Főoldal Goodgame Big Farm - Újdonságok

Március 21-i frissítés: Új jutalmak és meghosszabbított leállásidőMegjegyzés: Ez a frissítés tovább fog tartani a szokott leállási időnél, mivel magába foglalja az összes játékszerverünk áthelyezését. Bővebben itt olvashattok róla.

Üdv farmerek,
Van pár jó hírünk számotokra, néhány nagyszerű új tartalom amit büszkén mutatunk be nektek, olvassátok:

Új jutalmak!

szövetkezeti bajnokság eseményünknél a frissítés után új jutalmakkal találkozhattok ezentúl. Teljesen új jutalmakat nyerhettek mint egy vadiúj fényes trófea, építési zsetonok ( lejjebb olvashattok róla) és egy új tevékenységi jutalom, ahol az új díszkészletből szerezhettek meg egy egy díszt, mellyel a Robin Hood rajongóknak szeretnénk kedvezni, de nem csak nekik.A sherwood-i dísz szett
37 bp +7 falu bp, 42bp + 8 falu bp, 77bp + 15 falu bp

Az új dekorációkból egy gyönyöró kis faház hozható létre ha egymás mellé rakjátok őket. A bajnoki trófea a faluban kap helyet, nem lesz rá esély hogy a farmotokon elheyezzétek, ahogy a képen láthatjátok.Gyönyörködjetek az új dekorációkban.

Mozgó dekoráció mutató
A frissítés után, az animált / mozgó dekorációnál az információ menüben megjelenik a teljes animált változat a képen, hogy teljes egészében láthattások az animációt.

Extra építési ablak
rtétek, hozzuk is. Bemutatunk nektek egy extra építési ablakot, hogy ezentúl ne akadályozzon, ha egy építés folyamatban van de egy más építkezésnek is neki kezdenétek.

  • az új építési ablak a meglévő építési ablaknál lapként / fülként jelenik majd meg
  • építkezési érméket jutalomként szerezhettek majd egyes eseményeknél. max 50 darab érmét tárolhattok a raktárotokban, az extra építkezési ablak díja 50 érme fog lenni
  • amint összegyűjtöttétek a szükséges érmét az extra ablak azonnal megjelenik, automatikusan levonva az érméket. A második építkezést azonnal megkezdhetitek amint megjelent.
  • MEGJEGYZÉS: amint az 50 építkezési érmét kigyűjtöttétek, ha nincs folyamatban építkezés a farmodon, az elsődleges építkezési ablakban fog megjelenni az építkezésed, az ezt követő építkezési folyamat fog megjelenni az extra ablakban / lapon. Egy párbeszéd figyelmeztetni fog benneteket ha a szükséges érme kigyűlt és az ablak aktiválható. A könyvtári könyvek kivételével, ahol egyszerre ezentúl is csak egy építhető / szerezhető meg, minden egyébb építkezésre használni lehet az extra építési ablakot, még a falu boldogságpontot tartalmazó dísz újraépítésére is.


Mára ennyi infót hoztam a soron következő frissítésről nektek. 
A BF Csapat

PicklePaws bejegyzése után fordítva.
godrial @ hu 1
Sign In to comment.