Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Tagfelvétel a BúúBoci-nál!

Várunk mindenkit akt szeret játszani, lehet kezdő, vagy "haladó". Tagdíj nincs és a fejed sem vesszük le, ha 2-3 napig nem tudsz belépni, mert dolgod van. Itt nincs hajtás-pajtás, a játék a lényeg, de azért lassan, de biztosan haladjunk is.
Várjuk azokat a játékosokat is akik eddig nem akartak szövibe lépni, és már látják, hogy sok dologból emiatt kimaradnak.Mi biztosítjuk a magányos játékosságot is, nem fogjuk zavarni őt, teljesen "néma" is maradhat. Már van ilyen tagunk, sztem jól elvagyunk.
Tica54 @ hu 1

Hozzászólások

 • bigfarmorsi24 (HU1)bigfarmorsi24 (HU1) Bejegyzések: 1HU1
  Szia! Jelentkeztem a szövetkezetbe. Igazán kedvcsináló a szöveg, amit írtál :)
 • Tica54 (HU1)Tica54 (HU1) Bejegyzések: 702HU1
  Köszi!
  Tica54 @ hu 1
 • Name4 (HU1)Name4 (HU1) Bejegyzések: 35HU1

  Hello, kedves szövetkezetet kereső!

  Jelenleg 9. szinten álló szövetkezet tagokat keres. Aki szeretne az alapoktól indulni, számítva egy 189. szintű társ segítségére, az jelentkezzen!

  Kötelező adó nincs, van játékszeretet, kellemes időtöltés, tisztelet egymás iránt.

  A szövetkezet neve: hello :)

 • Tica54 (HU1)Tica54 (HU1) Bejegyzések: 702HU1
  Sziasztok! A BúúBoci szövetkezet továbbra is várja azokat a játékosokat, akik szeretnek játszani, de nincs sok idejük. Azokat akiknek nem az a fontos, hogy a többieket legyőzzük, hanem az, hogy jó a játék! Nálunk nincs adó, minden korosztály belefér a csapatba. A szintünk 33 és lehetsz kezdő is, nem a szinted a fontos! Jöhetsz azért is, mert be kell egy szövibe lépni, hogy tudj haladni a játékkal.Mi befogadó csapat vagyunk, gyere!
  Tica54 @ hu 1
Sign In to comment.