Főoldal Hungarian Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek

Májusi Frissítés - Egyre Egyre Kényelmesebb

CarmisoCarmiso Moderator Bejegyzések: 107
szerkesztette ezt: 16.06.2021 itt: Hivatalos Hírek


Hello Farmerek!

A gazdaságaid napról napra bővülnek! Ahhoz, hogy egyszerre több gazdaságot működtess, szervezettnek kell lennie, sok mindenre figyelned kell napi szinten. Először vadvirágot vetsz, és utána kukoricát kell termelni csirketáphoz stb.; termelési ciklus soha nem áll le. De mi lenne akkor, ha minden termelésed egy helyre rendezhetnéd, varázspálca intésre? Voálá! Az új „Többszörös Termelés Tervező” funkció megteszi a trükköt a hozzád hasonló elfoglalt gazdák számára! Lássuk, mit tehetsz vele!


Többszörös Termelés Tervező


Ezzel az új tervezővel, nagyon rugalmas módon lehet mezőgazdasági termékeket tömegesen előállítani. A funkció a szántóföldön, az állattartó istállóban és a gyümölcsöskert termelésében lesz elérhető a három elsődleges gazdaságban a gazdaság 35. szintjétől. Hosszú távon a szolgáltatás valóban kiterjed az ideiglenes gazdaságokra és így tovább.

Hogyan használd?


A Többszörös Termelés Tervező párbeszédpanelen több gyártást, például árutípusokat, az előállított áruk mennyiségét és a felhasznált gyártási épületek számát irányíthatod. A gyártás megkezdése előtt azonban aktiválnod kell a Többszörös Termelés Tervező-t speciális kuponokkal, amelyek lehetővé teszik a funkció korlátozott ideig történő használatát.

Szerezz kupont!


Négyféle kupon létezik, és mindegyik más és más működési időt kínál. Minél ritkább a kupon típusa, annál hosszabb a prémium időtartama. A bronz gyártási kupon, amelynek futási ideje egy óra, a játékon belüli boltban szerezhető be, és egyszerre legfeljebb 10 bronz szelvényt birtokolhatsz. A prémium kuponok többi részét szintén a játékon belüli boltban értékesítik, és annyi tárolhatsz, amennyit csak szeretnél.

Még kényelmesebb az új előfizetéssel


Ha fel vagy iratkozva az új Big Farm Club csomagra, amely hamarosan elérhető lesz, a Többszörös Termelés Tervező kupon nélkül is elérhető számodra. Javasoljuk, hogy iratkozz fel, ha rendkívül produktív mezőgazdasági termelő vagy!

Tehát, ha minden be van állítva, bele is vághatsz! Csak nyomd meg a Produkció gombot, és indítsd el a megfelelő tömeg termelést!

Végül, de nem utolsó sorban az új Többszörös Termelés Tervező bevezetésekor ingyenes bronzszelvényeket osztogatunk azoknak, akik ezt a funkciót már a farm szintjükkel feloldották! Próbáld ki és fedezd fel hogy milyen kényelmes lehet!

Megyjegyzés: Az új Többszörös Termelés Tervező a frissítés után a következő napokban lesz elérhető a játékban.


Iratkozz fel hírlevelünkre


Feliratkoztál már a Big Farm hírlevelünkre? Érdemes, mert nem csak játékkal kapcsolatos információkat küldünk, hanem alkalmi hírlevél-exkluzív ajándékokat is kiosztunk nektek. Ezenkívül egy újabb küldetést is elérhető, hírlevélre való feliratkozás kapcsán. Az új küldetés a játék képernyő bal oldalán található, küldési sávon jelenik meg, ha még nem iratkoztál fel, és a küldetésért járó jutalmat is ott találod! Nézd meg!


Ennyi lenne a mostani frissítés. Alig várom, hogy az összes mezőgazdasági termelő igénybe vegye az új Többszörös Termelés Tervezőt, és gyorsabban haladjon a titokzatos Obsidian Farm megnyitásához!

Üdvözlettel,
A Big Farm közösségi csapatod

Post edited by Carmiso on
Sign In to comment.