Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés június 5-én: A hajó

JasmiineJasmiine Bejegyzések: 8
szerkesztette ezt: 03.06.2014 itt: Hivatalos Hírek
Kedves Big Farm Játékosok!

A horizonton közeleg a hajó! Kikötőnkbe fut, sok érdekességgel a fedélzetén. Lássuk mit hoznak nekünk a tengerészek.


jbaRIS2ki9XcE6.pngÚjdonság: A hajó

Ezennel aktiválni fogjuk az új környezet első szereplőjét: a hajót.

A kapitány, apró tengeri kedvencével karöltve olyan ajánlatokkal készül, melyet szinte nem is lehet visszautasítani. Az időnként megjelenő hajót megpakolhatod saját termékeiddel, s ezekért busás jutalomra számíthatsz.

Részletek:
  • A kapitány megérkezik hajójával a farmodhoz közeli kikötőbe.
  • Amint a hajó megérkezett és online vagy: egy számláló mutatja majd mennyi időd van a rakomány feltöltésére.
  • 6 rakományt kell feltölteni a teljességhez. Minden teljesített részért jutalomban részesülsz. A teljes rakomány időben történő feltöltéséért extra jutalomban lehet részesülni.
  • A teljes rakomány feltöltéséhez szükséges eszközök minősége a játékosszinttől függenek, rendelkezésre álló farmtípustól viszont nem. Tehát bármely meglévő farmról származhatnak.
  • Betöltött rakományokért és a teljes rakomány feltöltéséért dollár és (teljes rakománynál) tapasztalati pontok nyerhetők.
  • A tele hajó kifut, és csak 6 óra múlva jön vissza legkorábban. A kikötőnél a hajó érkezéséig szükséges idő látható. Az idő lejártával a hajó visszatér és megvárja, amíg újra be nem jelentkezel - akkor is, ha épp offline vagy az érkezése alatt. A megérkezése után első bejelentkezésedet követően ismételten 6 órát vár az indulásig.

A hajó első verziója még elég független a többi újdonságtól amivel készülünk, de amint a többi tartalom bemutatásra kerül, a küldhető rakomány bővülni fog, s új díjakkal is találkozni fogtok. Addig érdemes ismerkedni a hajózással és érdemes a kapitány bizalmába férkőzni.


jbaRIS2ki9XcE6.pngÚjdonság: Sertésmentés

Vicky Ventura szörnyű hírt hozott. Az egyik kismalac lebetegedett és mihamarabb gyógykészítményekre van szüksége! Segíts Vicky-nek a gyógyfüvek gyűjtésében! A játékosszinttől függően különböző mennyiségű gyógynövények gyűjthetők, és a jutalom mértéke is ettől függ majd.


jbaRIS2ki9XcE6.pngÚj: Slide Up értesítések

Bevezetünk egy új értesítési rendszert, amely a jövőben remélhetőleg rengeteget fog Nektek segíteni!
A játék egy kis felügró ablakon keresztül fog Benneteket mindenféle körülöttetek történő eseményről értesíteni és azokra emlékeztetni.
Sok újdonság bevezetését tervezzük. Kezdésképpen, egy emlékeztető, amely tudatja Veletek, hogy a küldetések mindig elérhetőek, de több érdekes információt is szeretnénk hozzáadni, például ezt ha egy szövetkezeti projekt kezdődik vagy a végéhez közeledik. Mindezt anélkül, hogy a játékmenetet megzavarná.
Az értesítők a képernyő jobb alsó sarkában fognak megjelenni, a Küldetések/Kutatások terület felett, és rövid idő után maguktól eltűnnek majd. Mindez nem fogja megzavarni a játékot. Természetesen manuálisan be tudjátok majd zárni az értesítéseket.

Ha nem vagytok nagy rajongói az új értesítéseknek, akkor bármikor ki tudjátok azokat kapcsolni az Opciók menüben. Azonban mindenképpen kísérjétek figyelemmel a Hivatalos Bejelentéseket, nehogy lemaradjatok az újításokról és a legizgalmasabb újdonságokról!


jbaRIS2ki9XcE6.pngTovábbi módosítás a küldetésekben

További finomításként a játék megszámolja a befejezett küldetések típusát azoknál a játékosoknál, akik részt vesznek a küldetésben, és azt a típust fogja következőnek besorolni, melyet eddig a legkevesebbszer teljesítettnek érzékel. Ha több paraméter egyezik és a játék nem tud döntést hozni ezek alapján, akkor a szerencsére van bízva a küldetés típusa. Ahogy tervezzük, kijelentkezés után ez nullázódik, s bejelentkezéskor új lapokkal indulsz.


jbaRIS2ki9XcE6.pngHibajavítások és más változások
  • Bizonyos esetekben a bánya grafikája nem frissült a tervezett módon, így a csille akkor is látszódott, ha épp folyt a bányászat. Ezt javítjuk.
  • Ha küldetés alatt valamiért kapcsolati hiba lépett fel, akkor a küldetés rangsorolása nem mindig tükrözte a helyes eredményeket. Ez sem fordul többet elő.
  • Néhány felirat elcsúszott, ezeket visszaragasztjuk az eredeti helyükre. Fránya betűk! smile.png


A híreket ITT tudjátok megvitatni.
További jó játékot kívánunk, reméljük tetszenek a farmgépek is!

Üdvözlettel,
a Big Farm Csapat
Üdvözlettel;
Jasmiine
Ez a beszélgetés lezárult..