Főoldal Hungarian Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek

Közeleg a 2021-es Fociláz

CarmisoCarmiso Moderator Bejegyzések: 106
szerkesztette ezt: 09.06.2021 itt: Hivatalos Hírek

Közeleg a 2021-es Fociláz

2021-es Focilz

Üdv, gazdák!

Tudjátok, hogy mi a közös a Big Farm-játékosok és a focisták esetében? Mindegyikük szeret sikert „aratni”! Az évszak legizgalmasabb eseménye, a „Fociláz” visszatér, és hamarosan kezdetét veszi – akárcsak a Labdarúgó-Európa-bajnokság. Kezdődjön a hónapon átívelő focis kaland.


Vessétek bele magatokat a játékba egy ajándékkal

2021-es Focilz

A Fociláz kaland kezdetekor egy ingyenes kezdőajándékot zsebelhettek be, amely többek között a focista tehén dísztárgyat, kalandvetőmagokat és sípokat tartalmaz. Így rögtön a kaland kezdetekor elkezdhettek fogadni kedvenc csapataitokra a sípokkal.

Hogyan vehettek részt?

2021-es Focilz

Gyűjtsetek edzőfelszereléseket a három fő farmon történő betakarítással. A felszerelések három különböző típusú kalandpelletet tartalmaznak: trófeák, focilabdák és sípok.

Fogadjatok a sípokkal a kedvenc focicsapataitokra. Minden alkalommal, amikor a csapat gólt rúg egy meccsen, még több trófeát és focilabdát kaptok.

Remek jutalomlehetőségek

2021-es Focilz

A trófeák beleszámítanak a kalandranglistába, ahol a legjobbak értékes jutalmakra tehetnek szert, például Fociláz témájú dísztárgyakra. A focilabdákkal 200 tevékenységjutalmat oldhattok fel. Minél több focilabdát gyűjtötök, annál jobb jutalmakat zsebelhettek be!


150%-os Prime Time a Focilázzal

150-os Prime Time

A Fociláz kaland támogatása érdekében 150%-os Prime Time érhető el az aranyra a mai nap folyamán! Zsebeljétek be most, hogy még több sípot szerezzetek a közelgő meccseken!


Készen álltok az egész hónapon átívelő izgalmas kalandra és a számos focimeccsre? Jó szórakozást!

Szeretettel: Tessa a Big Farmról

Sign In to comment.