Főoldal Goodgame Big Farm – Közösség Játékos bemutatkozások

Édes álom

Sziasztok, szép napot!

Édes álom nick névvel játszom. Jelenleg 200+ szinten állok, naponta játszom. 2013. 04.15-én csatlakoztam a Big Farm játékhoz, és azóta folyamatosan játszom. Idővel szövi vezető lettem, és egy szuper jó csapattal játszunk közösen. Szeretünk játszani, ésszel, közösen.

Úgy vélem, akkor lehet jól játszani, ha van olyan másik kommunikációs csatorna, ami segíti a játékosokat a tájékozódásban, az infó cserében. A facebook-on meglévő magyar csoport sajnos nem abba az irányba halad, amerre az eredeti cél volt. Ezzel nincs is baj, hisz a sok játékosnak különböző a célja. 
Nekem az a célom egy facebook csoporttal, hogy szövetkezeti érdekektől FÜGGETLENÜL, minden valódi játékos számíthasson a csoportra. Tudjon információt cserélni, beszélgetni, vicces képeket megosztani, jókedve derülni, vagy elsírni a bánatát, ezért alapítottam egy zárt csoportot. 

Ha eleged van a mások sztárolásából, illetve a panaszkodásból, akkor keress meg minket, szívesen látunk. Építsünk közösen egy játékot támogató közösséget, ahol a játékosok megtalálják a számításukat. 

A csoport neve: Farmozzunk közösen - magyar GGS Big Farm

Viszonylag szigorú szabályokat állítottunk fel annak érdekében, hogy a függetlenséget biztosítsuk. Jelentkezz bátran!
Édes álom @ hu 1
Sign In to comment.