a képességét!


- Versenyek -

AMiután a lovadat kiképezted, benevezheted izgalmas, Big Farm karakterek elleni versenyekbe! Tessa fő üzleti területe egyértelműen a tehenészet, de mit csinálna egy igazi tehenészlány lasszó és egy erős ló nélkül?
Lester vett még két éve egy farm lovat, de úgy tűnik az nem igazán szereti a farmos munkát. Talán jobban teljesít ügetés közben a versenyeken!
Na és ki gondolta volna, hogy George egy igazi tapasztalt hobby lovas? Kétségkívül, még nem sok versenyen vett részt, de az országutakon lóháton megtett mérföldek után, nagyon jó lett az ugratásban!
Nyerj a hármuk elleni versenyekben, hogy szuper nyereményekben részesülj, és hogy Ti legyetek a legjobb lovas oktatók szerte a Big Farm világában!
DuEXd8spng
A lótanyáról itt beszélgethettek:
http://hu.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?26339-Téma-megbeszélése-A-lótanya
Post edited by gyurisne.zsuzsi (HU1) on
Ez a beszélgetés lezárult..