Főoldal Goodgame Big Farm - Szövetkezet Szövetkezeti találkozópont
Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Szövetkezetek Fúziója!

139

Hozzászólások

 • sünike79 (HU1)sünike79 (HU1) Bejegyzések: 4
  szerkesztette ezt: 17.09.2014
  Sziasztok!

  Eddig csak olyanok írtak ide, akik befogadnának tagokat, úgy látom, én leszek, aki megtöri ezt :)

  Úgy döntöttem, feladom a szövimet, már sem időm, sem kedvem az új tagok toborzásához, a sok csalódás után már nem folytatom tovább a szélmalomharcot.
  Szövetkezetem 13 tagjából 3 olyan tag van (velem együtt) akire lehet számítani, így viszont nem lehet haladni. Egyszóval csatlakoznék valahová, ahol szívesen látnak, és egy tag mindenképpen jönne velem. Tehát ketten keresünk egy jó kis szövit (én 80. szinten, a másik játékos 44. szinten van). Minden nap belépünk, akár többször is, a kutatásokban mindig részt veszünk, lehetőségeinkhez mérten a projectekbe is beszállunk, de én egy 8 hónapos kicsi lánnyal vagyok itthon, a másik játékos hétközben dolgozik, hétvégén pedig más dolga is van, tehát nem tudunk pl. egy kukoricás projectnél órákig folyamatosan a gép előtt ülni.
  Aranyat nem veszünk, tehát abból max heti 10-et tudunk beadni. Viszont mindketten tudunk kommunikálni, tehát az üzenetekre válaszolunk (tapasztalataim szerint ez sok embernek nem megy).

  Olyan szövit keresünk, ahol nincs vasszigor, nincsenek teljesíthetetlen szabályok, van viszont jókedv és összetartó csapat. Szívesen beszélgetünk mi is, de nem utálnak ki minket akkor sem, ha netán nincs kedvünk, vagy időnk egész nap a cheten lógni.
  A fontos tudnivalókat a vezető kiküldi üzenetben,esetleg meg is beszéli a tagokkal.
  És persze nem csak a pénzünk kell meg az aranyunk, meg az összes termelésünk.
  Mi csak játszani szeretnénk, a saját időbeosztásunk szerint, közben tartozni egy jó csapathoz, élvezni a szövetkezet nyújtotta előnyöket, amiért a lehetőségeinkhez mértem nyilván hozzájárulunk mi is.

  Ha lenne ilyen szövetkezet, akkor légyszi írjátok le, mik az elvárások, hogy meg tudjuk beszélni, és el tudjuk dönteni, hogy hova szeretnénk csatlakozni.

  Írhattok itt is, vagy a játékban nekem, sünike79-nek.
  sünike79 @ hu 1
 • Cidra (HU1)Cidra (HU1) HU1 Bejegyzések: 92
  szerkesztette ezt: 17.09.2014
  Szia Sünike!
  Írtam Neked a játékban! :)
 • sünike79 (HU1)sünike79 (HU1) Bejegyzések: 4
  szerkesztette ezt: 18.09.2014
  Rengeteg üzenetet kaptam, köszönöm, remélem mindenkinek válaszoltam, és nem hagytam ki senkit :)
  sünike79 @ hu 1
 • jelluist (HU1)jelluist (HU1) Bejegyzések: 95
  szerkesztette ezt: 21.09.2014
  A 27. szinten lévő „Csodafarm” szövetkezet szépen fejlődik. Kutatások, projektek rendszeresen, családias hangulat, összeszokott csapat.

  Mivel az inaktív tagokat elbocsájtottuk, létszámunk megfogyatkozott.
  Várjuk olyan kisebb szövetkezet jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának hozzánk, és minimum az 50. szint körül tartanak. 8 új tagot tudunk felvenni.

  Amit elvárunk, kutatásokban, projektekben való részvétel. Napi aktivitás (minimum egyszer lépj be naponta). A tagdíj hetente egyszer, a hétfői szinted ezerszerese. pl: (50.szint 50000)

  Amit nyújtani tudunk saját honlap, jó hangulat, remek csapat, az eddig elvégzett kutatás összes előnye, ami az egyéni farmodon segít a fejlődésben.
  sertés és mandula 80%
  tej 40%
  alma 14%
  mandulás sütemény 5%
  A befizetett tagdíj 30%-kal ér többet

  Várjuk jelentkezésedet Jelluist vagy Amyra névre is.
  jelluist @ hu 1
 • Farmer085Farmer085 Bejegyzések: 12
  szerkesztette ezt: 22.09.2014
  Búzaföld szövi AKTÍV tagokat keres!

  Augusztus 14-én alapítottuk ezt a szövit, azért mert a szövi amiben voltunk elég inaktívnak bizonyult. Kicsit több mint 1 hónap telt el és a 15. szinten vagyunk. Az előttem levőkhöz képest elég kicsi, de mi is azt szeretnénk ha 4-5 aktív játékos belépne hozzánk. Csak annyit kérnénk hogy ha kutatás van azt fizesd be, és ha project van segíts benne. Előre szólunk ha projectet indítunk, és nem várjuk hogy egész nap a gép előtt ülj! A mostani tagok nem teljesen inaktívak, mert nem pirosodnak be, de nem is segítenek semmiben.:( Nagyon szeretnénk tovább fejlődni, de lassan kevesek leszünk hozzá.

  Várjuk jelentkezésed Farmer085 vagy Kitrákotty névre.

  Szeretettel várunk!
  Farmer085 @ hu 1
 • zsóka255 (HU1)zsóka255 (HU1) Bejegyzések: 22
  szerkesztette ezt: 24.09.2014
  A tornádó szövetkezet 4 - 5 taggal bővülne
  Nagyon fárasztó, hogy állandóan tagokat kell keresni mert akik belépnek kis idő után inaktívvá válnak.
  Mivel az inaktív tagokat elbocsájtottuk, létszámunk megfogyatkozott.
  Várjuk olyan kisebb szövetkezet jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának hozzánk, és minimum a 30. szint körül tartanak a tagok. 5 új tagot tudunk felvenni.
  Amit elvárunk, kutatásokban, projektekben való részvétel. Napi aktivitás (minimum egyszer lépj be naponta). A tagdíj hetente egyszer, a hétfői szinted ezerszerese. pl: (50.szint 50000)
  Ha valami miatt nem tudsz belépni akkor azt közöld előre.
  Amit nyújtani tudunk : az eddig elvégzett kutatás összes előnye, ami az egyéni farmodon segít a fejlődésben.
  zsóka255 @ hu 1
 • Malu74 (HU1)Malu74 (HU1) Bejegyzések: 6
  szerkesztette ezt: 01.10.2014
  Sziasztok kedves játékosok! A mi szövink is szívesen fogadna olyan társakat, akik szeretnek játszani és szeretnének haladni is. Akár 10 főt is be tudunk fogadni. A csapatunk zöme dolgozik, tehát mi sem ülünk egész nap a gépnél, ha van kedvünk beszélgetünk, ha nem, csendben csinálgatjuk a farmjainkat. Látszólag sok játékosunk van, de nagyon kevés az aktív tag. Szövink 65-ös szintű, nagyon sok kutatásunk készen van. Tagdíjat fizetünk, mert az a tapasztalat, hogy könnyebb naponta berakni x összeget, mint a kutatás miatt egyszerre sokat. Aranyat csak heti 10-et kérünk, a játék ennél jóval többet ad, tehát simán teljesíthető. A szövink nyitott, ha többen jönnétek már csináljuk is a helyet.:)
  Malu74 @ hu 1
 • bigbio (HU1)bigbio (HU1) Bejegyzések: 23
  szerkesztette ezt: 01.10.2014
  Sziasztok! Varjas-Csapat is fogadna játékosokat.
  bigbio @ hu 1
 • gyerekek6gyerekek6 Bejegyzések: 13
  szerkesztette ezt: 02.10.2014
  Sziasztok!
  A Közmunka TSZ is várja azon játékosok jelentkezésit, aki szívesen venne részt csapatjátékban! :) Szinte minden létező eladásnövelő kutaásunk készen van, és kiválóan haladunk a többi kutatással is! Szeretünk beszélgetni, de dolgozó emberek lévén mi sem tudunk naphosszat a játékban lenni. Mindennap játszunk. Segítünk egymáson, és megértjük a másik ügyes-bajos dolgait is. Nincsenek nagon szigorú szabályok sem :)
  Jelentkezni martika4-nél lehet, vagy a Közmunka TSZ szövetkezeti oldalán, de írhattok nekem is, gyerekek6 a játékosnevem! Gyertek bártan! 50. szint felett előny, de ha tényleg szereted a játékot, jöhetsz akármilyen szinttől is! :o
  gyerekekh0l2gd68bf.jpggyerekek6 @ hu 1
 • papageno (HU1)papageno (HU1) Bejegyzések: 16
  szerkesztette ezt: 04.10.2014
  Sziasztok!
  Szövetkezetünk a Cowboys Ranch 28. szintű (egy feladat választ el a 29.-től). Sajnos egy ideje egy helyben toporgunk, mert nagy a fluktuáció a taglista végén. Vagyunk 8-10-en akik mindent beleadnak a közös munka sikere érdekében, de a többi 6-7 ember csak vegetál.
  Ezért döntöttünk úgy, hogy fuzionálnánk egy másik hasonló, vagy kisebb szövivel. Jelenleg 7-9 tag befogadására vagyunk felkészülve. Várjuk a jelentkezéseket!:)
  papageno
  papageno @ hu 1
 • katkar (HU1)katkar (HU1) HU1 Bejegyzések: 61
  szerkesztette ezt: 05.10.2014
  V.O. MGTSZ. 5 - 7 taggal bővülne

  A szövetkezetünk a 41. szinten áll és hasonló gondokkal küzdünk mint az előző hozzászólók.Szépen, fokozatosan haladtunk míg elértük ezt a szintet.Most viszont már olyan mennyiségeket kér, hogy nem tudjuk teljesíteni aktív tagok nélkül a projekteket. Ha van olyan szövetkezet ahol csak 5 - 7 aktív tag van /és legalább 30-as szinten vannak ezek a tagok/ akkor hozzánk csatlakozhatna. Mindkét szövinek megszünne a tagkeresési problémája és együtt jobban haladnánk. Nézzetek be hozzánk és írjatok ha szeretnétek jönni.
  katkar
  katkar @ hu 1
 • Fortuna2000Fortuna2000 Bejegyzések: 1
  szerkesztette ezt: 10.10.2014
  papageno3 írta: »
  Sziasztok!
  Szövetkezetünk a Cowboys Ranch 28. szintű (egy feladat választ el a 29.-től). Sajnos egy ideje egy helyben toporgunk, mert nagy a fluktuáció a taglista végén. Vagyunk 8-10-en akik mindent beleadnak a közös munka sikere érdekében, de a többi 6-7 ember csak vegetál.
  Ezért döntöttünk úgy, hogy fuzionálnánk egy másik hasonló, vagy kisebb szövivel. Jelenleg 7-9 tag befogadására vagyunk felkészülve. Várjuk a jelentkezéseket!:)
  papageno

  Sziasztok!

  Cindy20050609 vagyok, a JátszóPajtások szövetkezet vezetője (40 éves múltam, csak a kislányom farmjával játszom). A 63-as szinten vagyunk, de estére meglesz a 64-es is:) Már túlvagyunk egy igen sikeres fúzión, de szeretnénk még tovább fejlődni, így célul tűztem ki, hogy lecserélem a túl alacsony szintű farmjainkat (ezeket csak azért hoztuk létre páran, hogy többen legyünk, amikor még nagy emberhiánnyal küzdöttünk). Ha van kedvetek egy igen aktív csapathoz csatlakozni, akkor kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot! A kutatásaink nagy része már kész, de azért van még mit csinálni, és a projektek is folyamatosan mennek, mivel olyan jó, aktív játékosaink vannak, hogy már egyik projekt sem okoz problémát, a kérdés csak az, hogy 1 vagy másfél nap alatt végzünk:)

  Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor kérlek jelentkezzetek!

  Cindy
  Fortuna2000 @ hu 1
 • -Szebus- (HU1)-Szebus- (HU1) Bejegyzések: 13
  szerkesztette ezt: 10.10.2014
  Sziasztok!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy két szövetkezet fúziójakor a kisebbik szövetkezet számláján levő arannyal mi lesz? Át lehet vinni a másik szövetkezetbe valahogy???
  -Szebus- @ hu 1
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  szerkesztette ezt: 10.10.2014
  -Szebus- írta: »
  Sziasztok!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy két szövetkezet fúziójakor a kisebbik szövetkezet számláján levő arannyal mi lesz? Át lehet vinni a másik szövetkezetbe valahogy???

  szia
  nem lehet egyik szöviből se átvinni se aranyat se dollárt
  a fúziónál az egyik szövi megszűnik, így mindene odaveszik
                                                         
                                                        

 • -Szebus- (HU1)-Szebus- (HU1) Bejegyzések: 13
  szerkesztette ezt: 10.10.2014
  Köszi a gyors válaszod!:)
  -Szebus- @ hu 1
 • krisztike0311krisztike0311 Bejegyzések: 2
  szerkesztette ezt: 15.10.2014
  Sziasztok!
  A szorgos barátok szövetkezet (45.szint) keres 4-5 tagú szövetkezetet fúzióra.
  Elvárásunk mindössze annyi ,hogy legalább 30. szinten lévő aktív játékosok legyetek és 18 év felettiek!
  Amit kínálunk: -nagyon sok elvégzett kutatás,ami sokkal több dollárt hoz a farmra,-kedves,összetartó csapat ahol nem a tőrtetés a lényeg!
  Szeretettel várjuk egy kis szövetkezet csatlakozását!
  Írjatok bátran! meli0831,ritushun,krisztike0311
  krisztike0311 @ hu 1
 • Édes álom (HU1)Édes álom (HU1) Bejegyzések: 45
  szerkesztette ezt: 19.10.2014
  Sziasztok!

  Tegnap sikeresen lezárult egy fúzió, aminek hála 3 igen kedves, aktív csapattaggal bővülhettünk, reméljük mindenki nagy-nagy örömére. A fúziót követőn még maradt 4 helyünk, amit azonnal fel tudunk szabadítani, s ezen felül tervezzük az újabb tagfelvételt.

  Néhány szó magunkról: az Argo farm szövetkezet jelenleg 63-as szintű, és a 84-dik helyen áll a szövetkezeti ranglistán. Jelenleg 30-an vagyunk, de mint fentebb említettem, van 4 olyan farm, akik a kiválás útjára lépnek, ha találunk aktív csapattagokat. A szövit Argo alapította 2013.03.27-én. Azóta folyamatosan bővülünk. Szerencsére sikerült hamar, egy összeillő, jól együtt működő képviselői gárdát összehozni, akik immár több, mint egy éve sikeresen fogják össze, és koordinálják a szövi fejlődését. A többiek is nagyon aktívak, sokat beszélgetünk, és segítjük egymást. Mentor rendszert vezettünk be a "kisebb" játékosok számára, hogy hatékonyabban tudjanak fejlődni.

  Hetente 3-4 projektet indítunk, és folyamatosan kutatunk. A főfarmhoz kapcsolódó összes kutatással végeztünk már, az ínyenc és virág farmos kutatások javán is túl vagyunk. Minimális heti adományt szedünk a tagoktól, csak aranyat. Az összeget úgy találtuk ki, hogy simán fedezni lehessen abból, amit hetente ad a rendszer. Nem kötelezzük a tagokat, hogy arannyal játszanak, mert ehhez véleményünk szerint senkinek nincs joga. Mi játszani szeretünk, közösen játszani. A heti aranyon felül az adakozás önkéntességi alapon megy. Természetesen a kutatásokba be kell szállni és a tagfelvételhez hozza kell járulni mindenkinek.

  A csevegőben mindig van valami mozgás, jó kedélyű, vidám társaság vagyunk. Napi játékot várunk el a tagoktól. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy non-stop farmozást kérünk, hanem csupán azt szeretnénk, hogy ne 5 percre ugorj be aratni. Illetve, ha tudod, hogy pár napot nem leszel, akkor jelezd az egyik képviselőnek, hogy tudjunk a dologról.

  S még egy fontos dolog: rossz tapasztalataink miatt kizárólag olyan játékosokat keresünk, akik betöltötték a 18-dik életévüket.

  Szóval, egy szó, mint száz: várjuk olyan szövik jelentkezését, akik egyetértenek a fenti feltételekkel, és játékszellemmel, és szeretnének velünk játszani!

  Jelentkezni lehet a szövi lapján, vagy ha privát üzenetet írsz, akkor írj: Édes álomnak, vagy valamelyik másik képviselőnek.

  Jó játékot mindenkinek!

  üdv,
  Édes álom
  Édes álom @ hu 1
 • katkar (HU1)katkar (HU1) HU1 Bejegyzések: 61
  szerkesztette ezt: 19.10.2014
  42-es szintű szövetkezet vár 3 tagot
  A V.O. MGTSZ. 3 tagot vár.
  Ha napi szinten játszol és részt veszel a feladatokban és kutatásokban akkor nálunk a helyed.
  3 új tagra lenne szükségünk.
  Egy jó kis csapat tagja lehetsz a 42. szint minden előnyével.
  Ha olyan szövetkezetben vagy ami már éppen csak működik akkor szívesen átveszünk.Jelenleg 3 tagot tudunk fogadni de bővülünk.Kis szövetkezetek jöhetnek.
  Mindíg az a probléma, hogy nehéz jó tagokat találni.
  Ha ugyanezzel a problémával küzdtök akkor gyertek hozzánk.
  katkar @ hu 1
 • Cidra (HU1)Cidra (HU1) HU1 Bejegyzések: 92
  szerkesztette ezt: 26.10.2014
  Apraja-falva szövetkezet most 4 tagot tud egyszerre fogadni.

  Egy kis bemutatkozó rólunk:
  [url]http://hu.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?25803-Apraja-falva-új-aktív-tagokat-keres&p=232148#post232148[/url]

  Akiknek tetszik, az ajtónk nyitva áll! :)
 • Beth-Seba (HU1)Beth-Seba (HU1) HU1 Bejegyzések: 336
  szerkesztette ezt: 26.10.2014
  Sziasztok!
  A Szepi klub 4 új játékos társat keres. Szövink a 72es szinten van.
  Ha érdekel jelentkezni: Kimi7 vagy nálam.

  *****************************************************************
  *** Kép megtalálva, nyertes: Porrima ***
  800 arany, 1 Kísérteties kút dísztárgy, 5 zseton

  Fontos! Csak az idézettel válaszolókat tudom elfogadni!

  Szintén fontos, hogy minden játékos csak egyszer nyerhet a képkeresős játékban!

  *****************************************************************
  Beth-Seba @ hu 1
 • Anikó farm 51 (HU1)Anikó farm 51 (HU1) Bejegyzések: 191
  szerkesztette ezt: 26.10.2014
  Sziasztok!
  Szövetkezetünk játékosokat keres.53 szinten vagyunk szeretünk játszani,csevegni.Közép korosztályból tevődünk össze Kevés tag sok farmmal.Szinte egész nap fent vagyunk.Szeretnénk azokat a tagokat le cserélni akik hetek óta fel se jönnek.Nekünk a játék sokat jelent.Ha gondoljátok szivesen fogadunk játékosokat,de ha valaki meg unta a farmozást és át szeretné adni másnak,azt is szivesen át vesszük. Ha gondoljátok jelentkezzetek az Eggyetértés Tsz.be vagy Anikó farm 51.
  Anikó farm 51 @ hu 1
 • exhoboexhobo Bejegyzések: 3
  szerkesztette ezt: 30.10.2014
  Sziasztok :-))))
  Jelenleg 3-4 szabad hellyel rendelkezünk,igény esetén még 3 helyet tudunk biztosítani olyan kisebb szövetkezeteknek,esetleg aktívan játszó "kemény magnak" akik nem találták meg a helyüket a mostani szövetkezetüknél. A szövetkezetünk neve Aranykalász kft ,várjuk a jelentkezőket sok szeretettel :-)))))!

  exhobo
  exhobo @ hu 1
 • Porrima (HU1)Porrima (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,825
  szerkesztette ezt: 30.10.2014
  Beth-Seba írta: »
  Sziasztok!
  A Szepi klub 4 új játékos társat keres. Szövink a 72es szinten van.
  Ha érdekel jelentkezni: Kimi7 vagy nálam.

  *****************************************************************
  ...

  Aki erre a hozzászólásra a leggyorsabban válaszol idézettel, az a következőket nyeri meg:
  800 arany, 1 Kísérteties kút dísztárgy, 5 zseton

  Fontos! Csak az idézettel válaszolókat tudom elfogadni!

  Szintén fontos, hogy minden játékos csak egyszer nyerhet a képkeresős játékban!

  *****************************************************************

  most talán sikerült

  2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig,
  de abba lehet ezt hagyni??
  (Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...)
  SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
 • Kapa333 (HU1)Kapa333 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,089
  szerkesztette ezt: 30.10.2014
  Porrima írta: »
  most talán sikerült

  Sikerült bizony :)
  Nyertél, gratulálok! :)
 • Porrima (HU1)Porrima (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,825
  szerkesztette ezt: 30.10.2014
  Kapa333 írta: »
  Sikerült bizony :)
  Nyertél, gratulálok! :)

  Köszönöm szépen! Nem is akarom elhinni ;)

  2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig,
  de abba lehet ezt hagyni??
  (Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...)
  SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
 • kerekes pistikerekes pisti Bejegyzések: 1
  szerkesztette ezt: 04.11.2014
  Sziasztok!

  Szövetkezetünk 12 aktív tagot keres! Az egykor jól menő szövetkezet tagjai közül sokan szegre akasztották az ásójukat, már nem játszanak a játékkal. Azok számára, akik maradtak, fontos a játék, a beszélgetések, a jókedv. Várjuk kisebb szövetkezetek, esetleg olyan játékosok jelentkezését, akik a jelenlegi szövetkezetükben nem találták meg a helyüket. 14 éves kortól csatlakozhattok.:) A szövetkezetünk neve: VAS-AKARAT . Szeretettel várjuk a jelentkezőket!!!!
  :)
  kerekes pisti @ hu 1
 • katkar (HU1)katkar (HU1) HU1 Bejegyzések: 61
  szerkesztette ezt: 05.11.2014
  A V.O.MGTsz-ben van 3 szabad hely.
  Jó kis szövetkezet vagyunk de 42-es szint felett már termelni kell, hpgy a projekteket meg tudjuk csinálni.
  Ha van olyan szövetkezet amelyik 3 - 4 taggal működik és nem tudnak haladni akkor csatlakozhatnának hozzánk.Ez nekünk is jó lenne és nekik is.
  Főleg ha most meg lesz az új frissítés és a szövetkezet teljesítménye alapján leszünk jutalmazva.
  Akit érdekel nézzen be hozzánk. Nekem lehet írni.
  katkar @ hu 1
 • Édes álom (HU1)Édes álom (HU1) Bejegyzések: 45
  szerkesztette ezt: 08.11.2014
  papageno3 írta: »
  Sziasztok!
  Szövetkezetünk a Cowboys Ranch 28. szintű (egy feladat választ el a 29.-től). Sajnos egy ideje egy helyben toporgunk, mert nagy a fluktuáció a taglista végén. Vagyunk 8-10-en akik mindent beleadnak a közös munka sikere érdekében, de a többi 6-7 ember csak vegetál.
  Ezért döntöttünk úgy, hogy fuzionálnánk egy másik hasonló, vagy kisebb szövivel. Jelenleg 7-9 tag befogadására vagyunk felkészülve. Várjuk a jelentkezéseket!:)
  papageno

  Szia,

  írtam neked privátot.

  üdv,
  Édes álom
  Édes álom @ hu 1
 • -Betty79--Betty79- Bejegyzések: 2
  szerkesztette ezt: 17.11.2014
  Sziasztok!

  A Pecás Szk olyan kisebb szövetkezetet keresne, aki kapcsolódna hozzánk. Van pár inaktív tagunk, így azonnal is tudunk helyet biztosítani több embernek, illetve tagbővítést is tudunk kezdeményezni igény esetén.
  Sok kutatást elvégeztünk, folyamatosan fejlődünk, bár mostanában megint kicsit lassabban a kiesett tagok miatt.
  Akinek van kedve, kérem keressen bennünket, szívesen válaszolunk privátban!

  Üdv: Betti
  -Betty79- @ hu 1
 • Kimi7 (HU1)Kimi7 (HU1) Bejegyzések: 12
  szerkesztette ezt: 18.11.2014
  Sziasztok:)
  A Szepi klubba ismét felvételt hirdetünk 6-8 fő!Várjuk kisebb szövetkezetek jelentkezését is akik szívesen játszanának velünk:)
  Ha szeretsz játszani,csacsogni akkor itt a helyed:)
  Minden kérdésre válaszolok,érdeklődni priviben:)
  Jól összeszokott kis csapat vagyunk,nálunk van tagdíj is:)Várjuk az érdeklődőket:)
  További jó játékot mindenkinek:)
  Kimi7 @ hu 1
Sign In to comment.