Főoldal Goodgame Big Farm - Újdonságok

Árpilis 17-i frissítés: Új olívaliget, új zászló és sok más egyéb

godrial (HU1)godrial (HU1) HU1 Bejegyzések: 54
szerkesztette ezt: 16.04.2018 itt: Goodgame Big Farm - ÚjdonságokHelló farmerek,
A nyár itt van lassan, hirvivőként meg is hozta az újabb változásokat a játékban. Virágzó növények amilyen a farm is, ezért olvassatok a soron következő frissítésünkről.
Egy vadiúj oliva liget
Ebben a frissítésben egy új olivaligetet hozunk nektek és mutatunk be, hatékonyabb lesz, mint az aktuális liget - kevesebb helyet foglal és több termést hoz. Egy Prime Day eseményen lesz rá esély első alkalommal, a frissítés után, hogy megszerezzétek, később elérhető lesz a Világbajnoksági érme kereskedőnél. Az új liget fejlesztése arannyal vagy vb érmével is lehetséges lesz, hogy mindenkinek lehetősége legyen nagyobb szintre fejleszteni.

                           Új oliva liget
                           Méret: 10 x 6


Öntözés egy kattintással

Tudjuk, hogy nagyon elfoglalt farmerek vagytok, sok dolgotok van a gazdaságotok fejlesztésével, rengeteg időt vesz igőnybe, hogy szövitársaitok farmjait meglátogassátok és fáját megöntözzétek, ezért egy új kényelmes módszert teszünk elérhetővé a frissítés után, egy opciót adunk hozzá a szövetkezifa körmenüjéhez, ahol egy kattintással meg tudjátok majd öntözni a fákat. Ez a kattintás szövetkezi fákként 5 aranyba fog nektek kerülni, igy amennyi tagja van a szövetkezetednek x5 arany. 
Építési zsetonok

Ugy döntöttünk, hogy újratervezzük az építési zsetonokat, az új szinnel jobban megkülönböztethető lesz a többi felröppenő tárgyhoz viszonyítva. ZÖLD szinű lett.


Új zászló az Aranyhét eseményre és Tanuki befejezi az iskolát
Április 26án kezdődik az Aranyhét esemény és Tanuki egy új zászlóval tért vissza. Az eseményen való részvételért szerezhetitek meg. Ugorj a fedélzetre és válaszd ki a 3 vigyorgó Darumas közül egyet. Sok szerencsét. Valaki hínárról beszélt ? 

Bemutatjuk nektek az új hínár-folyékony műtrágyát, amit a virágfarmon a gyümölcsösökben használhattok, a termelés azonnali befejezésére. Tapasztalati pont is jár majd a használatához.A kemény munka mindig kifizetődő ( mostantól mégjobban )

A kemény munka kaland szövetkezeti verziójánál ismert bónuszrendszert elérhjetővé tettük a sima keménymunka kaland és a halas keménymunka kaland verzióknál is. Ezentúl a sima és halas verziónál is élvezhetitek a bónusz rendszer által nyújtott előnyöket.


Új lovas szezon

Vedd föl a cowboy csizmáidat, nyergeld föl a pacijaidat, mert hamarosan startol a vadiúj paciszezon. Új dekoráció, macskás avatarok, cicaól kinézet és csillogó macska trófeák a tét. Ne maradjatok le róla.


Méret: 6 x 3, 72 bpont és 18 falu bpont


Mára ennyi infót hoztam nektek.

Jó farmolást.

Kiegészítés:

Új dekorációk a keménymunka kaland eseménynél:
Eredeti bejegyzés ITT
godrial @ hu 1
Sign In to comment.