Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés június 18-án: Dekorációk, kézikönyvek és még sok más

JasmiineJasmiine Bejegyzések: 8
szerkesztette ezt: 16.06.2014 itt: Hivatalos Hírek
Kedves Játékosaink!


Ezen a héten egy csomó informatív, kihívást jelentő és mulatságos változást fogtok a farmotokon tapasztalni.


t2dy.pngKönyvtár: Új könyvek az ínyencfarmhoz, és egy új könyv a főfarmhoz

Elcsodálkoztál valaha azon, miért nem léteznek vadvirág kézikönyvek? Nos, miután a Küldetések miatt egy megnövekedett kereslet mutatkozott a vadvirágok után, úgy döntöttünk, hogy eljött az idő. Egy új vadvirág kisegítő vár rátok a könyvtárban.

De ez nem minden! Egy teljesen új részleget hozunk létre az ínyencfarmról és annak terményeiről a könyvtárban. Érdekelnek az új sütési trendek és etetési fejlesztések a szamarakkal, kacsákkal és kecskékkel kapcsolatban? Akkor vess egy pillantást az új kézikönyvekre a könyvtáradban!

Kérlek ne csodálkozzatok majd, páratoknál lehet, hogy megváltozik kicsit a könyvtár kinézete. A fenti változások miatt, lehet, hogy a könyvtár máshogy lesz megjelenítve, a hozzáadott kézikönyveknek és a szintenként eltérő vizuális fejlesztésnek köszönhetően.


t2dy.pngDekoráció, dekoráció, no és még több dekoráció!

Kicsit már unjátok, hogy csak a bozótost nézitek? Elgondolkoztatok valaha azon, hol szárítják munkásaitok a mosott ruháikat? Hat új dekorációt fogunk hozzáadni a játékhoz - négyet dollárért, kettőt pedig aranyért vásárolhattok majd meg. Még pedig a következőket:
 • Szárító kötél (7x3, 19 boldogság)
 • Mérleghinta (6x3)
 • Hinta (5x4, 28 boldogság)
 • Antik lámpaoszlop (4x4)
 • Hőforrás (5x5, 72 boldogság)
 • Virágzó bokrok (5x4)
fjFOXOz.png


t2dy.pngKüldetésekhez kapcsolódó szabályozások

Mostantól egyértelműbb lesz, hogy a garázsban fejlesztett gépek hogyan is számítanak bele a küldetések után kapott jutalmakba. Direkt a Jutalmak mellett lesz majd egy "i" gomb, mely további információkkal lát el Benneteket a bizonyítványokkal és elismertségi pontokkal kapcsolatosan. "Valóban működik a traktor kisegítője?" Mostantól Te magad is leellenőrizheted.

A Ranglistához hozzáadunk egy kis színt, valamint egy kisebb ablakot is, ahol láthatjátok, hogy mennyi elismertségi ponttal és bizonyítvánnyal rendelkeztek. És újból rá tudtok majd kattintani a játékosnevekre - ez lehetővé teszi, hogy megnyissatok egy ablakot, melyben az adott játékos információit láthatjátok majd.


t2dy.pngPrime Spending-gel kapcsolatos változások

A Prime Spending Eventben mostantól az általad birtokolt arany aktuális mennyiségét is figyelembe veszi a játék és ezek alapján lesznek meghatározva az egyes szintek követelményei és jutalmai.


t2dy.pngÚj: Értesítések a szövetségi jelentkezésekről

A szövetkezeti vezetők és a helyettesük mostantól több helyen is látják majd az új jelentkezésekkel kapcsolatos értesítéseket. Az értesítések a többjátékos funkció gombnál és a szövetkezeti tagok és jelentkezések megfelelő ablakában fognak megjelenni, és csak akkor tűnnek el, ha a vezető vagy helyettese a jelentkezést elolvasta és azt elfogadta vagy elutasította.


t2dy.pngBug javítások

 • A prémium folyékony-trágya nem mutatta megfelelően a termésnövekedést. Ez javításra került.
 • A hajó időzítője adott körülmények között hibásan jelent meg. Ugyancsak javításra került.
 • Egy, a matricás-könyvből eltűnt eszköztipp visszahelyezésre került.
 • A küldetési ranglista olykor hibásan az előző heti adatokat mutatta, az adott küldetés helyett. Ez többször nem fordulhat elő.
 • A könyvtári kézikönyvekhez és a farm gépek hatásaihoz tartozó eszköztippek néha hibás értékeket és hatásokat mutattak.


A frissítés várható időpontja: 2014.06.18 9:00 és 11:00 között, és ITT tudjátok azt megvitatni.


Üdvözlettel,
A BigFarm csapata
Üdvözlettel;
Jasmiine
Ez a beszélgetés lezárult..