Főoldal Goodgame Big farm - A játék Kérdések a játékkal kapcsolatban Tippek és Trükkök

kérdés

Tudom ,hogy senki nem fog válaszolni ,de azért teszek egy kísérletet . Kb. 1 hete miért kell minden allkalommal bejelentkeznem - ha 15 benézek a farmra akkor is - amikor régóta regisztrált játékos vagyok ?? rengeteg időt vesz el !!

Hozzászólások

 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) HU1 Bejegyzések: 415
  Szia!

  Tényleg régi játékos vagy? Biztos? Ha igen, akkor nem értem. Ha csak annak véled magad, de mégsem vagy régi motoros itt, akkor megpróbálok segítséget nyújtani.

  Amikor valaki belép a játékba és nem regisztrál, mert van farmja, akkor a Belépést választja. Előjön középen egy téglalap. Felül beírja a farmnevét - pl.: régi farm111 -  majd beírja a következő sorba a kódját. Ezt a játékos adka meg a játék elején, legyen mondjuk - abc123 - . Aztán annak a téglalapnak az alján van egy kis kocka, Maradjon bejelentkezve. Ha ott van egy zöld pipa, akkor minden alkalommal, amikor belép, odateszi a farmjára. Ha a játékos maga kiveszi/eltávolítja a pipát, akkor viszont minden alkalommal, ha játszani akar, be kell jelentkezni. Ezt a pipa kivételt/betételt csak a játékos tudja beállítani, erre még a moderátor sem lenne képes, már ha lenne. Tehát a feladatod csak annyi, hogy amikor legközelebb belépsz TEDD ODA az a kis pipát!

  Remélem sikerült valami kicsit segítenem. Amúgy én meg minden alkolommal kiveszem a pipát, hogy be kelljen jelentkeznem. Engem meg az idegesítene, ha nem kellene bejelentkeznem. De nem vagyunk egyformák. Kinek a pap, kinek a papné, jelen esetben van pipa, nincs pipa. :)
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt