Főoldal Hungarian Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek

Frissítés - 2023. január

BM RotBM Rot Moderator, ModDarkBlue Bejegyzések: 37

2023 csodálatos lesz!

2023 Preparations

Üdvözlet Gazdák!

Lassan véget ér a január. De maga az év még csak most kezdődött! Sok minden vár ránk a gazdaságokban! Ahogy nemrég bejelentettük, azon dolgozunk, hogy a klasszikus Big Farmunk mobileszközökre kerüljön, de természetesen sok mást is tartogat a 2023-as év.

Kezdjük egy jó kis előzetessel a következő hetekre!


Szerelem van a levegőben

Love is in the air

Nos, nem tagadom, hogy imádom a Valentin-napot! Idén február 4-től kezdődően lufikat rejtek el mindenfelé a farmokon, hogy megtaláljátok őket! Ha az esemény alatt eleget találtok belőlük, akkor egy választható jutalomra tarthattok igényt! De ez még nem minden: Természetesen lesznek édes kis dolgok is, amiket farmolás közben gyűjthetsz, és jutalmakat is kaphatsz.

De nem is lenne Valentin-nap, ha nem kapnál ajándékot, nem igaz? Csak egy tipp: Nemcsak romantikus, hanem elsöprő is.


Ünnepeljük a szerelmet és a jelmezeket

Sales Days February

A tényleges Valentin-napot megelőzően minden előkészületet megteszünk, február 14-e a legjobb nap legysn! Amellett, hogy csodálatos jutalmakat és ajándékot kapsz majd, indulnak a kiárusításaink is! Február 14-től február 20-ig tartanak, és elképesztő ajánlatokat kaphatsz. És természetesen szivecskék is lesznek benne.

Fogadok, hogy sok gazda csatlakozik majd a kiárusítás másik témájához: Karnevál. Legyünk színesek vidámak, hogy feldobjuk a tél utolsó napjait!


Ma mi is felkészítjük a gazdaságainkat az elkövetkezendő dolgokra. A szántóföldeket készenlétbe kell helyezni, mi pedig mozgósítani fogjuk magunkat, és egy lépéssel eltávolodunk a régi, poros múltbeli dolgoktól.

Üdvözlettel:
Monica a Big Farmról

Sign In to comment.