Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

A legjobb böngészők a GGS-játékokhoz

CM HunterCM Hunter Bejegyzések: 230Kedves Közösségünk!

Az aktuális Flash-alapú webes játékaink jellegéből adódóan szeretnénk nektek áttekintést nyújtani a legjobb böngészőkről, hogy zavartalan és kellemes játékélményben lehessen részetek.

Egyre fontosabb kérdés minden játékos számára, mely böngésző a legjobb a webes játékokhoz, és miért. Néhány még talán azt sem tudják, milyen nagy mértékben befolyásolja a megfelelő böngésző a játékteljesítményt.

Mivel jelenleg a játék HTML5-verzióján dolgozunk, itt az idő átgondolni a lehetőségeket, és javasoljuk, hogy frissítsétek a böngészőtöket a legújabb verzióra, amint csak lehet.

Google Chrome
*A GGS javaslata*

Sokan különösen alkalmasnak találják ezt a böngészőt a hardverforrások kezelésére. A gyakorlatban a Chrome zavartalan játékélményt és stabil teljesítményt biztosít lefagyás vagy leállás nélkül. A weben böngészve egyenletesen pozitív visszajelzések olvashatók a Chrome biztosította játékélménnyel kapcsolatban.

Az aktuális verzió a Chrome 63, és innen töltheted le, illetve ha már használod a Google Chrome-ot, és az automatikus frissítés nincs bekapcsolva, akkor egyszerűen frissítheted a böngészőt: kattints a jobb felső sarokban lévő három pontra, válaszd a „Súgó”, majd „A Google Chrome névjegye” lehetőséget a frissítések kereséséhez és a frissítés megkezdéséhez, ha még nem frissült volna a böngésződ.

Firefox

A Firefox egyaránt kellemes és zavartalan játékot tesz lehetővé. Nagynevű böngésző, és elterjedt a használata a játékosok körében. A Firefox az egyik legjobb választás, amelyben a böngészőalapú játékok stabil teljesítménnyel futnak.

Az aktuális verzió a Firefox 57, és innen töltheted le, illetve ha az automatikus frissítés nincs bekapcsolva, egyszerűen frissítheted a böngészőt: kattints a böngésző jobb felső sarkában lévő menüre, és válaszd a „Súgó”, majd „A Firefox névjegye” lehetőséget.

Microsoft Edge

Az Edge, a Microsoft új, Windows 10-hez készült böngészője a jelek szerint jól működik a játékokkal, és szintén egy olyan böngésző, amelyet jó szívvel ajánlunk. Zavartalan és racionalizált játékélményt nyújt. A Microsoft Edge az operáció rendszer része, és nem frissíthető külön. A Windows Update-en keresztül kapja a frissítéseket, mint az operációs rendszer többi része.

Az aktuális verzió az Edge 16, és innen töltheted le, ha Windows 10 operációs rendszert használsz.

Egyebek

Általában a játékaink más böngészőkben is játszhatók, például Safariban vagy Operában, ám a legjobb élmény érdekében fokozottan javasoljuk a fentiek valamelyikének használatát.

Reméljük, a böngészők listája segít a megfelelő kiválasztásában, amely játékainkban zavartalan játékélményt tud biztosítani.

Ha nem tudod telepíteni vagy frissíteni a fenti böngészők valamelyikét, kérjük, töltsd ki ezt a felmérést, amellyel részletesebb betekintést nyújthatsz számunkra a böngészőválasztásoddal kapcsolatban.

Üdvözlettel:

A GGS csapata


Sign In to comment.