Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés szeptember 10-én: Szövetkezeti újdonságok

ToothFairyToothFairy Bejegyzések: 11
szerkesztette ezt: 08.09.2014 itt: Hivatalos Hírek
Sziasztok Farmozók!

Egy kis szövetkezeti meglepetést tartogatunk Nektek. Nézzétek csak:

Megjelölés tagokat keresőként
Tudjuk milyen nehéz új tagokat toborozni a szövetkezetedhez.
Ezért fogjuk újradolgozni a toborzási beállításokat a szövetkezetedhez. Ahelyett, hogy csak a egy gombbal aktiválhasd/deaktiválhasd a kis ikont, amivel jelzed, hogy új tagokat keresel a szövetségi listád mellett, most egy teljesen új menüvel álltunk elő Nektek: A szövetségi menüvel.

A szövetségi opciók menüben ezentúl kiválasztható, hogy szövetkezeted nyitottnak jelöld (a játékosok szabadon csatlakozhatnak) vagy tagot keresel (a játékosoknak jelentkezniük kell) vagy akár el is tüntetheted ezt a két lehetőséget, hogy mutathasd, éppen nem keresel új embereket.

Továbbá a tagot keresünk ikonnak kétféle kinézete lett. A régi, tagok ikon nagyítóval mutatja, hogy a játékosok jelentkezhetnek a szövetkezetedbe és az új nyitott lakat ikon mutatja, hogy van még üres hely az új tagoknak.
Amint a szövetkezeted megtelik, a nyitott lakat ikon automatikusan eltűnik és abbahagyja az új tagok keresése jelölést egészen addig, amíg új helyeket teszel elérhetővé új tagok számára vagy az egyik szövetkezeti tagod elhagyja a szövetkezetet.

Ahhoz, hogy elkerülhesd a szövetkezetről szövetkezetre való ugrálást vagy egyéb bosszúságokat, nem léphetsz be újra egy olyan szövetkezetbe, ahová már korábban csatlakoztál a nyitott szövetségi funkción keresztül és el lettél távolítva. Ezenkívül, ha több, mint 20 szövetség eltávolított a tagjai közül hamarosan azután, hogy csatlakoztál hozzájuk a nyitott szövetség funkción keresztül, már nem használhatod többé ezt a funkciót.
Ínyenc farm szövetkezeti projektek és készletelem
Készen álltok egy új kihívásra?
Ezzel a frissítéssel 3 új szövetkezeti projektet mutatunk be: A Hősök, a Királyok és Királynők, illetve a Verseny-nyerők csapata.
  • 3 új szövetkezeti projekt lesz, amit a Főfarm és az Ínyenc farm segítségével teljesíthettek: virággyűjtés , táp termelés és pékséggel kapcsolatos feladatok
  • 3 fajta készletelem lesz elérhető, kizárólagosan az Ínyenc farmon: kertészkesztyű, keverő tál, és tápvödör.
  • az ínyenc farm szövetkezeti projektjei a Főfarm és az Ínyenc farm készletelem fogja igényelni
  • az új szövetkezeti projektek a szövetkezeti szint 16, 24 és 32. szintjeitől lesznek elérhetőek

Mezőgazdasági gépek parkoló helyei
Tudjuk, hogy néhányan el voltak kenődve, mert nem láthatták a mezőgazdasági gépeiket a farmjaik mellet.
A visszajelzéseitek fülekre találtak ám! Ezután parkoló helyet ajánlunk Nektek pontosan a garázsaitok mellé, hogy láthassátok az általatok kiválasztott mezőgazdasági gépeiteket ezen a helyen.
A 4 jelenleg is elérhető mezőgazdasági gépből, hogy melyiket szeretnéd látni, az Tőled függ. Csupán kattints a garázsra, és válaszd ki a kívánt mezőgazdasági gépet, nyomj a helyet mutató gombra és a mezőgazdasági géped már látható is lesz.

Egyéb kisebb változások és előkészületek
  • Egy új kísérteties kaland előkészületei megkezdődtek.
  • A környezeti elemek a farmod jobb oldalán egy kicsit el lesznek mozdítva, hogy helyet adjon a garázs parkolóhelyének.
  • A szövetségi projekteknél a faláda helyett a projektért kapott pontok száma lesz látható, amit a szövetségi projektekkel gyűjthettek közvetlenül.

A frissítés várható ideje 9 és 11 óra között várható és ITT tudjátok megbeszélni.

Üdvözlettel:
A BigFarm csapata
Ez a beszélgetés lezárult..