Főoldal Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek
Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

A Stillfront és a Goodgame Studios egyesíti erejét

CM_NazhandielCM_Nazhandiel Community Manager Bejegyzések: 9

Kedves Közösségünk!

A mai napon büszkén és boldogan jelenthetjük be, hogy a Goodgame Studios egyesül a Stillfront Grouppal, és a játék- és stúdióportfóliójuk részeként csatlakozik a Stillfront családjához.

A Stillfront és a Goodgame Studios együtt a hosszú életű stratégiai játékok fejlesztésére fog összepontosítani. A Goodgame Studios a jelenlegi Stillfront-játékstúdiókhoz hasonlóan félig önállóan fog működni.

Ez az eredmény mérföldkőnek számít a Goodgame Studios számára, és egy új fejezet kezdetét jelenti, ugyanis ettől kezdve a világ legjobb játékstúdióival dolgozhat majd együtt.

Idézetek:

„A Goodgame Studios és a Stillfront stratégiailag tökéletes páros, a játékkészítés igazi európai bajnoka születik lenyűgöző, egymást tökéletesen kiegészítő játékportfóliókkal és működési szinergiákkal. Nagyon várjuk, hogy együtt növekedjünk és fejlődjünk” – mondta Jörgen Larsson, a Stillfront vezérigazgatója.

„A javasolt egyesülés fontos lépés, és elismeri a Stillfront hosszú távú stratégiáját, hogy független digitálisjáték-készítők, -kiadók és -forgalmazók diverzifikált portfólióját hozza létre” – nyilatkozta Annette Brodin Rampe, a Stillfront elnöke.

„Ez egy következetes lépés a hosszú távú elképzelésünk megvalósítása irányába, hogy a világ vezető játékvállalatait hozzuk létre. Az elmúlt években a Stillfront folyamatosan, kiszámíthatóan és megbízhatóan növekedett. Együtt egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki ebből a növekvő piacból” – mondta Dr. Kai Wawrzinek, a Goodgame Studios vezérigazgatója.

„Izgatottan várom az egyesülést a Stillfronttal! Portfólióink, valamint a marketing és a forgalmazás területén szerzett tudásunk kombinálása nagy sikerre visz majd minket. Úgy gondolom, fényes jövő vár ránk együtt” – nyilatkozta Dr. Christian Wawrzinek, a Goodgame Studios biztonsági főtisztviselője.

GYIK:

Mi az a Stillfront Group?

A Stillfront független digitálisjáték-készítők, -kiadók és -forgalmazók csoportja – célja pedig az, hogy az indiejáték-készítők és -kiadók vezető csoportjává váljon. A Stillfront nyolc közel önálló leányvállalattal rendelkezik, ezek a következők: Bytro Labs Németországban, Coldwood Interactive Svédországban, Power Challenge az Egyesült Királyságban és Svédországban, Dorado Online Games Máltán, Simutronics az Egyesült Államokban, Babil Games az Egyesült Arab Emírségekben és Jordániában, eRepublik Írországban és Romániában, valamint OFM Studios Németországban. A Stillfront játékait az egész világon forgalmazzák. A fő piac Franciaország, az Egyesült Királyság, Németország, az Egyesült Amerikai Államok és a MENA-régió.

A Stillfront Group jövőképéről és ambíciójáról itt olvashatsz.

Mikor történik meg az egybeolvadás?

Az egybeolvadás 2018 januárjának elején fejeződik be.

Hogyan változtat ez a Goodgames jelenlegi játékain?

Bár a Stillfront Group az Altigi/Goodgame Studios részvényeinek 100%-át felvásárolja, nincsenek tervben a Goodgames jelenlegi játékportfólióját érintő változások, és folytatjuk a jelenleg futó játékaink, például a Big Farm, a Goodgame Empire, az Empire: Four Kingdoms és a Big Farm - Mobile Harvest fejlesztését és támogatását. Emellett a folyamatban lévő projektek, például az Empire: Millennium Wars fejlesztésén is dolgozunk tovább.

Megmarad a Goodgame Studios márka?

Igen, a Goodgame Studios megmarad külön márkaként, és félig önálló módon fog működni a Stillfront Grouppal együttműködve. Hisszük, hogy a Goodgame Studios márka már gyökeret vert a játékiparban, és továbbra is ezen a néven folytatjuk a munkánkat.

Bizakodóan tekintünk a jövőre a Stillfront Grouppal való egyesülés miatt, és nagyon izgatottak vagyunk a rengeteg lehetőség miatt, amelyet ez az együttműködés tesz lehetővé számunkra. Köszönjük, kedves elkötelezett játékosaink, a folyamatos támogatásotokat és hűségeteket.

Üdvözlettel:

A GGS közösségi csapata

Sign In to comment.