Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés október 8-án: Hibajavítások és tesztelés

Kapa333 (HU1)Kapa333 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,089
szerkesztette ezt: 10.10.2014 itt: Hivatalos Hírek
Kedves Játékosok!


Ezen a héten sok újdonság nem érkezik a játékba, lesz viszont egy érdekes változás.

A frissítés után nem lehet többé a farmkezelőben terményeket vásárolni dollárért.
A változásra azért van szükség, mert a Bigfarm egy termelés-központú játék, és úgy gondoljuk hogy ez a koncepció nem érvényesül eléggé amíg dollárért is meg lehet venni majdnem minden növényt, állatot, stb.

Természetesen figyelni fogjuk hogy fogadjátok ezt a változást, ezért kérünk titeket hogy ha véleményetek van ezzel kapcsolatban, mindenképp írjátok meg azt nekünk a beszélgetős témában :)


Reméljük hogy pár hibát is sikerül javítanunk a frissítéssel, többek között a szövetkezeti meghívós bugot, és a jobb oldali betakarításos visszaszámláló órákat érintő hibát is.


A frissítésről itt beszélgethettek: [url]http://hu.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?26112-Október-8-i-frissítés-megbeszélése-Hibajavítások-és-tesztelés[/url]


Üdv
Kapa
Post edited by Kapa333 (HU1) on

Hozzászólások

  • Kapa333 (HU1)Kapa333 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,089
    szerkesztette ezt: 10.10.2014
    Sziasztok!

    Kaptam egy kis infót, ami nem valami sok és nem is túl konkrét, és szerintem csak még nagyobb felháborodást kelt, de leírom.

    A vásárlásos gomb eltűnése egy ideiglenes állapot, teszt. Pár hétig ilyen lesz még, aztán visszaáll a régi állapot, és próbálják majd valamivel kompenzálni a játékosokat.
Ez a beszélgetés lezárult..