Főoldal Goodgame Big Farm - Újdonságok

Frisítés Április 25 & Május (?) - Egy cirkusz, új előfizetés, új esemény és a hónap ajánlata

godrial (HU1)godrial (HU1) HU1 Bejegyzések: 54
szerkesztette ezt: 26.04.2019 itt: Goodgame Big Farm - Újdonságok
Helló farmerek!

Reméljük, hogy élveztétek az utolsó frissítésünkben a játékhoz hozzáadott új tartalmakat és sok húsvéti csokoládét gyűjtöttetek össze. Az április lassan véget ér és ez azt jelenti, hogy egy új frissítés érkezik, valójában 2 új frissítés, az első április 25én van és csak a hétvégén induló Falu Vásár eseményhez érkezik Szerencsekerék  (lásd alább), minden más a következő héten sorra kerülő frissítéssel kerül játékba, amelynek még nincs pontos dátuma.


A Circus Caravan érkezik a városba

A Lószezon a harmadik fokozatához (??) érkezik és ezzel egy új témát hoz magával. Üdvözöljétek a cirkusz vicces és művészi embereit. A jelmezekkel, arcfestékekkel és varázslatos trükkökkel tele csomagjaik nehezek voltak, de nem feledkeztek el a nagyszerű jutalmakról, amit a rendezvény ideje alatt kínálnak, beleértve a cirkuszi díszítést és az elegáns új profilképeket.


Új előfizetési csomag

Következő frissítésünkben egy új és még jobb előfizetési csomagot teszünk elérhetővé, amely más bónuszokkal együtt


 több aranyat biztosít vásárláskor, új könyvtári könyvek lesznek elérhetőek és a szerencse kerék költségeinek csökkentését. (További részletek hamarosan)Üdvözöljük a Vidámparkban

Itt az ideje, hogy a tárolt díszeiteket leporoljátok, mert most új céljuk van! A Vidámpark rendezvény megérkezett és nem bírunk várni, hogy lássuk, hogyan fogjátok diszíteni. Íme néhány az esemény főbb funkciói közül:

A Vidám Park rendezvényen a fő cél az, hogy vonzzátok be a látogatókat, hogy töltsenek filléreket a dísz völgyben. Ahhoz, hogy a látogatók a völgybe jussanak, először díszítéseket és rendelkezésre álló standokat kell kihelyeznetek. Amint pénzt  kerestetek, a Kemény Munka jutalmak feloldásra kerülnek és hozzáadódnak a játékos fiókjához, amint a szükséges összeget elérte. Az esemény végén a ranglista jutalmak az első 500 játékosnak kerülnek jóváírásra.Ahhoz, hogy használni tudja a VidámPark-ot, először (1) elő kell készítenie a bódéját a (2) szükséges termékek adományozásával, melyeket az állandó farmokról lehet beszerezni. Minden egyes standon saját (3) értéke van a fillérnek, amit másodpercenként kereshet, és a jövedelem összege növelhető a (4) díjjal (bónuszokkal), amelyet a szükséges feladatok elvégzése után kap.

A rendezvény képernyőjén a (5) másodpercenkénti keresetek száma és (6) a parkban töltött összegek összegzée. Végül (7) a jobb alsó sarokban a parkban tartózkodó látogatók teljes száma látható.
A bódé elkészítéséhez (1) a szükséges termékeket adományozni kell a csúszkával, majd az adományozás gombra kattintva (az adományozáskor a temrékek értékét farm dollárban megkapjuk). A termék adományozásakor a (2) időzítőt megfelelően módosítja. Ez az időzítő azt jelzi, hogy mennyi perc / óra marad a parkban, ami jövedelmet generál. Az idő befejezése után a bódé eltűnik.

A bódé előkészítése közben még mindig bezárhatja a párbeszédpanelt, ha még több erőforrást szeretne összegyűjteni a bódé elhelyezése előtt. A folyamat csak akkor fejeződik be, ha a bódé a völgybe kerül. Miután elhelyeztük, több időt tölthetsz az a bódéba, ha aranyat vásárol.

Ha minden be van állítva, kattintson a (3) Helyzáró gombra, hogy elhelyezze azt valahol a parkban. Ez ugyanúgy működik, mint bármely más épület elhelyezése az elrendezési mód használatával. Az elrendezést is törölheti (az elejtés elhagyása előtt) az Elrendezés mód menüben a Mégse gomb (piros kör gomb) segítségével.

Ha vissza akarja küldeni a bódét a kiválasztási területre, akkor kattintson a (4) gombra a Kuka gombra. (A minimális időre elegendő adományt kell adnia, mielőtt a 3 és 4 gombok világítanak)
Figyelem: Bármely termék, amelyet már a bódéhoz adtak, elveszik, ha a Kuka gombot használja, de az adományozásból származó farm dollárt megtarthatja.Faluvásár 

Az esemény ideje alatt több alkalommel megjelenik majd a Szerencsekerék a farmjaitok mellett. Néhány változtatás történt az eseményben, mint pl. egy új gomb hozzáadása, ami lehetővé teszi, hogy a Jackpotig automatikusan pörgessen, a díjakat is kicserélik, kihiváspontokra. Egy új kényelmi funkció is hozzáadásra kerül a kihiváshoz, a szerződések teljesítésénél egy kattintással hozzáadható a kész termékek. (elnézést, ha nem pontos a fordítás, elég szűkszavúak)

A hónap ajánlata - Május 2019 

Buzz-Buzz! A hónap dísz ajánlata egy 2x2-es méhecskés lufis dísz! Túl aranyos, h kihagyjátok. 7es szintű, 10 bpontos és 9 falu bpontos értékű.


Hibajavítások 

- aranyzár hibák kijavítása
- falusi vásár esemény hibajavítások

Jó farmozást,


Az eredeti bejelentést itt olvashatjátok:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/191788/updates-april-25th-may-a-circus-a-subscription-a-pleasure-park-a-buzz
Post edited by godrial (HU1) on
godrial @ hu 1

Hozzászólások

  • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
    kösz Godrial az infót
                                                           
                                                          

  • jeno25 (HU1)jeno25 (HU1) HU1 Bejegyzések: 3
    Köszi
Sign In to comment.