Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Lefagyás

Egyszerűen nem érem,hogy eddig nem volt semmi gond a játékkal,ma meg folyamatosan ( 2 percenkét ) lefagy a játék.Tud valaki valami megoldást erre ?

Válaszok

 • vica7 (HU1)vica7 (HU1) Bejegyzések: 10
  szerkesztette ezt: 07.03.2019

  Lehetséges okok:

  - 2-4 gb RAM-al rendelkező gépünk van, amiből az operációs rendszer és a böngésző startból 55%-ot használ, ez egy 4 GB RAm esetében több mint a fele. A játék hozzávetőlegesen 1 GB memóriát kell használjon, h zökkenőmentesen menjen, ez azt jelenti, hogy kevés szabad memória marad, ezért lassul be.
  - tudtunkon kivül, háttérben futó alkalmazások, főleg win10 op. rendszernél. 
  -telepített eszköztárak, kiegészítők böngészőkhöz, amik ugyancsak memóriát és netet is használnak az adatok küldésére, fogadására.
  - néhány esetben a gépünk beépített videókártyája nem kompatibilis az ilyen nagyteljesítményű videójáték futtatására
  - a gép programjai nem naprakészek
  - reklámblokkoló és egyéb hasonló kiegészítők használata
  - általunk telepített programok, amig a háttérben az op. rendszer indulásakor indulnak.
  - virusellenőrző
  - sütifájlok - a gép takarítása ajánlott legalább hetente 1x, Ccleaner, WiseCare, Advanced System Care program használata, utóbbi kettő alkalmas hogy időnként takarítsa a fölösleges memóriát használó folyamatokat.

  Tudom, hogy mindenkinek szuper számítógépe van, de ha a fentiek még nem lenne elég indok a játék lassulásra, akkor még ott van az internet kapcsolatunk, ha nem stabil vagy be van lassulva, esetleg több eszköz egyidében használja a netforgalmat

  Végezetül pár lépés, amit tehetünk a játékunk lassúlása ellen:

  - szelektálunk, hogy egyidőben mennyi lap van megnyitva a böngészőben, mivel leteszteltem, hogy akár csk a face van megnyitva már belassul a játék, akadozik ( egy 6 GB ram-os irodai gépet teszteltem)
  - akinek kevés RAM-al rendelkező gépe van, két dolgot tehet: vagy elviszi egy szakértőhöz és megnézeti lehetséges-e a RAM bővítés, asztali gépekre már apró pénzért elérhető, laptopokra se sokkal drágább VAGY szelektál h egyidőben ne legyen megnyitva a játék mellett semmi egyéb: facebook, messenger, youtube vagy más videólejátszó weboldal, semmilyen más böngészőben vagy offline ( gépre telepített játék ) játszható játék.

  Nem kell pánikolni, nem kéri senki, hogy több száz ezres új gépeket vásároljon bárki, de figyeljünk oda ezekre a dolgokra.

  Ha ugy érezzük, hogy ezek egyike miatt se lassú a gépünk, akkor marad az ügyfélszolgálat, angolra könnyen a google fordítóval lefordítjuk a szöveget és elküldjük nekik.

  Hogyan tudjuk megnézni, mennyi RAM-al rendelkezik számítógépünk / laptopunk:

  - Sajátgép vagy win10 op. rendszernél Ez a gép, jobb klikk és a tulajdonságokra kattintva megnyilik egy ablak, ahol mutatja.
  - megnyitva a Sajátgép vagy Ez a gép-et és az ablak felső felében található Rendszer tulajdonságai-ra kattintva megjelenik egy ablak amiből kiolvasható a Memória mérete.


  Post edited by vica7 (HU1) on


Sign In to comment.