Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés április 29-én: Kedves vagy huncut?

Kapa333 (HU1)Kapa333 (HU1) Bejegyzések: 1,089HU1
szerkesztette ezt: 25.04.2013 itt: Hivatalos Hírek
Kedves Játékosok!

A jövő héten jön egy újabb frissítés, ezúttal egy vadiúj event érkezik a játákba!


Új event: Ajándék vagy csíny?

jbknkTpBgYq9Zr.png

Ebben az új eventben két új karakter érkezik a farmotokra: Jim és Jack - ikrek, de mégis teljesen különböznek egymástól! Jim mindenkivel kedves és batárságos, de Jack inkább a csínytevésben leli örömét. Mindketten felajánlják a segítségüket nektek, úgyhogy a döntés a ti kezetekben van: Kedvesek lesztek vagy huncutok? ;)
 • Az event minden 8. szint feletti játékosnál megjelenik. Hogy pontosan mikor az meglepetés, ahogy a többi eventnél is.
 • Az event ideje alatt különféle ajándékokat és csínyeket vehettek meg. Amit itt vásároltok, az egy külön részbe kerül majd a Farmkezelőben.
 • Ezeket az ajándékokat és csínyeket más játékosok farmján lévő épületeken használhatjátok. A csínyek értelemszerűen károsan hatnak az épületekre, az ajándékok pedig jótékonyan.
 • Az épületeket, amin csínyt alkalmaztak, nem használhatjátok amíg meg nem javítottátok őket. A termelés folytatódik, de amíg a csíny ott van, nem tudjátok begyűjteni belőle a terményeket. A javítási idő a csíny fajtájától függ.
 • Azoknál az épületeknél pedig ahol ajándékot használtak, megnő a betakarítható mennyiség.
 • A különféle épületeknél különféle csínyeket vagy ajándékokat kell használnotok. Pl. a sót csak a Termőföldeken használhatjátok.
 • Annak a játékosnak a neve, aki csínyt vagy ajándékot használt nálatok, fel lesz tüntetve az adott épület információs ablakában.
 • Az ajándékok és csínyek is elraktározhatóak, így akkor is felhasználhatjátok őket ha az event épp nincs a farmon.
 • Vannak szabályozások, amik megakadályozzák hogy egy játékost túl sok ajándékkal/csínnyel halmozzanak el. A szabályozás a csíny/ajándék hatása alapján történik, és azért van rá szükség hogy senki ne legyen túlságosan megkárosítva, és ajándékkal se legyen túlságosan ellátva. Az ajándékok és a csínyek természetesen külön-külön vannak maximalizálva, tehát ha a csínyekből már megvan a farmotokon a maximum mennyiség, attól még ajándékokat kaphattok.


Ha megjavítottatok egy csínnyel ellátott épületet, vagy begyűjtöttétek a termést egy olyan épületből amin ajándékot használtak, karmát kaptok.

A karma segítségével Jimtől és Jacktől különleges ajándékokat és csínyeket vehettek.
A karma is elraktározódik, tehát ha az event eltűnt akkor is megmarad, és következő alkalommal újra használhatjátok amit korábban összegyűjtöttetek.


Eltűntek a méhek!
A méhes eventet újra átdolgozzuk, így az event ismét csak rövidebb ideig marad majd a farmon.


Hibajavítások
 • Egyes kerekítési hibák javítva lettek.
 • A farmot mostmár akkor is mozgathatjátok, ha épp egy épület van a kurzoron.
 • A játékteljesítmények és a betöltési idők ismét gyorsultak, javultak.
 • Egy, a farmok közötti váltáskor megjelenő hiba javítva lett.


A frissítésról itt beszélgethettek: http://hu.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?9431-%C3%81prilis-29-i-friss%C3%ADt%C3%A9s-megbesz%C3%A9l%C3%A9se-Kedves-vagy-huncut


Üdvözlettel,
A Bigfarm csapat
Ez a beszélgetés lezárult..