Főoldal Hungarian Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek

Júniusi Frissítés - Események mindenkinek!

CarmisoCarmiso Moderator Bejegyzések: 107

2021 June Update

Hello Farmerek!

A mai frissítésben szeretnénk tájékoztatni a felkiáltójelekről, hozzáférhetőbbé tenni az eseményeket és többet megtekinteni az Obsidian Farmról! Készen állsz? Gyerünk!


Felkiáltó jel nekem

2021 June Update

Te is tudod ezt, igaz? Látsz egy lila felkiáltójelet a parkolóban, kattints rá a megjelölt eseményre, és mindent megtudsz, amire szükséged van a részvételhez. Amikor másnap visszatérsz, vagy frissíted az oldalt, és hirtelen minden lila felkiáltójel visszatér! Újra rájuk kell kattintanod, hogy megfelelően láthasd az összes futó eseményt. Többé nem. Ettől a frissítéstől kezdve a felkiáltójelek másképp működnek.

Egyszer rákattintasz az eseményre, és a felkiáltójel nem jelenik meg újra az esemény időtartama alatt, hacsak nincs új információ, amit megnézhetsz! Ezt hívom én informatívnak! :)


Minden együtt lesz

2021 June Update

Ez leginkább az újabb Big Farm játékosok számára jelent változást. Megváltoztatjuk az egyes események szintjeinek feloldásait, hogy azok játékosabbak és hozzáférhetőbbek legyenek. Például a tematikus események különféle szinteken oldódtak fel, a 12. és 16. szint között. Ezek most mind a 14. szinten lesznek elérhetőek, így egyszerre férhetsz hozzá az összes tematikus eseményhez.


Obszidián Farm áttekintés

2021 June Update

Közeleg a nap, amikor leggyorsabb játékosaink feloldják az Obszidián Farmot. Mi lenne, ha egy újabb pillantást vetnénk az Obszidián farmra, és megtekintenénk az építeni képes épületeket és az előállítható termékeket. Például a mezőgazdasági munkások gyönyörű kabinokba költöznek, és a szántóföldjeiden új magokat vethetsz, mint például rozs, zsálya, királyi lazac tojás és még sok más!

Miután megfelelően beállítottad, kihasználhatod több épület, például egy télikert előnyeit, hogy erőteljes humuszt és magokat tudj készíteni a főbb gazdaságaid számára! Nagyon sok a tennivaló az Obszidián Farmon!


Ennyi a júniusi frissítés! Élvezd az új tartalmakat, és köszönjük, hogy a Big Farm játékkal játszol!

Üdvözlettel, Tessa Big Farmról


FarmTények, Matilda McMuffintól: Szeretem a melegebb hőmérsékletet és a süteményeket! A nyár közeledtével a süteményeim egyre trópusibbá válnak, és a gyerekek imádják!

Sign In to comment.