Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

segítség kérés

A megszerzett építési zsetonok jók a farm bővítéséhez is? Egyszerűen nem értem a lényegét. Köszi ha segítesz.

Hozzászólások

 • bkatica (HU1)bkatica (HU1) Bejegyzések: 598HU1
  Szia!

  A megszerzett építési zsetonokkal egy újabb építési ablakot kapsz, amint megszerzel 50 db-ot. Tehát egyszerre 2 építkezésed lehet folyamatban. 1 a normál ablakban látszik, 1 pedig az 50 zsetonnal megszerzett ablakban. Így tudod gyorsítani a farmod fejlesztését.
  Mivel a zsetonos ablak újabb használatához újabb 50 zsetont kell szerezni, érdemes abban hosszabb fejlesztést indítani és vigyázz, ha mindkét ablakod üres, akkor automatikusan a zsetonosban indul el, amit építeni kezdesz, tehát elhasználódik a plusz lehetőség akár egy 6 mp-es dísz építésekor is.
  bkatica @ hu 1
 • cucus13 (HU1)cucus13 (HU1) Bejegyzések: 12HU1
  Nagyon köszönöm!!!
 • catmother (HU1)catmother (HU1) Bejegyzések: 3HU1
  szerkesztette ezt: 04.06.2019
  Sziasztok!
  Általában nem szokott gondot okozni, hogy megfejtsem, hogyan működik egy játék, de most bajban vagyok :) Szerintem már vagy 2 éve játszok, de sehogyse tudok rájönni, hogy a lófarmmal hogy tudok haladni. Nincsenek megbízások vele kapcsolatban, csak a dollártermelés megy a bányában, a többi épületre a "még nem elérhető" felirat jön fel. De hogy hogyan lehet "elérhető", fogalmam sincs. Még az istálló is lakat alatt van. Semmit nem tudok rajta csinálni. Kérnék szépen egy kis helpet! :)
  Köszönöm szépen! 
  Post edited by catmother (HU1) on
Sign In to comment.